Obrázek epizody Osobnost Plus: Psychiatr Horáček: Abychom ochránili demokracii, potřebujeme zvyšovat svou odolnost vůči nejistotě

Osobnost Plus: Psychiatr Horáček: Abychom ochránili demokracii, potřebujeme zvyšovat svou odolnost vůči nejistotě

19. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Australská „Karkulka“ přežila v lese díky láhvi vína a Brňanda si myslela, že je bohyně

Mikrovlnky: Australská „Karkulka“ přežila v lese díky láhvi vína a Brňanda si myslela, že je bohyně

19. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Australská „Karkulka“ přežila v lese díky láhvi vína a Brňanda si myslela, že je bohyně

Mikrovlnky: Australská „Karkulka“ přežila v lese díky láhvi vína a Brňanda si myslela, že je bohyně

19. 5. 2023

12 min

Obrázek epizody Pelhřimovští ochránci přírody představují české dřeviny. Mají jich už přes osmdesát druhů

Pelhřimovští ochránci přírody představují české dřeviny. Mají jich už přes osmdesát druhů

19. 5. 2023

2 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Alena Krištofová s rodinou vrací zámecký park ve Městě Albrechticích do dávné podoby

Host Českého rozhlasu Ostrava: Alena Krištofová s rodinou vrací zámecký park ve Městě Albrechticích do dávné podoby

19. 5. 2023

21 min

Obrázek epizody Bella Adamova: Zamilovala jsem si píseň. Koncert si postavím po svém, nemusím překřičet orchestr

Bella Adamova: Zamilovala jsem si píseň. Koncert si postavím po svém, nemusím překřičet orchestr

19. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Bella Adamova: Zamilovala jsem si píseň. Koncert si postavím po svém, nemusím překřičet orchestr

Vizitka: Bella Adamova: Zamilovala jsem si píseň. Koncert si postavím po svém, nemusím překřičet orchestr

19. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Bella Adamova: Zamilovala jsem si píseň. Koncert si postavím po svém, nemusím překřičet orchestr

Vizitka: Bella Adamova: Zamilovala jsem si píseň. Koncert si postavím po svém, nemusím překřičet orchestr

19. 5. 2023

45 min

Obrázek epizody Být novinářkou byl můj sen, ale život mě zavedl jinam. Když hledali redaktora na elévskou pozici, zkusila jsem to a jsem za to ráda, zamýšlí se Veronika Pitthardová

Být novinářkou byl můj sen, ale život mě zavedl jinam. Když hledali redaktora na elévskou pozici, zkusila jsem to a jsem za to ráda, zamýšlí se Veronika Pitthardová

19. 5. 2023

34 min

Obrázek epizody Tap Takeover Teaser – pivní novinka na podcastovém čepu

Tap Takeover Teaser – pivní novinka na podcastovém čepu

19. 5. 2023

6 min

Obrázek epizody Édouard Louis: Literatura pro mě není terapie, ale válka

Édouard Louis: Literatura pro mě není terapie, ale válka

19. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Vítěz Survivoru Tomáš Weimann v exkluzivní zpovědi. Prozradil i to, kolik měl v posteli žen

Vítěz Survivoru Tomáš Weimann v exkluzivní zpovědi. Prozradil i to, kolik měl v posteli žen

19. 5. 2023

37 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Před dvaceti lety se lidé styděli za to, že ke mně chodí, říká psychiatr Tomáš Rektor

Diagnóza F: Před dvaceti lety se lidé styděli za to, že ke mně chodí, říká psychiatr Tomáš Rektor

19. 5. 2023

22 min

Obrázek epizody Hiking podcast: Uvedomujem si obrovský deficit služieb pre návštevníkov v NP Slovenský kras, hovorí jeho riaditeľ Milan Olekšák

Hiking podcast: Uvedomujem si obrovský deficit služieb pre návštevníkov v NP Slovenský kras, hovorí jeho riaditeľ Milan Olekšák

19. 5. 2023

49 min

Obrázek epizody Pro a proti: Krátkodobě firmy mohou mít problémy, ale dlouhodobě se i jim zvýšení daní vyplatí, věří Nový

Pro a proti: Krátkodobě firmy mohou mít problémy, ale dlouhodobě se i jim zvýšení daní vyplatí, věří Nový

19. 5. 2023

24 min

Obrázek epizody No105 - KOHO ULOVÍ PÄŤDESIATNIK?

No105 - KOHO ULOVÍ PÄŤDESIATNIK?

19. 5. 2023

26 min

Obrázek epizody Farářka Martina Viktorie Kopecká o ženských tématech: Menstruace a těhotenství jsou v církvi tabu

Farářka Martina Viktorie Kopecká o ženských tématech: Menstruace a těhotenství jsou v církvi tabu

19. 5. 2023

39 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Pudil: Fanoušci v Anglii na hráče nezapomínají. Těší mě, že na Žižkov dorazí legendy Sheffieldu

S mikrofonem do Anglie: Pudil: Fanoušci v Anglii na hráče nezapomínají. Těší mě, že na Žižkov dorazí legendy Sheffieldu

19. 5. 2023

36 min

Obrázek epizody Pomáhající centra Diecézní charity Hradec Králové

Pomáhající centra Diecézní charity Hradec Králové

19. 5. 2023

54 min

Obrázek epizody Pavel Houdek: Z hluboké bažiny domácího násilí se oběť bez pomoci nevyhrabe

Pavel Houdek: Z hluboké bažiny domácího násilí se oběť bez pomoci nevyhrabe

19. 5. 2023

56 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kam zajít večer? Do muzea

Máme hosty: Kam zajít večer? Do muzea

19. 5. 2023

9 min

Obrázek epizody Svobodná nebo tyrkysová firma?

Svobodná nebo tyrkysová firma?

19. 5. 2023

1 hod 58 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Český rozhlas dokázal překročit propast času. Stále je průvodcem naší každodennosti

Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Český rozhlas dokázal překročit propast času. Stále je průvodcem naší každodennosti

19. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Český rozhlas dokázal překročit propast času. Stále je průvodcem naší každodennosti

Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Český rozhlas dokázal překročit propast času. Stále je průvodcem naší každodennosti

19. 5. 2023

25 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Beata Čečetková: Klinický výskum liečiv nám okrem iného ukazuje aj to, aké sú ženy skvelé manažérky

V ženskom rode: Beata Čečetková: Klinický výskum liečiv nám okrem iného ukazuje aj to, aké sú ženy skvelé manažérky

19. 5. 2023

1 hod 1 min