Obrázek epizody Narodila jsem se 350 metrů od místa, kam chodila Barunka Panklová do školy, vyznává se Eva Hrušková

Narodila jsem se 350 metrů od místa, kam chodila Barunka Panklová do školy, vyznává se Eva Hrušková

25. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro své šupiny jsou luskouni nejpašovanějšími savci. Přitom je to jen placebo, vysvětluje chovatel

Pro své šupiny jsou luskouni nejpašovanějšími savci. Přitom je to jen placebo, vysvětluje chovatel

25. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Pro své šupiny jsou luskouni nejpašovanějšími savci. Přitom je to jen placebo, vysvětluje chovatel

Host Radiožurnálu: Pro své šupiny jsou luskouni nejpašovanějšími savci. Přitom je to jen placebo, vysvětluje chovatel

25. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody Kurátorka kopytníků: Žirafy jsou velmi konzervativní. Strach ve stádu odbourává zvídavá Anička

Kurátorka kopytníků: Žirafy jsou velmi konzervativní. Strach ve stádu odbourává zvídavá Anička

25. 3. 2023

7 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kurátorka kopytníků: Žirafy jsou velmi konzervativní. Strach ve stádu odbourává zvídavá Anička

Host Radiožurnálu: Kurátorka kopytníků: Žirafy jsou velmi konzervativní. Strach ve stádu odbourává zvídavá Anička

25. 3. 2023

6 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Zpěvačka Elly: Od angličtiny mě odrazovali. Ale pro mě je to přirozenější, tvořit v češtině mi nejde

Host Lenky Vahalové: Zpěvačka Elly: Od angličtiny mě odrazovali. Ale pro mě je to přirozenější, tvořit v češtině mi nejde

25. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Harmoniky pro muzeum v Litovli jeho zakladatel sbíral po celý život

Harmoniky pro muzeum v Litovli jeho zakladatel sbíral po celý život

25. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Kurátor savců: Zoologické zahrady se snaží o chov luskounů už 160 let. Je to nesmírně náročné

Kurátor savců: Zoologické zahrady se snaží o chov luskounů už 160 let. Je to nesmírně náročné

25. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kurátor savců: Zoologické zahrady se snaží o chov luskounů už 160 let. Je to nesmírně náročné

Host Radiožurnálu: Kurátor savců: Zoologické zahrady se snaží o chov luskounů už 160 let. Je to nesmírně náročné

25. 3. 2023

11 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Zahájení sezony mě vždy naplňuje nervozitou. Těším se na přírůstky, říká ředitel pražské zoo Bobek

Host Radiožurnálu: Zahájení sezony mě vždy naplňuje nervozitou. Těším se na přírůstky, říká ředitel pražské zoo Bobek

25. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Zahájení sezony mě vždy naplňuje nervozitou. Těším se na přírůstky, říká ředitel pražské zoo Bobek

Zahájení sezony mě vždy naplňuje nervozitou. Těším se na přírůstky, říká ředitel pražské zoo Bobek

25. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Selects: Is The Uncanny Valley Real?

Selects: Is The Uncanny Valley Real?

25. 3. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Velký hit microgreens. Vypěstujte si zelené bylinky u okna i vy, tělo je přivítá s radostí

Hobby magazín: Velký hit microgreens. Vypěstujte si zelené bylinky u okna i vy, tělo je přivítá s radostí

25. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Elektrická aktivita žaludku v léčbě obezity. Vzor přesného času

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Elektrická aktivita žaludku v léčbě obezity. Vzor přesného času

25. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Jaké vztahy vládnou mezi českými zemědělci, prozrazuje sedlák Daniel Pitek

Jaké vztahy vládnou mezi českými zemědělci, prozrazuje sedlák Daniel Pitek

25. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jaké vztahy vládnou mezi českými zemědělci, prozrazuje sedlák Daniel Pitek

Stříbrný vítr: Jaké vztahy vládnou mezi českými zemědělci, prozrazuje sedlák Daniel Pitek

25. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jaké vztahy vládnou mezi českými zemědělci, prozrazuje sedlák Daniel Pitek

Stříbrný vítr: Jaké vztahy vládnou mezi českými zemědělci, prozrazuje sedlák Daniel Pitek

25. 3. 2023

42 min

Obrázek epizody Epizoda 5 - Praktické informace, rady a tipy

Epizoda 5 - Praktické informace, rady a tipy

25. 3. 2023

29 min

Obrázek epizody David Urban: Vidět mrtvoly si zvyknete, pach je horší

David Urban: Vidět mrtvoly si zvyknete, pach je horší

25. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody The Rise And Fall Of The Girlboss Meme - Katherine Dee - #606

The Rise And Fall Of The Girlboss Meme - Katherine Dee - #606

25. 3. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Krev není voda

Krev není voda

25. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Debata s Pavlem Novotným (starosta Řeporyjí)

Debata s Pavlem Novotným (starosta Řeporyjí)

25. 3. 2023

41 min

Obrázek epizody Panelová diskuse Konference Svobodného přístavu 2023: Drogy a zbraně včera, dnes a zítra

Panelová diskuse Konference Svobodného přístavu 2023: Drogy a zbraně včera, dnes a zítra

25. 3. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody 603 - Návštěva zlatých dolů

603 - Návštěva zlatých dolů

25. 3. 2023

10 min

Obrázek epizody Hovory: Stejně se tomu bude říkat Musoleum Davida Černého, tak je ideální to rovnou tak nazvat, říká umělec

Hovory: Stejně se tomu bude říkat Musoleum Davida Černého, tak je ideální to rovnou tak nazvat, říká umělec

24. 3. 2023

22 min