Obrázek epizody Proč se EU týká nás všech a co předsednictví přineslo lidem?

Proč se EU týká nás všech a co předsednictví přineslo lidem?

8. 3. 2023

49 min

Obrázek epizody Kolaps #92: Ela Plíhalová - Komunita incelů nenávidí ženy a požadují sexuální marxismus

Kolaps #92: Ela Plíhalová - Komunita incelů nenávidí ženy a požadují sexuální marxismus

8. 3. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Poradna Charity Ostrava pro oběti sexuálního zneužívání

Poradna Charity Ostrava pro oběti sexuálního zneužívání

8. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody MiroPodcast: Uplatnění

MiroPodcast: Uplatnění

8. 3. 2023

1 hod

Obrázek epizody Bábo, pojď mi podrbat záda - EPIZODA DVACÁTÁ PÁTÁ: Matej “Sajfa” Cifra

Bábo, pojď mi podrbat záda - EPIZODA DVACÁTÁ PÁTÁ: Matej “Sajfa” Cifra

8. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody #103 Vztah na dálku aneb dvojí život

#103 Vztah na dálku aneb dvojí život

8. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody 380 výstupů na Kleť zvládl za jediný rok Radek Perník. Nejrychleji kopec vyšlapal za 27 minut

380 výstupů na Kleť zvládl za jediný rok Radek Perník. Nejrychleji kopec vyšlapal za 27 minut

8. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kytarista, skladatel a zpěvák Martin Chobot v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Kytarista, skladatel a zpěvák Martin Chobot v Klubu Rádia Junior

8. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #111 – Jan Wemblout

Maxim Pavla Vondráčka #111 – Jan Wemblout

8. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody Emeritní rektor ČVUT Petr Konvalinka: V profesním růstu mi pomohly vzory mých mentorů

Emeritní rektor ČVUT Petr Konvalinka: V profesním růstu mi pomohly vzory mých mentorů

8. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Šantovka Star(t)s - Holka se dřevem

Šantovka Star(t)s - Holka se dřevem

8. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Záložka: Nemusíme přečíst co nejvíc knih za co nejkratší dobu, myslí si publicistka Barbora Voříšková

Záložka: Nemusíme přečíst co nejvíc knih za co nejkratší dobu, myslí si publicistka Barbora Voříšková

8. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody BEST OF! Sebaobrana a obťažovanie na ulici w/ Jasmína Houdek

BEST OF! Sebaobrana a obťažovanie na ulici w/ Jasmína Houdek

8. 3. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Boj za rovnoprávnost a sociální spravedlnost nikdy nekončí, říká publicistka o významu MDŽ

Host Dne na Moravě: Boj za rovnoprávnost a sociální spravedlnost nikdy nekončí, říká publicistka o významu MDŽ

8. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Ep.2 | Angličtina | Naše začátky, Tipy jak se naučit jazyk atd. | PODCAST Tea o pátý

Ep.2 | Angličtina | Naše začátky, Tipy jak se naučit jazyk atd. | PODCAST Tea o pátý

8. 3. 2023

1 hod 25 min

Obrázek epizody Ve Vápenné by chtěl do školy chodit každý

Ve Vápenné by chtěl do školy chodit každý

8. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Jak odrbat české důchodce? Kušuj, nevalorizuj a trestej Putina!

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Jak odrbat české důchodce? Kušuj, nevalorizuj a trestej Putina!

8. 3. 2023

1 hod 42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Výroba syntetických paliv je energeticky mnohonásobně náročnější než těch fosilních, říká odborník

Dvacet minut Radiožurnálu: Výroba syntetických paliv je energeticky mnohonásobně náročnější než těch fosilních, říká odborník

8. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Zahlcenost, osamělost a neustálá potřeba plánu B, říká o rodičovství odbornice Lucie Ryntová

Houpačky: Zahlcenost, osamělost a neustálá potřeba plánu B, říká o rodičovství odbornice Lucie Ryntová

8. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody On Air: „Ve studiu jsem si připadala zavřená jak v polepšovně.“ Anna Vaverková vydá v květnu debutové album

On Air: „Ve studiu jsem si připadala zavřená jak v polepšovně.“ Anna Vaverková vydá v květnu debutové album

8. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody „Ve studiu jsem si připadala zavřená jak v polepšovně.“ Anna Vaverková vydává debutové album

„Ve studiu jsem si připadala zavřená jak v polepšovně.“ Anna Vaverková vydává debutové album

8. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody vítejte v LOGu

vítejte v LOGu

8. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme rovné příležitosti?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme rovné příležitosti?

8. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Daniela Drtinová: Kolegyně z ČT používaly sexualitu, aby se dostaly na obrazovku. Měly by se omluvit

Daniela Drtinová: Kolegyně z ČT používaly sexualitu, aby se dostaly na obrazovku. Měly by se omluvit

8. 3. 2023

1 hod 42 min

Obrázek epizody Radioporadna: Alkoholikovi ostropestřec mariánský játra nezachrání. Ale na očistu po bujarém večírku je vhodný

Radioporadna: Alkoholikovi ostropestřec mariánský játra nezachrání. Ale na očistu po bujarém večírku je vhodný

8. 3. 2023

17 min