Úvod
Nové epizody: Společnost – podcasty
Nové epizody: Společnost – podcasty
Nejnovější epizody z vybrané kategorie.
Společnost

Alex a host: Jacob Erftemeijer: Na hře Chlast jsme pracovali v týmu, ale spolu na pivu jsme nebyli ani jednou
1. 6. 2023
23 min

Petr Holub: Marx, nebo populismus. Poslední možnosti sociální demokracie
1. 6. 2023
4 min

Výzdoba kostela na Grabarce v Polsku vznikala tradiční metodou a restaurovali ji chlebem
1. 6. 2023
3 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Výzdoba kostela na Grabarce v Polsku vznikala tradiční metodou a restaurovali ji chlebem
1. 6. 2023
3 min

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výška šíje, osvalení, upevnění a stavba vemene. To je soutěž „Miss kráva“ při Zemědělském dnu Mžany
1. 6. 2023
11 min

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Erhart: Devadesátky lákají k westernovým scénám, v českém prostředí to ale nefunguje, říká kritik
1. 6. 2023
3 min

Blízká setkání: Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit
1. 6. 2023
29 min

Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit
1. 6. 2023
29 min

Blízká setkání: Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit
1. 6. 2023
29 min

Interview Plus: V justici máme 60 procent žen. Ústavní soud ale zůstává mužskou institucí, kritizuje právnička
1. 6. 2023
25 min

Host Lucie Výborné: Občas si zakřičím a kopnu do kulisy, aby mi nerupnula hercna, usmívá se režisér Janek Jirků
1. 6. 2023
33 min

Host Lucie Výborné: Občas si zakřičím a kopnu do kulisy, aby mi nerupnula hercna, usmívá se režisér Janek Jirků
1. 6. 2023
33 min

Radioporadna: Děti jsou skvělé, rodiče ale někdy nemají v mladé učitelky důvěru
1. 6. 2023
15 min

Expert Pepa – Tesla je šrot, V televizi se nemám rád, Jaká je budoucnost elektromobility?
1. 6. 2023
1 hod 30 min

Osobnost Plus: Amerika už není jednou společností. Je totiž rozklížená kulturně, říká amerikanista Anýž
1. 6. 2023
26 min

Osobnost Plus: Amerika už není jednou společností. Je totiž rozklížená kulturně, říká amerikanista Anýž
1. 6. 2023
26 min

Cyklostezka Přibyslav Sázava láká nejen cyklisty, ale i bruslaře, nebo rodiče na bruslích s kočárky
1. 6. 2023
3 min

První dotek Zdeňka Folprechta: Život s fotbalistou je fajn, ale kariéra holek musí jít trochu stranou, přiznává Pavla Folprechtová
1. 6. 2023
42 min

Vizitka: David Možný: Jsem fascinovaný povrchem. Skoro všechno, co dělám, nevytvářím, ale přebírám
1. 6. 2023
45 min