Obrázek epizody EP07: Nejde to moc pomalu?

EP07: Nejde to moc pomalu?

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Potíže s národy

Potíže s národy

16. 5. 2023

1 hod 54 min

Obrázek epizody #11_Suflér: Péče jako lék na krize

#11_Suflér: Péče jako lék na krize

16. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Hovory: Když je vám těžko, nejsou důležité peníze, ale kontakty, říká sociální pracovník, vítěz Gratias 2023

Hovory: Když je vám těžko, nejsou důležité peníze, ale kontakty, říká sociální pracovník, vítěz Gratias 2023

16. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody O archeologických nálezech ve Slavkově u Brna

O archeologických nálezech ve Slavkově u Brna

16. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Ministerstvo práce má e-shop. Můžete si v něm vybrat vzdělávací kurzy, na které vám stát přispěje

Ministerstvo práce má e-shop. Můžete si v něm vybrat vzdělávací kurzy, na které vám stát přispěje

16. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Dopolední host: Ministerstvo práce má e-shop. Můžete si v něm vybrat vzdělávací kurzy, na které vám stát přispěje

Dopolední host: Ministerstvo práce má e-shop. Můžete si v něm vybrat vzdělávací kurzy, na které vám stát přispěje

16. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Jak se Český rozhlas měnil během sta let? Přijďte na výstavu Sto let je jen začátek

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Jak se Český rozhlas měnil během sta let? Přijďte na výstavu Sto let je jen začátek

16. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody DRM - 436. VYSÍLÁNÍ

DRM - 436. VYSÍLÁNÍ

16. 5. 2023

58 min

Obrázek epizody Šatníky: Šaty jsou moje vzpomínky i terapie. Režisérka Kateřina Kořínková Sobotková módu nepodceňuje

Šatníky: Šaty jsou moje vzpomínky i terapie. Režisérka Kateřina Kořínková Sobotková módu nepodceňuje

16. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Počet obézních dětí v posledních letech značně narůstá. Rodina musí jít příkladem, tvrdí lékařka

Host Dne na Moravě: Počet obézních dětí v posledních letech značně narůstá. Rodina musí jít příkladem, tvrdí lékařka

16. 5. 2023

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr školství: Na vysoké školy chodí příliš staří studenti. I proto navrhuji zrušení deváté třídy

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr školství: Na vysoké školy chodí příliš staří studenti. I proto navrhuji zrušení deváté třídy

16. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr školství: Na vysoké školy chodí příliš staří studenti. I proto navrhuji zrušení deváté třídy

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr školství: Na vysoké školy chodí příliš staří studenti. I proto navrhuji zrušení deváté třídy

16. 5. 2023

23 min

Obrázek epizody 3 ways your money can fight climate change | Veronica Chau

3 ways your money can fight climate change | Veronica Chau

16. 5. 2023

13 min

Obrázek epizody Ústavní soudci by se neměli vyjadřovat k plánovaným normám, myslí si soudce Nejvyššího soudu Roman Fiala

Ústavní soudci by se neměli vyjadřovat k plánovaným normám, myslí si soudce Nejvyššího soudu Roman Fiala

16. 5. 2023

20 min

Obrázek epizody 050 Manželství - Narcistická triangulace

050 Manželství - Narcistická triangulace

16. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace

16. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody 21: HOSTELY (jak se ne-chovat v hostelu)

21: HOSTELY (jak se ne-chovat v hostelu)

16. 5. 2023

19 min

Obrázek epizody Párovky

Párovky

16. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Édouard Louis: Jsem naštvaný. A píšu, abych vyvolával zlost

Édouard Louis: Jsem naštvaný. A píšu, abych vyvolával zlost

16. 5. 2023

28 min

Obrázek epizody Modřina se vám uzdraví za čtrnáct dní, ale to co mi zůstalo na duši, to jsou roky, které já můžu jen doufat, že to je pryč. S Barbarou Dimitriu a organizací Pod svícnem o tom, čím prochází oběti domácího násilí.

Modřina se vám uzdraví za čtrnáct dní, ale to co mi zůstalo na duši, to jsou roky, které já můžu jen doufat, že to je pryč. S Barbarou Dimitriu a organizací Pod svícnem o tom, čím prochází oběti domácího násilí.

16. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Datový novinář Jan Cibulka získal Novinářskou křepelku. Teď chystá projekt mapující konspirace

Datový novinář Jan Cibulka získal Novinářskou křepelku. Teď chystá projekt mapující konspirace

16. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody On Air: Datový novinář Jan Cibulka získal Novinářskou křepelku. Teď chystá projekt mapující konspirace

On Air: Datový novinář Jan Cibulka získal Novinářskou křepelku. Teď chystá projekt mapující konspirace

16. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Bourání: Dříve slum, dnes bydlení se zahradou. Prošli jsme pražské nouzové kolonie s Davidem Platilem

Bourání: Dříve slum, dnes bydlení se zahradou. Prošli jsme pražské nouzové kolonie s Davidem Platilem

16. 5. 2023

38 min