Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Výroba syntetických paliv je energeticky mnohonásobně náročnější než těch fosilních, říká odborník

Dvacet minut Radiožurnálu: Výroba syntetických paliv je energeticky mnohonásobně náročnější než těch fosilních, říká odborník

8. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Houpačky: Zahlcenost, osamělost a neustálá potřeba plánu B, říká o rodičovství odbornice Lucie Ryntová

Houpačky: Zahlcenost, osamělost a neustálá potřeba plánu B, říká o rodičovství odbornice Lucie Ryntová

8. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody On Air: „Ve studiu jsem si připadala zavřená jak v polepšovně.“ Anna Vaverková vydá v květnu debutové album

On Air: „Ve studiu jsem si připadala zavřená jak v polepšovně.“ Anna Vaverková vydá v květnu debutové album

8. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody „Ve studiu jsem si připadala zavřená jak v polepšovně.“ Anna Vaverková vydává debutové album

„Ve studiu jsem si připadala zavřená jak v polepšovně.“ Anna Vaverková vydává debutové album

8. 3. 2023

32 min

Obrázek epizody vítejte v LOGu

vítejte v LOGu

8. 3. 2023

1 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme rovné příležitosti?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Máme rovné příležitosti?

8. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Daniela Drtinová: Kolegyně z ČT používaly sexualitu, aby se dostaly na obrazovku. Měly by se omluvit

Daniela Drtinová: Kolegyně z ČT používaly sexualitu, aby se dostaly na obrazovku. Měly by se omluvit

8. 3. 2023

1 hod 42 min

Obrázek epizody Radioporadna: Alkoholikovi ostropestřec mariánský játra nezachrání. Ale na očistu po bujarém večírku je vhodný

Radioporadna: Alkoholikovi ostropestřec mariánský játra nezachrání. Ale na očistu po bujarém večírku je vhodný

8. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody 47. díl - Vaše příběhy VI.

47. díl - Vaše příběhy VI.

8. 3. 2023

39 min

Obrázek epizody Alex a host: Zdeněk Žák: V seriálu Život na zámku jsem si zahrál díky tomu, že umím jezdit na koni

Alex a host: Zdeněk Žák: V seriálu Život na zámku jsem si zahrál díky tomu, že umím jezdit na koni

8. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #12 - Tereza Dobiášová Krejčí

Šumavské podcasty #12 - Tereza Dobiášová Krejčí

8. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ondřeje Mesteka fascinují Krkonoše, v obrazech koncentruje všechny úhly pohledu do našich hor

Host ve studiu: Ondřeje Mesteka fascinují Krkonoše, v obrazech koncentruje všechny úhly pohledu do našich hor

8. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Štěpánek: U zkoušek nemám rád, když režisér teprve hledá. Já rád pracuju a čas je drahý

Blízká setkání: Herec Petr Štěpánek: U zkoušek nemám rád, když režisér teprve hledá. Já rád pracuju a čas je drahý

8. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Štěpánek: U zkoušek nemám rád, když režisér teprve hledá. Já rád pracuju a čas je drahý

Blízká setkání: Herec Petr Štěpánek: U zkoušek nemám rád, když režisér teprve hledá. Já rád pracuju a čas je drahý

8. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Herec Petr Štěpánek: U zkoušek nemám rád, když režisér teprve hledá. Já rád pracuju a čas je drahý

Herec Petr Štěpánek: U zkoušek nemám rád, když režisér teprve hledá. Já rád pracuju a čas je drahý

8. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody 60 milionů Evropanů lyžuje. Bude na čem? Klimatické závazky razí i závodníci Schiffrinová nebo Kilde

60 milionů Evropanů lyžuje. Bude na čem? Klimatické závazky razí i závodníci Schiffrinová nebo Kilde

8. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Dan Tržil o tvorbě podcastů: Je to příležitost sdílet témata, která nás baví

Dan Tržil o tvorbě podcastů: Je to příležitost sdílet témata, která nás baví

8. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Súdán nabízí jen přestřelky a horko, navíc přichází smutné zprávy o úmrtí pánů Zikmunda a Lopraise

Súdán nabízí jen přestřelky a horko, navíc přichází smutné zprávy o úmrtí pánů Zikmunda a Lopraise

8. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody První zatčení a konec tuniské etapy, přesun do Egypta, který vede přes Českou republiku

První zatčení a konec tuniské etapy, přesun do Egypta, který vede přes Českou republiku

8. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Tunisko a záludná Sahara, problémy s Georgem, otazníky nad vstupem do dalších zemí

Tunisko a záludná Sahara, problémy s Georgem, otazníky nad vstupem do dalších zemí

8. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Nová Ostrovní etapa: Mauricius, Reúnion, Komorské souostroví

Nová Ostrovní etapa: Mauricius, Reúnion, Komorské souostroví

8. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Kdo všechno stojí na Expedicí Z101, přípravy na cestu, příjezd do Tuniska

Kdo všechno stojí na Expedicí Z101, přípravy na cestu, příjezd do Tuniska

8. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Problémy s Georgem, Hurghada a café Praha, Luxor, první dny v Súdánu uprostřed bojů v Chartúmu

Problémy s Georgem, Hurghada a café Praha, Luxor, první dny v Súdánu uprostřed bojů v Chartúmu

8. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody „Zajatci“ Súdánu – cestovatelé uprostřed revolučního dění, snaha dostat Lindu do bezpečí

„Zajatci“ Súdánu – cestovatelé uprostřed revolučního dění, snaha dostat Lindu do bezpečí

8. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Přes Egypt, kde Tomáš absolvuje potápěčský kurz, do Súdánu, který Expedici Z101 dál nepustí

Přes Egypt, kde Tomáš absolvuje potápěčský kurz, do Súdánu, který Expedici Z101 dál nepustí

8. 3. 2023

11 min