Obrázek epizody Naši Ukrajinci (2/3). Začlenění

Naši Ukrajinci (2/3). Začlenění

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody 15: Skládka a šest tun hlíny v galerii: O výstavě ve Špálovce s Veronikou Čechovou

15: Skládka a šest tun hlíny v galerii: O výstavě ve Špálovce s Veronikou Čechovou

11. 4. 2023

56 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom: Věk odchodu do důchodu by měl být navázán na naději dožití. Na velkou reformu je pozdě

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom: Věk odchodu do důchodu by měl být navázán na naději dožití. Na velkou reformu je pozdě

11. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom: Věk odchodu do důchodu by měl být navázán na naději dožití. Na velkou reformu je pozdě

Dvacet minut Radiožurnálu: Ekonom: Věk odchodu do důchodu by měl být navázán na naději dožití. Na velkou reformu je pozdě

11. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Tragéd měsíce: Bubeník Pete Best, matka Tereza, polárník Umberto Nobile a ztracený lovec Sergio Martinez (85)

Tragéd měsíce: Bubeník Pete Best, matka Tereza, polárník Umberto Nobile a ztracený lovec Sergio Martinez (85)

11. 4. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Podhoubí: Optimální scénář: globální uhlíková nula do roku 2075 může znamenat dočasný růst teplot

Podhoubí: Optimální scénář: globální uhlíková nula do roku 2075 může znamenat dočasný růst teplot

11. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody What to do when there's a polar bear in your backyard | Alysa McCall

What to do when there's a polar bear in your backyard | Alysa McCall

11. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Balanc: Léčit deprese léky, bylinami nebo terapií? Důležité je klienty netlačit, říká psychiatr

Balanc: Léčit deprese léky, bylinami nebo terapií? Důležité je klienty netlačit, říká psychiatr

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Balanc: Léčit deprese léky, bylinami nebo terapií? Důležité je klienty netlačit, říká psychiatr

Balanc: Léčit deprese léky, bylinami nebo terapií? Důležité je klienty netlačit, říká psychiatr

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Veronika Šprincová: Dezinformace o genderu často nevnímáme jako dezinformace a cílenou kampaň. Lidé bývají překvapeni, co všechno spadá do genderové problematiky

Veronika Šprincová: Dezinformace o genderu často nevnímáme jako dezinformace a cílenou kampaň. Lidé bývají překvapeni, co všechno spadá do genderové problematiky

11. 4. 2023

1 hod 39 min

Obrázek epizody Marek Benda /ODS/: Kdyby po 24. únoru 2022 nevládla vláda Petra Fialy, tak celá reakce Evropy na ukrajinskou krizi mohla být úplně jiná

Marek Benda /ODS/: Kdyby po 24. únoru 2022 nevládla vláda Petra Fialy, tak celá reakce Evropy na ukrajinskou krizi mohla být úplně jiná

11. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Překvapilo mě, jak moc se lidi brání humoru a nadsázce. O DokuVlně s novým dramaturgem Kratochvílem

Překvapilo mě, jak moc se lidi brání humoru a nadsázce. O DokuVlně s novým dramaturgem Kratochvílem

11. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody DokuVlna: Překvapilo mě, jak moc se lidi brání humoru a nadsázce. O DokuVlně s novým dramaturgem Kratochvílem

DokuVlna: Překvapilo mě, jak moc se lidi brání humoru a nadsázce. O DokuVlně s novým dramaturgem Kratochvílem

11. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Normy: Překvapilo mě, jak moc se lidi brání humoru a nadsázce. O DokuVlně s novým dramaturgem Kratochvílem

Normy: Překvapilo mě, jak moc se lidi brání humoru a nadsázce. O DokuVlně s novým dramaturgem Kratochvílem

11. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vyúčtování nákladů spojených s bydlením

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vyúčtování nákladů spojených s bydlením

11. 4. 2023

35 min

Obrázek epizody Velký únik dat o válce. Co ukazují přísně tajné informace?

Velký únik dat o válce. Co ukazují přísně tajné informace?

11. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Bookcheck #95 - Pouť k branám Orientu

Bookcheck #95 - Pouť k branám Orientu

11. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody S organizací Aperio o tom, zda se dá naučit, jak být správným rodičem

S organizací Aperio o tom, zda se dá naučit, jak být správným rodičem

11. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Část společnosti spílá, že jsme vrazi zvěře, druhá zase, že málo střílíme, říká myslivec Jiří Janota

Alex a host: Část společnosti spílá, že jsme vrazi zvěře, druhá zase, že málo střílíme, říká myslivec Jiří Janota

11. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Ondřej Prokop /ANO/ k situaci v České poště: Měli se propouštět primárně lidé ve vyšším managementu

Ondřej Prokop /ANO/ k situaci v České poště: Měli se propouštět primárně lidé ve vyšším managementu

11. 4. 2023

6 min

Obrázek epizody Radioporadna: Podvodníci se stále zdokonalují a láska je bohužel slepá. Oběti podléhají vidině šťastné budoucnosti

Radioporadna: Podvodníci se stále zdokonalují a láska je bohužel slepá. Oběti podléhají vidině šťastné budoucnosti

11. 4. 2023

17 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Socioložka: Zvýšení důchodového věku se nemusíme bát. Není to změna, na kterou se nedá připravit

Ranní Plus: Socioložka: Zvýšení důchodového věku se nemusíme bát. Není to změna, na kterou se nedá připravit

11. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 860

Savage Lovecast Episode 860

11. 4. 2023

53 min

Obrázek epizody Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

11. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

11. 4. 2023

30 min