Obrázek epizody Aleš Juchelka /ANO/: Vláda se novelou o ČT snaží získat většinu při volbě generálního ředitele

Aleš Juchelka /ANO/: Vláda se novelou o ČT snaží získat většinu při volbě generálního ředitele

29. 3. 2023

21 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Nevidomý sportovec Ondřej Zmeškal: K velkým věcem se musíte odhodlat – mně k tomu pomohl handicap

Host Dne na Moravě: Nevidomý sportovec Ondřej Zmeškal: K velkým věcem se musíte odhodlat – mně k tomu pomohl handicap

29. 3. 2023

14 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinský diplomat: Vstup do EU podporuje 90 procent Ukrajinců. Musíme ale provést hodně reforem

Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinský diplomat: Vstup do EU podporuje 90 procent Ukrajinců. Musíme ale provést hodně reforem

29. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinský diplomat: Vstup do EU podporuje 90 procent Ukrajinců. Musíme ale provést hodně reforem

Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinský diplomat: Vstup do EU podporuje 90 procent Ukrajinců. Musíme ale provést hodně reforem

29. 3. 2023

22 min

Obrázek epizody Ep. 5 | Občas se to nepovede | PODCAST Tea o pátý

Ep. 5 | Občas se to nepovede | PODCAST Tea o pátý

29. 3. 2023

37 min

Obrázek epizody Houpačky: Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

Houpačky: Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

29. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Houpačky: Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

Houpačky: Rodiče netuší, kam všude se sdílené fotky jejich dětí dostávají, upozorňují autoři nového výzkumu

29. 3. 2023

30 min

Obrázek epizody Ešus 27/3/2023: Diana a Finsko

Ešus 27/3/2023: Diana a Finsko

29. 3. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody The unexpected key to boosting your productivity  | Dan Shipper

The unexpected key to boosting your productivity | Dan Shipper

29. 3. 2023

8 min

Obrázek epizody VOŠH PODCAST - Host ADAM SKALA

VOŠH PODCAST - Host ADAM SKALA

29. 3. 2023

51 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Patří extrovertům svět?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Patří extrovertům svět?

29. 3. 2023

35 min

Obrázek epizody Nikola Džokič: Z Jágra a Gotta si srandu dělat nemůžeš. Stand-up je pro mě drogou

Nikola Džokič: Z Jágra a Gotta si srandu dělat nemůžeš. Stand-up je pro mě drogou

29. 3. 2023

1 hod 18 min

Obrázek epizody Ladislav Zibura: V letadle i kině rád tleskám, Pěšky jsem došel až do Říma, Za den jsem ušel 110 km

Ladislav Zibura: V letadle i kině rád tleskám, Pěšky jsem došel až do Říma, Za den jsem ušel 110 km

29. 3. 2023

33 min

Obrázek epizody #18 w/Píter: Tierlist vodních živočichů, Chat GPT, LGBT, Medvědi na kokainu

#18 w/Píter: Tierlist vodních živočichů, Chat GPT, LGBT, Medvědi na kokainu

29. 3. 2023

47 min

Obrázek epizody Baby Led Weaning neboli BLW krok za krokem s Mgr. Radkou Maťašovskou. Moderní výstřelek nebo skvělá záležitost? Odpověď najdete při poslechu.

Baby Led Weaning neboli BLW krok za krokem s Mgr. Radkou Maťašovskou. Moderní výstřelek nebo skvělá záležitost? Odpověď najdete při poslechu.

29. 3. 2023

54 min

Obrázek epizody Odpolední interview: I když je v důchodu, tak se nezastaví. Koncertuje, tančí a učí se i angličtinu

Odpolední interview: I když je v důchodu, tak se nezastaví. Koncertuje, tančí a učí se i angličtinu

29. 3. 2023

12 min

Obrázek epizody Bourání: Nuselský most jsem projektoval po práci. Musel jsem to zkusit, vzpomíná projektant Vítek

Bourání: Nuselský most jsem projektoval po práci. Musel jsem to zkusit, vzpomíná projektant Vítek

29. 3. 2023

43 min

Obrázek epizody Izrael na pokraji chaosu. Chystá se demontáž demokracie

Izrael na pokraji chaosu. Chystá se demontáž demokracie

29. 3. 2023

47 min

Obrázek epizody Alex a host: Režisér Biser Arichtev: Do Kukaček se vybírali chlapci z asi 300 fotek a videí

Alex a host: Režisér Biser Arichtev: Do Kukaček se vybírali chlapci z asi 300 fotek a videí

29. 3. 2023

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejvíc pivovarů na počet obyvatel ve světě. Ten první v Bretani založil Ir už v 17. století

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejvíc pivovarů na počet obyvatel ve světě. Ten první v Bretani založil Ir už v 17. století

29. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody Nejvíc pivovarů na počet obyvatel ve světě. Ten první v Bretani založil Ir už v 17. století

Nejvíc pivovarů na počet obyvatel ve světě. Ten první v Bretani založil Ir už v 17. století

29. 3. 2023

3 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Profesor Calda vidí dobře i tam, kde je úplná tma

S Arenbergerem nejen o medicíně: Profesor Calda vidí dobře i tam, kde je úplná tma

29. 3. 2023

25 min

Obrázek epizody Šárka Kabátová: Je tahle země i pro malé?

Šárka Kabátová: Je tahle země i pro malé?

29. 3. 2023

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Všechno, co jste kdy chtěli vědět o datových schránkách (ale báli jste se zeptat). Poradíme vám!

Radioporadna: Všechno, co jste kdy chtěli vědět o datových schránkách (ale báli jste se zeptat). Poradíme vám!

29. 3. 2023

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Martina Randová: Nesnáším svoje vrásky. Stárnu bez grácie

Blízká setkání: Herečka Martina Randová: Nesnáším svoje vrásky. Stárnu bez grácie

29. 3. 2023

29 min