Obrázek epizody nullrss

nullrss

7. 4. 2023

3 sec

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Půst má primárně duchovní význam. Důležité je něco si odepřít, říká Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Půst má primárně duchovní význam. Důležité je něco si odepřít, říká Kateřina Cajthamlová

7. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Ohromná dávka energie z hradeckého koncertu Factorial! Orchestra a Kuby Kubína vychází na novém albu

Host ve studiu: Ohromná dávka energie z hradeckého koncertu Factorial! Orchestra a Kuby Kubína vychází na novém albu

7. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody Tribuna: Jako od dlaždiče po 5 pivech. Nejtěžší cyklistický drtikol? Legendární kočičí hlavy na Paříž–Roubaix

Tribuna: Jako od dlaždiče po 5 pivech. Nejtěžší cyklistický drtikol? Legendární kočičí hlavy na Paříž–Roubaix

7. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Tvar preclíku vychází z obrazce rukou při modlitbách. Popularitu v Americe jim zajistili vojáci

Tvar preclíku vychází z obrazce rukou při modlitbách. Popularitu v Americe jim zajistili vojáci

7. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Tvar preclíku vychází z obrazce rukou při modlitbách. Popularitu v Americe jim zajistili vojáci

Zápisník zahraničních zpravodajů: Tvar preclíku vychází z obrazce rukou při modlitbách. Popularitu v Americe jim zajistili vojáci

7. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež

Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež

7. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež

Blízká setkání: Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež

7. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež

Blízká setkání: Kněz Josef Suchár: Naše doba je poznamenaná nejhorším hříchem Desatera a tím je lež

7. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Tady to znám: Na hvězdárně v Ondřejově máme největší dalekohled v České republice, říká astronom Pavel Suchan

Tady to znám: Na hvězdárně v Ondřejově máme největší dalekohled v České republice, říká astronom Pavel Suchan

7. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Farář z Neratova: Léta jsme byli součástí barokních relikvií, dnes lidé chápou, že jsme pozemští

Host Lucie Výborné: Farář z Neratova: Léta jsme byli součástí barokních relikvií, dnes lidé chápou, že jsme pozemští

7. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Farář z Neratova: Léta jsme byli součástí barokních relikvií, dnes lidé chápou, že jsme pozemští

Host Lucie Výborné: Farář z Neratova: Léta jsme byli součástí barokních relikvií, dnes lidé chápou, že jsme pozemští

7. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Zarůst, nebo vyřezat?

30 let NP Šumava - Zarůst, nebo vyřezat?

7. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Nerozuměli mi, ale prý se to hezky poslouchalo, vzpomíná kaplan na první Velikonoce mezi vojáky

Nerozuměli mi, ale prý se to hezky poslouchalo, vzpomíná kaplan na první Velikonoce mezi vojáky

7. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Dopolední host: Nerozuměli mi, ale prý se to hezky poslouchalo, vzpomíná kaplan na první Velikonoce mezi vojáky

Dopolední host: Nerozuměli mi, ale prý se to hezky poslouchalo, vzpomíná kaplan na první Velikonoce mezi vojáky

7. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody 39. díl - Muzikoterapie, zvukové lázně (soundhealing), kirtan - co to je? Jaký je v tom rozdíl?

39. díl - Muzikoterapie, zvukové lázně (soundhealing), kirtan - co to je? Jaký je v tom rozdíl?

7. 4. 2023

12 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jezulátko není automat. Říct, že funguje, je strašné zvěcnění a nepochopení víry, kritizuje kněz

Osobnost Plus: Jezulátko není automat. Říct, že funguje, je strašné zvěcnění a nepochopení víry, kritizuje kněz

7. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jezulátko není automat. Říct, že funguje, je strašné zvěcnění a nepochopení víry, kritizuje kněz

Osobnost Plus: Jezulátko není automat. Říct, že funguje, je strašné zvěcnění a nepochopení víry, kritizuje kněz

7. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Automat na medvědí maso je hit a Kolumbie má potíž s hrochy Pabla Escobara. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Automat na medvědí maso je hit a Kolumbie má potíž s hrochy Pabla Escobara. To jsou nej zprávy týdne

7. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Automat na medvědí maso je hit a Kolumbie má potíž s hrochy Pabla Escobara. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Automat na medvědí maso je hit a Kolumbie má potíž s hrochy Pabla Escobara. To jsou nej zprávy týdne

7. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Z Hukvald přes rozhlas a Vídeň do Diecéze ostravsko-opavské. Sváteční setkání s Ondřejem Elblem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Z Hukvald přes rozhlas a Vídeň do Diecéze ostravsko-opavské. Sváteční setkání s Ondřejem Elblem

7. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Velikonoční pomlázka musí být upletená z čerstvého proutí. Oblíbená je vyplétaná hruška

Velikonoční pomlázka musí být upletená z čerstvého proutí. Oblíbená je vyplétaná hruška

7. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Lyžař Novák: Nečekal jsem, že zaběhnu na mistrovství světa tak dobře. Formu jsme vyladili skvěle

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Lyžař Novák: Nečekal jsem, že zaběhnu na mistrovství světa tak dobře. Formu jsme vyladili skvěle

7. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Říkala jsem si, že knihu napsat nezvládnu, i když jsem si to přála. Začalo to Chat fiction, přiznává spisovatelka Olga Zbranek Biernátová

Říkala jsem si, že knihu napsat nezvládnu, i když jsem si to přála. Začalo to Chat fiction, přiznává spisovatelka Olga Zbranek Biernátová

7. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

7. 4. 2023

41 min