Obrázek epizody Úžasné životy: Bohumil Hanč podle Tomáše Hodana

Úžasné životy: Bohumil Hanč podle Tomáše Hodana

26. 3. 2023

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Lenka Filipová se cítí napůl jako Východočeška, do Hradce Králové přiveze i spoustu svých kytar

Host ve studiu: Lenka Filipová se cítí napůl jako Východočeška, do Hradce Králové přiveze i spoustu svých kytar

26. 3. 2023

5 min

Obrázek epizody Dionýsos trhající a roztrhaný

Dionýsos trhající a roztrhaný

26. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody míza architekti: Sad Dr. Milady Horákové by měl být pomyslnou městskou zahradou

míza architekti: Sad Dr. Milady Horákové by měl být pomyslnou městskou zahradou

26. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Chef Arena #20 –⁠ Bety Minaříková a Vojtěch Urban

Chef Arena #20 –⁠ Bety Minaříková a Vojtěch Urban

26. 3. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Tyran, nos? Au! Rus!

Tyran, nos? Au! Rus!

26. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Ekonomická kalkulace v dětské psychiatrii

Studio Svobodného přístavu: Ekonomická kalkulace v dětské psychiatrii

26. 3. 2023

48 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: The First Online War

Vinohradská 12: The First Online War

26. 3. 2023

20 min

Obrázek epizody Hořké slzy, čerstvá snídaně // Lukáš Targosz

Hořké slzy, čerstvá snídaně // Lukáš Targosz

26. 3. 2023

39 min

Obrázek epizody Pot: Drag mi vrátil něco, co jsem v dětství potlačovala. S Rudy Daddy o alter egu i osobním životě

Pot: Drag mi vrátil něco, co jsem v dětství potlačovala. S Rudy Daddy o alter egu i osobním životě

25. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody No98 - ZA TRI SPRÁVY PENIS

No98 - ZA TRI SPRÁVY PENIS

25. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody #367 – Sam Altman: OpenAI CEO on GPT-4, ChatGPT, and the Future of AI

#367 – Sam Altman: OpenAI CEO on GPT-4, ChatGPT, and the Future of AI

25. 3. 2023

2 hod 28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Chovatelka koček Olga Lejnarová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Chovatelka koček Olga Lejnarová v Klubu Rádia Junior

25. 3. 2023

34 min

Obrázek epizody Šarm: Růžičková kapusta má vysoký obsah bílkovin i vitamínů. Zkuste si ji udělat netradičně s těstovinami

Šarm: Růžičková kapusta má vysoký obsah bílkovin i vitamínů. Zkuste si ji udělat netradičně s těstovinami

25. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: Růžičková kapusta má vysoký obsah bílkovin i vitamínů. Zkuste si ji udělat netradičně s těstovinami

Šarm: Růžičková kapusta má vysoký obsah bílkovin i vitamínů. Zkuste si ji udělat netradičně s těstovinami

25. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody #313 — Apocalypse

#313 — Apocalypse

25. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Čínské ambice: pohled Kateřiny Procházkové

Čínské ambice: pohled Kateřiny Procházkové

25. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

25. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

25. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Zedníček, Podrazilová, Kerekes, Medřický, Písařík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

25. 3. 2023

28 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: „Po válce jsem lítal už jen na tajňačku, aby manželka nevěděla.“ Poslední rozhovor s Emilem Bočkem

Dobré dopoledne: „Po válce jsem lítal už jen na tajňačku, aby manželka nevěděla.“ Poslední rozhovor s Emilem Bočkem

25. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody Trenduj: Víc se mi líbí šatník Wednesday i děj, srovnává fanynka seriálový hit s filmy o Addamsově rodině

Trenduj: Víc se mi líbí šatník Wednesday i děj, srovnává fanynka seriálový hit s filmy o Addamsově rodině

25. 3. 2023

52 min

Obrázek epizody Nejradši mám gorilu Kambu. Narodila se v Africe a má slabost pro chlapy, směje se primátolog

Nejradši mám gorilu Kambu. Narodila se v Africe a má slabost pro chlapy, směje se primátolog

25. 3. 2023

7 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku V příspěvku Ally Větrovcové se dozvíme, jaká je aktuální situace ohledně Občanského sdružení Mezinárodního Memoriálu, které koncem loňského roku obdrželo Nobelovu cenu míru

Magazín o národnostních menšinách v Česku V příspěvku Ally Větrovcové se dozvíme, jaká je aktuální situace ohledně Občanského sdružení Mezinárodního Memoriálu, které koncem loňského roku obdrželo Nobelovu cenu míru

25. 3. 2023

23 min

Obrázek epizody 12. epizoda, ACORUS: nejen o domácím násilí - JAK JÓGA POMÁHÁ TRAUMATIZOVANÝM?

12. epizoda, ACORUS: nejen o domácím násilí - JAK JÓGA POMÁHÁ TRAUMATIZOVANÝM?

25. 3. 2023

14 min