Obrázek epizody Veronika Arichteva: Je skvělé, že respekt k dítěti se ve výchově objevuje čím dál častěji

Veronika Arichteva: Je skvělé, že respekt k dítěti se ve výchově objevuje čím dál častěji

1. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Jacob Erftemeijer: Na hře Chlast jsme pracovali v týmu, ale spolu na pivu jsme nebyli ani jednou

Alex a host: Jacob Erftemeijer: Na hře Chlast jsme pracovali v týmu, ale spolu na pivu jsme nebyli ani jednou

1. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Petr Holub: Marx, nebo populismus. Poslední možnosti sociální demokracie

Petr Holub: Marx, nebo populismus. Poslední možnosti sociální demokracie

1. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Výzdoba kostela na Grabarce v Polsku vznikala tradiční metodou a restaurovali ji chlebem

Výzdoba kostela na Grabarce v Polsku vznikala tradiční metodou a restaurovali ji chlebem

1. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Výzdoba kostela na Grabarce v Polsku vznikala tradiční metodou a restaurovali ji chlebem

Zápisník zahraničních zpravodajů: Výzdoba kostela na Grabarce v Polsku vznikala tradiční metodou a restaurovali ji chlebem

1. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výška šíje, osvalení, upevnění a stavba vemene. To je soutěž „Miss kráva“ při Zemědělském dnu Mžany

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Výška šíje, osvalení, upevnění a stavba vemene. To je soutěž „Miss kráva“ při Zemědělském dnu Mžany

1. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Erhart: Devadesátky lákají k westernovým scénám, v českém prostředí to ale nefunguje, říká kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Erhart: Devadesátky lákají k westernovým scénám, v českém prostředí to ale nefunguje, říká kritik

1. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit

Blízká setkání: Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit

1. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit

Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit

1. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit

Blízká setkání: Návrhářka Beata Rajská: Když mi přišla první fotka paní Pavlové z korunovace, byl to krásný pocit

1. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody #09 Jak medikům chutná život

#09 Jak medikům chutná život

1. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Královna Eliška Rejčka – žena bořící mýty

Královna Eliška Rejčka – žena bořící mýty

1. 6. 2023

50 min

Obrázek epizody Interview Plus: V justici máme 60 procent žen. Ústavní soud ale zůstává mužskou institucí, kritizuje právnička

Interview Plus: V justici máme 60 procent žen. Ústavní soud ale zůstává mužskou institucí, kritizuje právnička

1. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Občas si zakřičím a kopnu do kulisy, aby mi nerupnula hercna, usmívá se režisér Janek Jirků

Host Lucie Výborné: Občas si zakřičím a kopnu do kulisy, aby mi nerupnula hercna, usmívá se režisér Janek Jirků

1. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Občas si zakřičím a kopnu do kulisy, aby mi nerupnula hercna, usmívá se režisér Janek Jirků

Host Lucie Výborné: Občas si zakřičím a kopnu do kulisy, aby mi nerupnula hercna, usmívá se režisér Janek Jirků

1. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Děti jsou skvělé, rodiče ale někdy nemají v mladé učitelky důvěru

Radioporadna: Děti jsou skvělé, rodiče ale někdy nemají v mladé učitelky důvěru

1. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody What's the deal with intermittent fasting?

What's the deal with intermittent fasting?

1. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Expert Pepa – Tesla je šrot, V televizi se nemám rád, Jaká je budoucnost elektromobility?

Expert Pepa – Tesla je šrot, V televizi se nemám rád, Jaká je budoucnost elektromobility?

1. 6. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Amerika už není jednou společností. Je totiž rozklížená kulturně, říká amerikanista Anýž

Osobnost Plus: Amerika už není jednou společností. Je totiž rozklížená kulturně, říká amerikanista Anýž

1. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Amerika už není jednou společností. Je totiž rozklížená kulturně, říká amerikanista Anýž

Osobnost Plus: Amerika už není jednou společností. Je totiž rozklížená kulturně, říká amerikanista Anýž

1. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Cyklostezka Přibyslav Sázava láká nejen cyklisty, ale i bruslaře, nebo rodiče na bruslích s kočárky

Cyklostezka Přibyslav Sázava láká nejen cyklisty, ale i bruslaře, nebo rodiče na bruslích s kočárky

1. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody STRIPTÝZKY #17 – Negativní epizoda

STRIPTÝZKY #17 – Negativní epizoda

1. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Život s fotbalistou je fajn, ale kariéra holek musí jít trochu stranou, přiznává Pavla Folprechtová

První dotek Zdeňka Folprechta: Život s fotbalistou je fajn, ale kariéra holek musí jít trochu stranou, přiznává Pavla Folprechtová

1. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody David Možný: Jsem fascinovaný povrchem. Skoro všechno, co dělám, nevytvářím, ale přebírám

David Možný: Jsem fascinovaný povrchem. Skoro všechno, co dělám, nevytvářím, ale přebírám

1. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: David Možný: Jsem fascinovaný povrchem. Skoro všechno, co dělám, nevytvářím, ale přebírám

Vizitka: David Možný: Jsem fascinovaný povrchem. Skoro všechno, co dělám, nevytvářím, ale přebírám

1. 6. 2023

45 min