Obrázek epizody Backman a závěr Medvědína, nová Jodi Picoult i to, co by možná v povinné četbě být nemuselo

Backman a závěr Medvědína, nová Jodi Picoult i to, co by možná v povinné četbě být nemuselo

7. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Prezidentství Miloše Zemana vzbudilo zájem o Ústavu mezi širokou veřejností, říká senátor Zdeněk Hraba

Prezidentství Miloše Zemana vzbudilo zájem o Ústavu mezi širokou veřejností, říká senátor Zdeněk Hraba

7. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody #1 Martin Cihlář - Kdyby byla Ranní show Evropy 2 ve Francii, tak je vyhodí za jeden díl...

#1 Martin Cihlář - Kdyby byla Ranní show Evropy 2 ve Francii, tak je vyhodí za jeden díl...

7. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Jsem na vozíku. Ctižádost mi ale zůstala. Sportuju, cestuju, zkrátka žiju... Zrcadlo Jiřího Kříže

Jsem na vozíku. Ctižádost mi ale zůstala. Sportuju, cestuju, zkrátka žiju... Zrcadlo Jiřího Kříže

7. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Vlčí stopy ve sněhu a volání divočiny. V Lužických horách pomáhá s obnovou lesa vlk

Podhoubí: Vlčí stopy ve sněhu a volání divočiny. V Lužických horách pomáhá s obnovou lesa vlk

7. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Soudkyně Bejčková: Stačí málo a právní i úřední texty mohou být srozumitelnější

Host Dne na Moravě: Soudkyně Bejčková: Stačí málo a právní i úřední texty mohou být srozumitelnější

7. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody #312 — The Trouble with AI

#312 — The Trouble with AI

7. 3. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Konec v čele Sněmovny si vůbec nepřipouštím, říká k hlasování o odvolání Pekarová Adamová

Dvacet minut Radiožurnálu: Konec v čele Sněmovny si vůbec nepřipouštím, říká k hlasování o odvolání Pekarová Adamová

7. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody The clean energy hub of the future | Rebekah Shirley

The clean energy hub of the future | Rebekah Shirley

7. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Co se dělo za zdmi Hradu

Co se dělo za zdmi Hradu

7. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Může u nás přespat?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Může u nás přespat?

7. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Lucie Stuchlíková: Muž na rodičovské? No to ne, vždyť by dopadl jako žena!

Lucie Stuchlíková: Muž na rodičovské? No to ne, vždyť by dopadl jako žena!

7. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Jan Simon představuje program letošního ročníku MHF Dvořákova Praha

Jan Simon představuje program letošního ročníku MHF Dvořákova Praha

7. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody S organizací Naděje pro děti úplňku o potřebnosti homesharingu i úlevě, kterou rodinám autistů přináší

S organizací Naděje pro děti úplňku o potřebnosti homesharingu i úlevě, kterou rodinám autistů přináší

7. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody S organizací Naděje pro děti úplňku o potřebnosti homesharingu i úlevě, kterou rodinám autistů přináší

S organizací Naděje pro děti úplňku o potřebnosti homesharingu i úlevě, kterou rodinám autistů přináší

7. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Sommelierka Klára Kollárová: Kvalitu vína v restauraci zhodnotím za 15 sekund

Sommelierka Klára Kollárová: Kvalitu vína v restauraci zhodnotím za 15 sekund

7. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody E87 | Jana Vohralíková: „S Petrem Pavlem mě pojí snaha o životní opravdovost.“

E87 | Jana Vohralíková: „S Petrem Pavlem mě pojí snaha o životní opravdovost.“

7. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Alex a host: Vlastimil Zavřel: Nerudnýho Valšíka z Ordinace jsem měl radši

Alex a host: Vlastimil Zavřel: Nerudnýho Valšíka z Ordinace jsem měl radši

7. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Prokrastinace = boj rozumu s emocemi. Buďte na sebe hrdí, když uděláte něco, do čeho se vám nechtělo

Radioporadna: Prokrastinace = boj rozumu s emocemi. Buďte na sebe hrdí, když uděláte něco, do čeho se vám nechtělo

7. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 854

Savage Lovecast Episode 854

7. 3. 2023

52 min

Obrázek epizody #14 Kouzlo to-do listů

#14 Kouzlo to-do listů

7. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Balanc: Přečetl jsem si titulek článku a mám názor. Jak se bavit o vážných a konfliktních tématech?

Balanc: Přečetl jsem si titulek článku a mám názor. Jak se bavit o vážných a konfliktních tématech?

7. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Balanc: Přečetl jsem si titulek článku a mám názor. Jak se bavit o vážných a konfliktních tématech?

Balanc: Přečetl jsem si titulek článku a mám názor. Jak se bavit o vážných a konfliktních tématech?

7. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Kanárský ostrov Fuerteventura

Kanárský ostrov Fuerteventura

7. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Cesta čaje a piva! Tomáš Zaplatílek vyrazil na kole z Gruzie domů až na Malý růžek v Hradci Králové

Host ve studiu: Cesta čaje a piva! Tomáš Zaplatílek vyrazil na kole z Gruzie domů až na Malý růžek v Hradci Králové

7. 3. 2023

11 min