Obrázek epizody Brambora s vejcem: Milan Cais: Hnědá je nádherná barva

Brambora s vejcem: Milan Cais: Hnědá je nádherná barva

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Přišel jednou pomáhat ze školy a už neodešel. Nejlepší francouzský sýrař živnost svým dětem nepředá

Přišel jednou pomáhat ze školy a už neodešel. Nejlepší francouzský sýrař živnost svým dětem nepředá

17. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Přišel jednou pomáhat ze školy a už neodešel. Nejlepší francouzský sýrař živnost svým dětem nepředá

Zápisník zahraničních zpravodajů: Přišel jednou pomáhat ze školy a už neodešel. Nejlepší francouzský sýrař živnost svým dětem nepředá

17. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: V případě výpadku získáme čas pro zajištění léčiv z jiných zdrojů, hájí Válkovu novelu jeho náměstek

Pro a proti: V případě výpadku získáme čas pro zajištění léčiv z jiných zdrojů, hájí Válkovu novelu jeho náměstek

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody Veronika Lehovcová: Otrávená země

Veronika Lehovcová: Otrávená země

17. 5. 2023

3 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Pokrývají 11 % pevniny. Zajímavosti o ledovcích, které vás nenechají chladnými

Klub Rádia Junior: Pokrývají 11 % pevniny. Zajímavosti o ledovcích, které vás nenechají chladnými

17. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody 59: Jak na strach z otcovství s Davidem Škrobánkem

59: Jak na strach z otcovství s Davidem Škrobánkem

17. 5. 2023

58 min

Obrázek epizody Herečka Dana Černá: Rozhlasové role se neodmítají, i kdyby to byl sebemenší štěk

Herečka Dana Černá: Rozhlasové role se neodmítají, i kdyby to byl sebemenší štěk

17. 5. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Dana Černá: Rozhlasové role se neodmítají, i kdyby to byl sebemenší štěk

Blízká setkání: Herečka Dana Černá: Rozhlasové role se neodmítají, i kdyby to byl sebemenší štěk

17. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Dana Černá: Rozhlasové role se neodmítají, i kdyby to byl sebemenší štěk

Blízká setkání: Herečka Dana Černá: Rozhlasové role se neodmítají, i kdyby to byl sebemenší štěk

17. 5. 2023

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Přeji kronikářům, ať jim nikdy nevyschne kalamář! Směje se kronikářka České Skalice Jitka Kolářová

Host ve studiu: Přeji kronikářům, ať jim nikdy nevyschne kalamář! Směje se kronikářka České Skalice Jitka Kolářová

17. 5. 2023

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Přes mou dceru mi chodí vzkazy od mámy, říká Kristýna Frejová, dcera obdivované Věry Galatíkové

Na pohovce Jožky Kubáníka: Přes mou dceru mi chodí vzkazy od mámy, říká Kristýna Frejová, dcera obdivované Věry Galatíkové

17. 5. 2023

54 min

Obrázek epizody Rozhovor se psem

Rozhovor se psem

17. 5. 2023

8 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: 60 let KRNAPu: Náš dort hýří barvami, říká Radek Drahný, mluvčí nejstaršího českého národního parku

Vybrali jsme pro vás: 60 let KRNAPu: Náš dort hýří barvami, říká Radek Drahný, mluvčí nejstaršího českého národního parku

17. 5. 2023

4 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V rádiu jsem mnohokrát přestřelil, ale mám dar sebereflexe, přiznává moderátor Evropy 2 Leoš Mareš

Host Lucie Výborné: V rádiu jsem mnohokrát přestřelil, ale mám dar sebereflexe, přiznává moderátor Evropy 2 Leoš Mareš

17. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V rádiu jsem mnohokrát přestřelil, ale mám dar sebereflexe, přiznává moderátor Evropy 2 Leoš Mareš

Host Lucie Výborné: V rádiu jsem mnohokrát přestřelil, ale mám dar sebereflexe, přiznává moderátor Evropy 2 Leoš Mareš

17. 5. 2023

35 min

Obrázek epizody Interview Plus: Putin dobře ví, že když ztratí Krym, tak celá jeho klika končí u moci, říká reportér Boháč

Interview Plus: Putin dobře ví, že když ztratí Krym, tak celá jeho klika končí u moci, říká reportér Boháč

17. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Novelou míříme k depolitizaci rad ČT a ČRo, říká Benda. Zbytečné zasahování do zákona, míní Kettner

Ranní Plus: Novelou míříme k depolitizaci rad ČT a ČRo, říká Benda. Zbytečné zasahování do zákona, míní Kettner

17. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody Short Stuff: Mood Rings

Short Stuff: Mood Rings

17. 5. 2023

11 min

Obrázek epizody tt. #6 / První host - Pavla Dostálová (Denisa)

tt. #6 / První host - Pavla Dostálová (Denisa)

17. 5. 2023

51 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Je tady skupina historiků, která ohýbá dějiny. Jsou jako magma, varuje zástupce opačného proudu

Osobnost Plus: Je tady skupina historiků, která ohýbá dějiny. Jsou jako magma, varuje zástupce opačného proudu

17. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Je tady skupina historiků, která ohýbá dějiny. Jsou jako magma, varuje zástupce opačného proudu

Osobnost Plus: Je tady skupina historiků, která ohýbá dějiny. Jsou jako magma, varuje zástupce opačného proudu

17. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Patricia Churchland: Biologický původ morálky

Patricia Churchland: Biologický původ morálky

17. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody V jihlavské nemocnici můžou zahradničit i pacienti na vozíku

V jihlavské nemocnici můžou zahradničit i pacienti na vozíku

17. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Budeme žádat o prezidentskou milost, říká režisérka inscenace o odsouzeném adiktologovi Barbara Herz

Větrník - Host ve studiu: Budeme žádat o prezidentskou milost, říká režisérka inscenace o odsouzeném adiktologovi Barbara Herz

17. 5. 2023

26 min