Obrázek epizody DISKUZE POLITOLOGŮ: Kdy Skončí Válka na UKRAJINĚ?

DISKUZE POLITOLOGŮ: Kdy Skončí Válka na UKRAJINĚ?

25. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Tereza Urzová: Nezamýšlené dopady prohibice (KSP23: Drogy a zbraně včera, dnes a zítra)

Tereza Urzová: Nezamýšlené dopady prohibice (KSP23: Drogy a zbraně včera, dnes a zítra)

25. 2. 2023

57 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: One Year of War

Vinohradská 12: One Year of War

25. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody TDPP #13: Dominik Vaněk: “Borec mi šňupal bílý prášek přímo ze stolu.” “Holky nejsou kreativní.”

TDPP #13: Dominik Vaněk: “Borec mi šňupal bílý prášek přímo ze stolu.” “Holky nejsou kreativní.”

24. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Animovaný film Michaely Pavlátové Moje slunce Mad získal prestižní cenu César

Animovaný film Michaely Pavlátové Moje slunce Mad získal prestižní cenu César

24. 2. 2023

47 min

Obrázek epizody Hovory: Dálková plavkyně Bernardová: Plavu, dokud voda neskončí, a žiji, dokud neskončí voda mého života

Hovory: Dálková plavkyně Bernardová: Plavu, dokud voda neskončí, a žiji, dokud neskončí voda mého života

24. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Vypadá jako otvírák, ale je to prastarý hudební nástroj. Brumle sbírá a rozeznívá Petr Jasinčuk

Vypadá jako otvírák, ale je to prastarý hudební nástroj. Brumle sbírá a rozeznívá Petr Jasinčuk

24. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: I kousek za Prahou se dá lyžovat. Klub Rádia Junior tentokrát ze ski arálu

Klub Rádia Junior: I kousek za Prahou se dá lyžovat. Klub Rádia Junior tentokrát ze ski arálu

24. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody No94 - BAMBUČAAAA

No94 - BAMBUČAAAA

24. 2. 2023

40 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Žádné obálky a přidělování. Zavedu transparentní elektronické aukce pro nájemní byty, říká Udženija

K věci Štěpánky Duchkové: Žádné obálky a přidělování. Zavedu transparentní elektronické aukce pro nájemní byty, říká Udženija

24. 2. 2023

12 min

Obrázek epizody Quest: Inspiruje mě výtvarné umění i snění, říká autor průzkumnické hry Afterglitch Vladimír Kudělka

Quest: Inspiruje mě výtvarné umění i snění, říká autor průzkumnické hry Afterglitch Vladimír Kudělka

24. 2. 2023

51 min

Obrázek epizody What girls and women in sports need to unlock their potential | Kate Ackerman

What girls and women in sports need to unlock their potential | Kate Ackerman

24. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Pavel: Putin věřil, že Ukrajinu porazí v řádu dní. Spoléhal na pomalou reakci Západu

Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Pavel: Putin věřil, že Ukrajinu porazí v řádu dní. Spoléhal na pomalou reakci Západu

24. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Pavel: Putin věřil, že Ukrajinu porazí v řádu dní. Spoléhal na pomalou reakci Západu

Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Pavel: Putin věřil, že Ukrajinu porazí v řádu dní. Spoléhal na pomalou reakci Západu

24. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody „Měsíčně si vydělám 250-300 tisíc korun. Většina mých klientů jsou tátové od rodin, kteří vždy toužili mít sex s mužem a já jim přání plním,“ tvrdí Martin (36), který se živí jako luxusní společník

„Měsíčně si vydělám 250-300 tisíc korun. Většina mých klientů jsou tátové od rodin, kteří vždy toužili mít sex s mužem a já jim přání plním,“ tvrdí Martin (36), který se živí jako luxusní společník

24. 2. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Bookcheck #91 - Smrt před úsvitem

Bookcheck #91 - Smrt před úsvitem

24. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Předpěstujme si něco do zahrádky

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Předpěstujme si něco do zahrádky

24. 2. 2023

34 min

Obrázek epizody Putin na Ukrajině vraždí už rok

Putin na Ukrajině vraždí už rok

24. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dlouhým presováním se kvalita kávy ničí. Espresso je lepší dolít horkou vodou

Radioporadna: Dlouhým presováním se kvalita kávy ničí. Espresso je lepší dolít horkou vodou

24. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Čelisti: Enormní kytovec Aronofsky. Velryba je film, který žere sám sebe

Čelisti: Enormní kytovec Aronofsky. Velryba je film, který žere sám sebe

24. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Profil Politika (nejen) pro mladé chce motivovat k zájmu o politiku. Má už 60 tisíc odběratelů

Profil Politika (nejen) pro mladé chce motivovat k zájmu o politiku. Má už 60 tisíc odběratelů

24. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody On Air: Profil Politika (nejen) pro mladé chce motivovat k zájmu o politiku. Má už 60 tisíc odběratelů

On Air: Profil Politika (nejen) pro mladé chce motivovat k zájmu o politiku. Má už 60 tisíc odběratelů

24. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody interview 24/2/2023: Algiers @Radio 1

interview 24/2/2023: Algiers @Radio 1

24. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody Prudič nepřinášející východisko, nebo „nejmilejší kluk“ z Beatles? George Harrison by oslavil 80

Prudič nepřinášející východisko, nebo „nejmilejší kluk“ z Beatles? George Harrison by oslavil 80

24. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody On Air: Prudič nepřinášející východisko, nebo „nejmilejší kluk“ z Beatles? George Harrison by oslavil 80

On Air: Prudič nepřinášející východisko, nebo „nejmilejší kluk“ z Beatles? George Harrison by oslavil 80

24. 2. 2023

7 min