Obrázek epizody Jan Boček: Jako soukromý detektiv nejčastěji řeším nevěru. Kvůli případu létáme i do Egypta

Jan Boček: Jako soukromý detektiv nejčastěji řeším nevěru. Kvůli případu létáme i do Egypta

19. 4. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Ep. 8 | Práce v Anglii | PODCAST TEA O PÁTÝ

Ep. 8 | Práce v Anglii | PODCAST TEA O PÁTÝ

19. 4. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Houpačky: Jeden den dám energii do všeho a jsem super máma, druhý den ležím a nemůžu, říká Veronika s ADHD

Houpačky: Jeden den dám energii do všeho a jsem super máma, druhý den ležím a nemůžu, říká Veronika s ADHD

19. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Houpačky: Jeden den dám energii do všeho a jsem super máma, druhý den ležím a nemůžu, říká Veronika s ADHD

Houpačky: Jeden den dám energii do všeho a jsem super máma, druhý den ležím a nemůžu, říká Veronika s ADHD

19. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody FANICKÁ MÁZA (Q&A)

FANICKÁ MÁZA (Q&A)

19. 4. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody How to help employees with disabilities thrive | Tiffany Yu

How to help employees with disabilities thrive | Tiffany Yu

19. 4. 2023

6 min

Obrázek epizody 55: Jak na strach z konfliktu

55: Jak na strach z konfliktu

19. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když stáří přináší problémy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Když stáří přináší problémy

19. 4. 2023

34 min

Obrázek epizody Mozaika: Netradiční koncert v Pražské křižovatce. Kapela Razam slaví deset let svého fungování

Mozaika: Netradiční koncert v Pražské křižovatce. Kapela Razam slaví deset let svého fungování

19. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Tady je Ševčíkovo. Jak upadá jedna fakulta

Tady je Ševčíkovo. Jak upadá jedna fakulta

19. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody 048 Manželství - Co narcista udělá, když nad vámi začne ztrácet kontrolu

048 Manželství - Co narcista udělá, když nad vámi začne ztrácet kontrolu

19. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Alex a host: Stavíme lidi na nohy, ale pak je to na nich. Nemůžeme je znásilňovat dobrem, říká Jarmila Zipserová

Alex a host: Stavíme lidi na nohy, ale pak je to na nich. Nemůžeme je znásilňovat dobrem, říká Jarmila Zipserová

19. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody V Zákulisí s redaktorkou Annou Machovou: ELLE je vstupenkou kamkoliv. Z estetických zákroků jsem vyzkoušela všechno

V Zákulisí s redaktorkou Annou Machovou: ELLE je vstupenkou kamkoliv. Z estetických zákroků jsem vyzkoušela všechno

19. 4. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody V 18 porodila syna, kterého dostal do péče otec. Topmodelka Němcová ho vybojovala zpátky až v jeho 14 letech

V 18 porodila syna, kterého dostal do péče otec. Topmodelka Němcová ho vybojovala zpátky až v jeho 14 letech

19. 4. 2023

16 min

Obrázek epizody Pomohl k lepší budoucnosti tisícům dětí. Zakladatel první večerní školy ve Španělsku byl také umělec

Pomohl k lepší budoucnosti tisícům dětí. Zakladatel první večerní školy ve Španělsku byl také umělec

19. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pomohl k lepší budoucnosti tisícům dětí. Zakladatel první večerní školy ve Španělsku byl také umělec

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pomohl k lepší budoucnosti tisícům dětí. Zakladatel první večerní školy ve Španělsku byl také umělec

19. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nezabývejte se jen sami sebou, udělejte také něco pro druhé. To by mělo být hnacím motorem života

Radioporadna: Nezabývejte se jen sami sebou, udělejte také něco pro druhé. To by mělo být hnacím motorem života

19. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Listener Survey

Listener Survey

19. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Peksa: Konec výjimek pro některá průmyslová odvětví. Fit for 55 narovná systém emisních povolenek

Ranní Plus: Peksa: Konec výjimek pro některá průmyslová odvětví. Fit for 55 narovná systém emisních povolenek

19. 4. 2023

11 min

Obrázek epizody tt. #5 / Moje první těhotenství (Denisa)

tt. #5 / Moje první těhotenství (Denisa)

19. 4. 2023

33 min

Obrázek epizody Herečka Tereza Ramba o filmu Zápisník alkoholičky: Chtěla jsem to temné téma prosvítit

Herečka Tereza Ramba o filmu Zápisník alkoholičky: Chtěla jsem to temné téma prosvítit

19. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Tereza Ramba o filmu Zápisník alkoholičky: Chtěla jsem to temné téma prosvítit

Blízká setkání: Herečka Tereza Ramba o filmu Zápisník alkoholičky: Chtěla jsem to temné téma prosvítit

19. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Tereza Ramba o filmu Zápisník alkoholičky: Chtěla jsem to temné téma prosvítit

Blízká setkání: Herečka Tereza Ramba o filmu Zápisník alkoholičky: Chtěla jsem to temné téma prosvítit

19. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od černobílých filmů ke swingové hudbě. Orchestr Blue Star Václava Marka navazuje na R. A. Dvorského

Host ve studiu: Od černobílých filmů ke swingové hudbě. Orchestr Blue Star Václava Marka navazuje na R. A. Dvorského

19. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody #52 Hygge recenze: spojení minimalismu, pohodlí a na svíčky se*e pes

#52 Hygge recenze: spojení minimalismu, pohodlí a na svíčky se*e pes

19. 4. 2023

12 min