Obrázek epizody interview 24/2/2023: Algiers @Radio 1

interview 24/2/2023: Algiers @Radio 1

24. 2. 2023

13 min

Obrázek epizody Prudič nepřinášející východisko, nebo „nejmilejší kluk“ z Beatles? George Harrison by oslavil 80

Prudič nepřinášející východisko, nebo „nejmilejší kluk“ z Beatles? George Harrison by oslavil 80

24. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody On Air: Prudič nepřinášející východisko, nebo „nejmilejší kluk“ z Beatles? George Harrison by oslavil 80

On Air: Prudič nepřinášející východisko, nebo „nejmilejší kluk“ z Beatles? George Harrison by oslavil 80

24. 2. 2023

7 min

Obrázek epizody Miriam Chytilová: Byla jsem rozčarovaná, když jsem zjistila, že není jednoduché být herečkou

Miriam Chytilová: Byla jsem rozčarovaná, když jsem zjistila, že není jednoduché být herečkou

24. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Martina Babišová: Hereckých rolí pro cizince je v Irsku strašně málo, proto jsem se naučila anglický akcent

Martina Babišová: Hereckých rolí pro cizince je v Irsku strašně málo, proto jsem se naučila anglický akcent

24. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Návštěva zubaře nestačí, ústní voda není třeba a pozor na určité typy elektrických kartáčků

Klub Rádia Junior: Návštěva zubaře nestačí, ústní voda není třeba a pozor na určité typy elektrických kartáčků

24. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Sebevraždy jsou mezi mladými druhou nejčastější příčinou úmrtí

Diagnóza F: Sebevraždy jsou mezi mladými druhou nejčastější příčinou úmrtí

24. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Plukovník Petráš: Odhodlaní vojáci a schopné velení jsou ve válce důležitější než moderní technika

Rozhovory Radiožurnálu: Plukovník Petráš: Odhodlaní vojáci a schopné velení jsou ve válce důležitější než moderní technika

24. 2. 2023

6 min

Obrázek epizody 30. Přátelství vol.I aneb hádka v přímém přenosu

30. Přátelství vol.I aneb hádka v přímém přenosu

24. 2. 2023

49 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Znovu Nagano: Poslechněte si speciální talkshow k výročí českého hokejového úspěchu

Host Lucie Výborné: Znovu Nagano: Poslechněte si speciální talkshow k výročí českého hokejového úspěchu

24. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Znovu Nagano: Poslechněte si speciální talkshow k výročí českého hokejového úspěchu

Host Lucie Výborné: Znovu Nagano: Poslechněte si speciální talkshow k výročí českého hokejového úspěchu

24. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Kdo se nezeptá, nic nemá. Na káhirském tržišti v Atabě to platí víc než jinde

Kdo se nezeptá, nic nemá. Na káhirském tržišti v Atabě to platí víc než jinde

24. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Kdo se nezeptá, nic nemá. Na káhirském tržišti v Atabě to platí víc než jinde

Zápisník zahraničních zpravodajů: Kdo se nezeptá, nic nemá. Na káhirském tržišti v Atabě to platí víc než jinde

24. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Bejrút byl jen slabý odvar toho, co jsme zažívali v tureckém Adiyamanu, říká záchranář David Hynek

Host ve studiu: Bejrút byl jen slabý odvar toho, co jsme zažívali v tureckém Adiyamanu, říká záchranář David Hynek

24. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

24. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

Blízká setkání: Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

24. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

Blízká setkání: Herečka Magdaléna Borová: Šeptuchy pro mě byly druhem balzámu

24. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Tady to znám: Podbezdězí je nádherná pestrá krajina plná přírodního i historického bohatství

Tady to znám: Podbezdězí je nádherná pestrá krajina plná přírodního i historického bohatství

24. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Obavy z uprchlíků pramení z frustrace a vlastní finanční situace, míní Černý z Člověka v tísni

Interview Plus: Obavy z uprchlíků pramení z frustrace a vlastní finanční situace, míní Černý z Člověka v tísni

24. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Největší neštěstí pro sběratele jsou slabé plastové obaly obaly od čokolád, říká Luděk Doležal

Dobré dopoledne: Největší neštěstí pro sběratele jsou slabé plastové obaly obaly od čokolád, říká Luděk Doležal

24. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kroupa: Naši neprůstřelnou vestu nosí i Zelenskyj. Češi se projevili jako veliký, solidární národ

Host Lucie Výborné: Kroupa: Naši neprůstřelnou vestu nosí i Zelenskyj. Češi se projevili jako veliký, solidární národ

24. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kroupa: Naši neprůstřelnou vestu nosí i Zelenskyj. Češi se projevili jako veliký, solidární národ

Host Lucie Výborné: Kroupa: Naši neprůstřelnou vestu nosí i Zelenskyj. Češi se projevili jako veliký, solidární národ

24. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Přelomové okamžiky

30 let NP Šumava - Přelomové okamžiky

24. 2. 2023

39 min

Obrázek epizody Jan Sůsa: Město, které nikdy nespí

Jan Sůsa: Město, které nikdy nespí

24. 2. 2023

8 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fotograf Těšínský: Krásná fotka není jen obrázkem, ale i reflexí člověka, který ji zachycuje

Osobnost Plus: Fotograf Těšínský: Krásná fotka není jen obrázkem, ale i reflexí člověka, který ji zachycuje

24. 2. 2023

25 min