Úvod
Nové epizody: Společnost – podcasty
Nové epizody: Společnost – podcasty
Nejnovější epizody z vybrané kategorie.
Společnost

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Půst má primárně duchovní význam. Důležité je něco si odepřít, říká Kateřina Cajthamlová
7. 4. 2023
28 min

Host ve studiu: Ohromná dávka energie z hradeckého koncertu Factorial! Orchestra a Kuby Kubína vychází na novém albu
7. 4. 2023
10 min

Tribuna: Jako od dlaždiče po 5 pivech. Nejtěžší cyklistický drtikol? Legendární kočičí hlavy na Paříž–Roubaix
7. 4. 2023
26 min

Tvar preclíku vychází z obrazce rukou při modlitbách. Popularitu v Americe jim zajistili vojáci
7. 4. 2023
3 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tvar preclíku vychází z obrazce rukou při modlitbách. Popularitu v Americe jim zajistili vojáci
7. 4. 2023
3 min

Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež
7. 4. 2023
26 min

Blízká setkání: Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež
7. 4. 2023
26 min

Blízká setkání: Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež
7. 4. 2023
26 min

Tady to znám: Na hvězdárně v Ondřejově máme největší dalekohled v České republice, říká astronom Pavel Suchan
7. 4. 2023
23 min

Host Lucie Výborné: Farář z Neratova: Léta jsme byli součástí barokních relikvií, dnes lidé chápou, že jsme pozemští
7. 4. 2023
31 min

Host Lucie Výborné: Farář z Neratova: Léta jsme byli součástí barokních relikvií, dnes lidé chápou, že jsme pozemští
7. 4. 2023
31 min

Nerozuměli mi, ale prý se to hezky poslouchalo, vzpomíná kaplan na první Velikonoce mezi vojáky
7. 4. 2023
31 min

Dopolední host: Nerozuměli mi, ale prý se to hezky poslouchalo, vzpomíná kaplan na první Velikonoce mezi vojáky
7. 4. 2023
31 min

39. díl - Muzikoterapie, zvukové lázně (soundhealing), kirtan - co to je? Jaký je v tom rozdíl?
7. 4. 2023
12 min

Osobnost Plus: Jezulátko není automat. Říct, že funguje, je strašné zvěcnění a nepochopení víry, kritizuje kněz
7. 4. 2023
25 min

Osobnost Plus: Jezulátko není automat. Říct, že funguje, je strašné zvěcnění a nepochopení víry, kritizuje kněz
7. 4. 2023
25 min

Mikrovlnky: Automat na medvědí maso je hit a Kolumbie má potíž s hrochy Pabla Escobara. To jsou nej zprávy týdne
7. 4. 2023
11 min

Mikrovlnky: Automat na medvědí maso je hit a Kolumbie má potíž s hrochy Pabla Escobara. To jsou nej zprávy týdne
7. 4. 2023
11 min

Host Českého rozhlasu Ostrava: Z Hukvald přes rozhlas a Vídeň do Diecéze ostravsko-opavské. Sváteční setkání s Ondřejem Elblem
7. 4. 2023
21 min

Velikonoční pomlázka musí být upletená z čerstvého proutí. Oblíbená je vyplétaná hruška
7. 4. 2023
2 min

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Lyžař Novák: Nečekal jsem, že zaběhnu na mistrovství světa tak dobře. Formu jsme vyladili skvěle
7. 4. 2023
31 min

Říkala jsem si, že knihu napsat nezvládnu, i když jsem si to přála. Začalo to Chat fiction, přiznává spisovatelka Olga Zbranek Biernátová
7. 4. 2023
27 min