Obrázek epizody Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

11. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

11. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

Blízká setkání: Herec Kryštof Hádek: Dobovky mám rád jako herec i jako divák

11. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Martin Zounar se narodil s postižením chodidel: Hrozilo mi, že budu invalidní

Martin Zounar se narodil s postižením chodidel: Hrozilo mi, že budu invalidní

11. 4. 2023

42 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Nejhorší společnost je být sám se sebou. Pavel Sršeň představuje přes kuchyň taje klášterního života

Host ve studiu: Nejhorší společnost je být sám se sebou. Pavel Sršeň představuje přes kuchyň taje klášterního života

11. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #11

Olga Richterová osobně #11

11. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nebezpečný TikTok? Agresivnější než jiné sítě, ale záleží na uživatelích, co mu svěří, tvrdí expert

Interview Plus: Nebezpečný TikTok? Agresivnější než jiné sítě, ale záleží na uživatelích, co mu svěří, tvrdí expert

11. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody budem k tebe úprimná

budem k tebe úprimná

11. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Podle vůně jsem poznal, že je moje žena těhotná, popisuje písničkář a parfumér. Jak míchá vůně?

Host Lucie Výborné: Podle vůně jsem poznal, že je moje žena těhotná, popisuje písničkář a parfumér. Jak míchá vůně?

11. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Podle vůně jsem poznal, že je moje žena těhotná, popisuje písničkář a parfumér. Jak míchá vůně?

Host Lucie Výborné: Podle vůně jsem poznal, že je moje žena těhotná, popisuje písničkář a parfumér. Jak míchá vůně?

11. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Podvodníci na internetu se vracejí k ověřeným trikům

Dobré dopoledne: Podvodníci na internetu se vracejí k ověřeným trikům

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody How Skydiving Works

How Skydiving Works

11. 4. 2023

51 min

Obrázek epizody Zátiší 5/4/2023: Linda Štucbartová a sebevědomá sebeobrana

Zátiší 5/4/2023: Linda Štucbartová a sebevědomá sebeobrana

11. 4. 2023

58 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Je nepřijatelné, aby si demonstranti vybíjeli agresi útokem na Národní muzeum, říká ředitel Lukeš

Osobnost Plus: Je nepřijatelné, aby si demonstranti vybíjeli agresi útokem na Národní muzeum, říká ředitel Lukeš

11. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Je nepřijatelné, aby si demonstranti vybíjeli agresi útokem na Národní muzeum, říká ředitel Lukeš

Osobnost Plus: Je nepřijatelné, aby si demonstranti vybíjeli agresi útokem na Národní muzeum, říká ředitel Lukeš

11. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Indie v projektu Adopce na dálku

Indie v projektu Adopce na dálku

11. 4. 2023

54 min

Obrázek epizody Jak na krtka, co na něj platí? S Kristiánem Kornerem jsme probrali i aktuální práce na jarní zahradě

Jak na krtka, co na něj platí? S Kristiánem Kornerem jsme probrali i aktuální práce na jarní zahradě

11. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Od bobu až po tabulku. Na okraji třebíčského Zámostí vzniká kvalitní čokoláda

Od bobu až po tabulku. Na okraji třebíčského Zámostí vzniká kvalitní čokoláda

11. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Babyboxy ve všech porodnicích České republiky si přeje jejich zakladatel Ludvík Hess

Větrník - Host ve studiu: Babyboxy ve všech porodnicích České republiky si přeje jejich zakladatel Ludvík Hess

11. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Historik designu Jiří Hulák: K vysávání mě jako kluka přiměl až design vysavače ETA 418

Vizitka: Historik designu Jiří Hulák: K vysávání mě jako kluka přiměl až design vysavače ETA 418

11. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Historik designu Jiří Hulák: K vysávání mě jako kluka přiměl až design vysavače ETA 418

Vizitka: Historik designu Jiří Hulák: K vysávání mě jako kluka přiměl až design vysavače ETA 418

11. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Historik designu Jiří Hulák: K vysávání mě jako kluka přiměl až design vysavače ETA 418

Historik designu Jiří Hulák: K vysávání mě jako kluka přiměl až design vysavače ETA 418

11. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chcete začít s včelařením? Jaro je ideální čas

Hobby magazín: Chcete začít s včelařením? Jaro je ideální čas

11. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Postup Pavla při výběru ústavních soudců? Skoro jako konkurz, hodnotí právník

Pro a proti: Postup Pavla při výběru ústavních soudců? Skoro jako konkurz, hodnotí právník

11. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Schovávání zbytků od oběda? Chlazené jídlo vydrží v lednici asi dva dny. Pozor na rýži a houby

Vybrali jsme pro vás: Schovávání zbytků od oběda? Chlazené jídlo vydrží v lednici asi dva dny. Pozor na rýži a houby

11. 4. 2023

3 min