Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #446 — How to Do the Most Good

#446 — How to Do the Most Good

1. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Další plány Kuby? ODS by měla přemýšlet směrem ven a dívat se, co chtějí voliči, míní senátor Goláň

Dvacet minut Radiožurnálu: Další plány Kuby? ODS by měla přemýšlet směrem ven a dívat se, co chtějí voliči, míní senátor Goláň

1. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Padni komu padni 55: Zrádce Kuba a hradní pán Babiš. Kdo jsou věrní v jeho nové vládě - podcast

Padni komu padni 55: Zrádce Kuba a hradní pán Babiš. Kdo jsou věrní v jeho nové vládě - podcast

1. 12. 2025

1 hod 40 min

Obrázek epizody Noční můra Japonska (C jako CIZINEC)

Noční můra Japonska (C jako CIZINEC)

1. 12. 2025

1 hod 54 min

Obrázek epizody #36 Trocha rekapitulace

#36 Trocha rekapitulace

1. 12. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody # 60 Spí se mnou, ale nechce vztah (zrácená verze)

# 60 Spí se mnou, ale nechce vztah (zrácená verze)

1. 12. 2025

15 min

Obrázek epizody Díl šestý: Markéta - Cesta do hlubin vězeňské duše

Díl šestý: Markéta - Cesta do hlubin vězeňské duše

1. 12. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody Tap Takeover s pivovarem Zdivar: Plzeň je za mě dnes za zenitem, budoucnost piva je v craftu.

Tap Takeover s pivovarem Zdivar: Plzeň je za mě dnes za zenitem, budoucnost piva je v craftu.

1. 12. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody Vlna: Víc testosteronu, víc chlap? Neřešme svá těla jako čísla na papíře, říká biolog

Vlna: Víc testosteronu, víc chlap? Neřešme svá těla jako čísla na papíře, říká biolog

1. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Vlna: Víc testosteronu, víc chlap? Neřešme svá těla jako čísla na papíře, říká biolog

Vlna: Víc testosteronu, víc chlap? Neřešme svá těla jako čísla na papíře, říká biolog

1. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Stranger Things jsou Harry Potter pro generaci Z. Zestárl hit Netflixu dobře?

Stranger Things jsou Harry Potter pro generaci Z. Zestárl hit Netflixu dobře?

1. 12. 2025

52 min

Obrázek epizody Interview Plus: Chybějící miliardy na dopravu jsou průšvih, míní Skořepa

Interview Plus: Chybějící miliardy na dopravu jsou průšvih, míní Skořepa

1. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Romancov: Putin si vzal za cíl rozbít Západ. To se mu daří

Osobnost Plus: Romancov: Putin si vzal za cíl rozbít Západ. To se mu daří

1. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Momenty: Na rozhlas jsem si dlouho zvykala, ale pak jsem si ho zamilovala, říká herečka Lenka Termerová

Momenty: Na rozhlas jsem si dlouho zvykala, ale pak jsem si ho zamilovala, říká herečka Lenka Termerová

1. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody Reparát: Spolupráce obohacuje. Když jsou školy a rodiče na jedné lodi

Reparát: Spolupráce obohacuje. Když jsou školy a rodiče na jedné lodi

1. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Momenty: Na rozhlas jsem si dlouho zvykala, ale pak jsem si ho zamilovala, říká herečka Lenka Termerová

Momenty: Na rozhlas jsem si dlouho zvykala, ale pak jsem si ho zamilovala, říká herečka Lenka Termerová

1. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody Věčná škoda! Hájenka na Pustině je v žalostném stavu

Věčná škoda! Hájenka na Pustině je v žalostném stavu

1. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Po těchto slovech jí snad konečně odpustí. Zrádkyně Mia otevřeně o Aničce, kterou její „zrada“ zničila

Po těchto slovech jí snad konečně odpustí. Zrádkyně Mia otevřeně o Aničce, kterou její „zrada“ zničila

1. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Deník shopaholičky! Nový film Evy Toulové o fenoménu českého nakupování a hledání své vlastní ceny

Host ve studiu: Deník shopaholičky! Nový film Evy Toulové o fenoménu českého nakupování a hledání své vlastní ceny

1. 12. 2025

8 min

Obrázek epizody Slejvák: Gen Z se chce dotýkat trávy. Offline komunity získávají na popularitě, důkazem jsou i Sidequesty

Slejvák: Gen Z se chce dotýkat trávy. Offline komunity získávají na popularitě, důkazem jsou i Sidequesty

1. 12. 2025

51 min

Obrázek epizody "Six-seven!" Podivný trend generace alfa, který ničí i učitele, má vysvětlení. A je jednoduché i komplikované zároveň

"Six-seven!" Podivný trend generace alfa, který ničí i učitele, má vysvětlení. A je jednoduché i komplikované zároveň

1. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Krasobruslení v Jihlavě: tradice, dřina i první jízda na ledě nové arény

Dobré dopoledne: Krasobruslení v Jihlavě: tradice, dřina i první jízda na ledě nové arény

1. 12. 2025

17 min

Obrázek epizody Zdarec jak sviňa: Petr Gazdík, herec, režisér, mluví o všem možném i o životě ve dvou rodinách.

Zdarec jak sviňa: Petr Gazdík, herec, režisér, mluví o všem možném i o životě ve dvou rodinách.

1. 12. 2025

1 hod 2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ředitel Správy železnic odvolán. Mírový plán pro Ukrajinu. KSČM v ohrožení?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ředitel Správy železnic odvolán. Mírový plán pro Ukrajinu. KSČM v ohrožení?

1. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody 20 nejlepších bitev z historických filmů, které by měl každý vidět

20 nejlepších bitev z historických filmů, které by měl každý vidět

1. 12. 2025

32 min