Obrázek epizody Náš host: Herectví jsem si zvolil z lenosti, říká Ondřej Brousek

Náš host: Herectví jsem si zvolil z lenosti, říká Ondřej Brousek

16. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Studánka Anežka u Červeného kříže nabízí pocestným osvěžení, posezení i poučení. Ocení ji i cyklisté

Studánka Anežka u Červeného kříže nabízí pocestným osvěžení, posezení i poučení. Ocení ji i cyklisté

16. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Vždy jsem se snažil vymýšlet blbosti a v pravidlech hledat šedé zóny, směje se Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Vždy jsem se snažil vymýšlet blbosti a v pravidlech hledat šedé zóny, směje se Folprecht

16. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Za českou fotku je stále třeba bojovat, říká Antonín Dufek

Vizitka: Za českou fotku je stále třeba bojovat, říká Antonín Dufek

16. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Za českou fotku je stále třeba bojovat, říká Antonín Dufek

Za českou fotku je stále třeba bojovat, říká Antonín Dufek

16. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody Darja Stomatová: Ve válce jsou všechny emoce a smysly umocněné

Darja Stomatová: Ve válce jsou všechny emoce a smysly umocněné

16. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak úspěšně vysadit ovocné stromky a keře

Hobby magazín: Jak úspěšně vysadit ovocné stromky a keře

16. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Těžký to bylo a ještě bude. Ale šou lidem uděláme!

Těžký to bylo a ještě bude. Ale šou lidem uděláme!

16. 3. 2023

36 min

Obrázek epizody Kvízová dáma z pořadu Na lovu poodhalila soukromí: Promluvila o dcerách i zákulisí vědomostní show

Kvízová dáma z pořadu Na lovu poodhalila soukromí: Promluvila o dcerách i zákulisí vědomostní show

16. 3. 2023

16 min

Obrázek epizody Pro a proti: Penzijní reforma: Debata s opozicí je nutná, říká Skopeček. Zatím si to tvoří sami, tvrdí Juchelka

Pro a proti: Penzijní reforma: Debata s opozicí je nutná, říká Skopeček. Zatím si to tvoří sami, tvrdí Juchelka

16. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Pokud nemáte velké uši jako naše babičky a dědové, nedělejte si kopřivové kůry, radí bylinkářka

Pokud nemáte velké uši jako naše babičky a dědové, nedělejte si kopřivové kůry, radí bylinkářka

16. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Dopolední host: Pokud nemáte velké uši jako naše babičky a dědové, nedělejte si kopřivové kůry, radí bylinkářka

Dopolední host: Pokud nemáte velké uši jako naše babičky a dědové, nedělejte si kopřivové kůry, radí bylinkářka

16. 3. 2023

27 min

Obrázek epizody Díl 7: Bylo za apartheidu lépe?

Díl 7: Bylo za apartheidu lépe?

16. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Máme hosty: Koloniál pana Bajzy má otevřeno. Ve Skutči nakoupíte jako za první republiky

Máme hosty: Koloniál pana Bajzy má otevřeno. Ve Skutči nakoupíte jako za první republiky

16. 3. 2023

9 min

Obrázek epizody Simon Sinek: Opens Up About His Struggle with Loneliness, Love, Dating!

Simon Sinek: Opens Up About His Struggle with Loneliness, Love, Dating!

16. 3. 2023

1 hod 56 min

Obrázek epizody Jak přistupovat k firemnímu brandingu

Jak přistupovat k firemnímu brandingu

16. 3. 2023

13 min

Obrázek epizody Dora Kaprálová: Když mí školáci odcházejí

Dora Kaprálová: Když mí školáci odcházejí

16. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody 14 Shocking Lessons About Human Nature - Gurwinder Bhogal - #602

14 Shocking Lessons About Human Nature - Gurwinder Bhogal - #602

16. 3. 2023

1 hod 55 min

Obrázek epizody Marek Prchal: Přiznání k alkoholismu, historky z blázince, boj za zlo a Babiše i vítězství „pravdy“

Marek Prchal: Přiznání k alkoholismu, historky z blázince, boj za zlo a Babiše i vítězství „pravdy“

16. 3. 2023

31 min

Obrázek epizody 9 - Není nevěra jako nevěra

9 - Není nevěra jako nevěra

16. 3. 2023

44 min

Obrázek epizody „Zátopek? Na Oscara prý moc světový. Netflix seriál o Slavii by mě bavil“ – Kryštof Mucha

„Zátopek? Na Oscara prý moc světový. Netflix seriál o Slavii by mě bavil“ – Kryštof Mucha

16. 3. 2023

52 min

Obrázek epizody O krevetách a lidech

O krevetách a lidech

16. 3. 2023

4 min

Obrázek epizody Laura Janáčková | Všichni chceme lásku

Laura Janáčková | Všichni chceme lásku

16. 3. 2023

40 min

Obrázek epizody Debata s lidmi na demonstraci "STOP ŠEVČÍKOVI"

Debata s lidmi na demonstraci "STOP ŠEVČÍKOVI"