Obrázek epizody Viceguvernérka ČNB Eva Zamrazilová: Jednociferné inflaci bychom se mohli přiblížit už v létě

Viceguvernérka ČNB Eva Zamrazilová: Jednociferné inflaci bychom se mohli přiblížit už v létě

14. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Žižkov je pořád můj domov. Navzdory násilí a rasismu, které jsem tu zažil. Zrcadlo Patrika Bangy

Žižkov je pořád můj domov. Navzdory násilí a rasismu, které jsem tu zažil. Zrcadlo Patrika Bangy

14. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody DRM-418.vysílání

DRM-418.vysílání

14. 3. 2023

58 min

Obrázek epizody That's Amaro!

That's Amaro!

14. 3. 2023

53 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Investiční bankéř: SVB není poslední krachující banka. Krize se týká i těch evropských

Dvacet minut Radiožurnálu: Investiční bankéř: SVB není poslední krachující banka. Krize se týká i těch evropských

14. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Máte pocit, že ostatní obtěžujete? Ano, obtěžujete (83)

Máte pocit, že ostatní obtěžujete? Ano, obtěžujete (83)

14. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Podhoubí: Jezdit v Praze na kole jako forma protestu. Magistrála se blokovala už před třiatřiceti lety

Podhoubí: Jezdit v Praze na kole jako forma protestu. Magistrála se blokovala už před třiatřiceti lety

14. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody Je nám přes třicet a nemáme děti, každá ale z jiného důvodu. Otevřený rozhovor s Mgr. Martinou Kaňákovou, zakladatelkou Merkado festu na Jiřáku.

Je nám přes třicet a nemáme děti, každá ale z jiného důvodu. Otevřený rozhovor s Mgr. Martinou Kaňákovou, zakladatelkou Merkado festu na Jiřáku.

14. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #9

Olga Richterová osobně #9

14. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Historik Martin Kovář: Každý turnaj bez Djokoviče je škoda pro fanoušky i samotné hráče

Historik Martin Kovář: Každý turnaj bez Djokoviče je škoda pro fanoušky i samotné hráče

14. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zdravé dásně

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Zdravé dásně

14. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody Ešus 13/3/2023: Rudy, Ekvádor a šamanské rituály

Ešus 13/3/2023: Rudy, Ekvádor a šamanské rituály

14. 3. 2023

1 hod

Obrázek epizody Who owns the internet of the future? | Ordinary Things

Who owns the internet of the future? | Ordinary Things

14. 3. 2023

19 min

Obrázek epizody Spolek Zpátky do Života: Na to, co přichází po smrti partnera, se nedá připravit, společnost vnímá vdovu a vdovce jinak

Spolek Zpátky do Života: Na to, co přichází po smrti partnera, se nedá připravit, společnost vnímá vdovu a vdovce jinak

14. 3. 2023

39 min

Obrázek epizody Spolek Zpátky do Života: Na to, co přichází po smrti partnera, se nedá připravit, společnost vnímá vdovu a vdovce jinak

Spolek Zpátky do Života: Na to, co přichází po smrti partnera, se nedá připravit, společnost vnímá vdovu a vdovce jinak

14. 3. 2023

39 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jaký je rozdíl mezi náhradou mzdy a nemocenskou? Vše o systému nemocenského pojištění v radiporadně

Radioporadna: Jaký je rozdíl mezi náhradou mzdy a nemocenskou? Vše o systému nemocenského pojištění v radiporadně

14. 3. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Monika Zoubková: Přibrat 20 kilo je pro herce fatální změna, která u nás není dostatečně zaplacená

Alex a host: Monika Zoubková: Přibrat 20 kilo je pro herce fatální změna, která u nás není dostatečně zaplacená

14. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Petr Pavel a Zuzana Čaputová o Ukrajině, populistech a demokracii

Petr Pavel a Zuzana Čaputová o Ukrajině, populistech a demokracii

14. 3. 2023

1 hod 21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Sabina Remundová: Je pro mě štěstí a kapitál, že jsem měla takového tátu

Blízká setkání: Herečka Sabina Remundová: Je pro mě štěstí a kapitál, že jsem měla takového tátu

14. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Sabina Remundová: Je pro mě štěstí a kapitál, že jsem měla takového tátu

Blízká setkání: Herečka Sabina Remundová: Je pro mě štěstí a kapitál, že jsem měla takového tátu

14. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Evropa chudne a my ji deformací automobilového průmyslu posíláme na ještě větší dno, tvrdí Vrtal

Rozhovory Radiožurnálu: Evropa chudne a my ji deformací automobilového průmyslu posíláme na ještě větší dno, tvrdí Vrtal

14. 3. 2023

49 min

Obrázek epizody Balanc: Bůh je mrtev a na jeho trůn jsme posadili práci. Jak moc je pro vás práce důležitá?

Balanc: Bůh je mrtev a na jeho trůn jsme posadili práci. Jak moc je pro vás práce důležitá?

14. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Balanc: Bůh je mrtev a na jeho trůn jsme posadili práci. Jak moc je pro vás práce důležitá?

Balanc: Bůh je mrtev a na jeho trůn jsme posadili práci. Jak moc je pro vás práce důležitá?

14. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Co je mezi rychlostí a zrychlením? Vojtěch Kloud navrhl řešení a vyhrál světovou matematickou soutěž

Host ve studiu: Co je mezi rychlostí a zrychlením? Vojtěch Kloud navrhl řešení a vyhrál světovou matematickou soutěž

14. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 855

Savage Lovecast Episode 855

14. 3. 2023

55 min