Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Lyžař Novák: Nečekal jsem, že zaběhnu na mistrovství světa tak dobře. Formu jsme vyladili skvěle

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Lyžař Novák: Nečekal jsem, že zaběhnu na mistrovství světa tak dobře. Formu jsme vyladili skvěle

7. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Říkala jsem si, že knihu napsat nezvládnu, i když jsem si to přála. Začalo to Chat fiction, přiznává spisovatelka Olga Zbranek Biernátová

Říkala jsem si, že knihu napsat nezvládnu, i když jsem si to přála. Začalo to Chat fiction, přiznává spisovatelka Olga Zbranek Biernátová

7. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

7. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

7. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

7. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Aktualita: Vrať se do hrobu aneb Návod na zmrtvýchvstání (veselé Velikonoce)

Aktualita: Vrať se do hrobu aneb Návod na zmrtvýchvstání (veselé Velikonoce)

7. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Příchod trenéra Lamparda do Chelsea neznamená extra velké terno, myslí si Weidenthaler

S mikrofonem do Anglie: Příchod trenéra Lamparda do Chelsea neznamená extra velké terno, myslí si Weidenthaler

7. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody K Mezinárodnímu dni Romů

K Mezinárodnímu dni Romů

7. 4. 2023

55 min

Obrázek epizody Moment 104 - Neil deGrasse Tyson’s Unusual Explanation For Life On Earth

Moment 104 - Neil deGrasse Tyson’s Unusual Explanation For Life On Earth

7. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody Nový svět #4 – Náboženství

Nový svět #4 – Náboženství

7. 4. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody 23 TRANS| Táta je holka, protože chce. Děti změnu pohlaví neřeší, říká Lenka Králová

23 TRANS| Táta je holka, protože chce. Děti změnu pohlaví neřeší, říká Lenka Králová

7. 4. 2023

1 hod

Obrázek epizody Slova, slova, slova...

Slova, slova, slova...

7. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Nový rozhovor s průvodkyní po Praze již brzy!

Nový rozhovor s průvodkyní po Praze již brzy!

6. 4. 2023

21 sec

Obrázek epizody Hovory: Témata v umění zůstávají, mají ale jinou formu a dochází k nepochopení, říká historička umění

Hovory: Témata v umění zůstávají, mají ale jinou formu a dochází k nepochopení, říká historička umění

6. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody #95 Michal A Ondra - Automobilové trendy, které nás štvou! + Autozážitky z Jordánska!

#95 Michal A Ondra - Automobilové trendy, které nás štvou! + Autozážitky z Jordánska!

6. 4. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Učitelka z ekoškolky Klára Skopcová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Učitelka z ekoškolky Klára Skopcová v Klubu Rádia Junior

6. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody S jarním úklidem můžete vymést i chmury z mysli. Očistu duše začněte úsměvem, radí terapeutka

S jarním úklidem můžete vymést i chmury z mysli. Očistu duše začněte úsměvem, radí terapeutka

6. 4. 2023

29 min

Obrázek epizody #56 Bezpečný prostor jeden krok od toxicity. Umělecké vysoké školy

#56 Bezpečný prostor jeden krok od toxicity. Umělecké vysoké školy

6. 4. 2023

54 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Učitelka zpěvu: Díky technologiím si žáci prohloubí rytmičnost, mohou převzít ale i špatné návyky

Host Dne na Moravě: Učitelka zpěvu: Díky technologiím si žáci prohloubí rytmičnost, mohou převzít ale i špatné návyky

6. 4. 2023

14 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Řehka: Nelze vyloučit konflikt mezi Ruskem a NATO. Pokud mobilizace vyvolává paniku, je něco špatně

Dvacet minut Radiožurnálu: Řehka: Nelze vyloučit konflikt mezi Ruskem a NATO. Pokud mobilizace vyvolává paniku, je něco špatně

6. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Řehka: Nelze vyloučit konflikt mezi Ruskem a NATO. Pokud mobilizace vyvolává paniku, je něco špatně

Dvacet minut Radiožurnálu: Řehka: Nelze vyloučit konflikt mezi Ruskem a NATO. Pokud mobilizace vyvolává paniku, je něco špatně

6. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Přechod z ústavní výchovy je jako skok ze skály do neznáma. Při osamostatnění může pomoci „patron“

Diagnóza F: Přechod z ústavní výchovy je jako skok ze skály do neznáma. Při osamostatnění může pomoci „patron“

6. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Objevili jsme chybějící článek v evoluci mumifikace, říká egyptolog Miroslav Bárta

Objevili jsme chybějící článek v evoluci mumifikace, říká egyptolog Miroslav Bárta

6. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody What will the dream car of the future be like? | Alex Koster

What will the dream car of the future be like? | Alex Koster

6. 4. 2023

12 min