Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody HEWER pomáhá

Radioreport

HEWER pomáhá

4. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody Jde napsat knížku o holocaustu pro děti? Ohleduplně a s přesahem? Jo!

Knihkupectví LUXOR

Jde napsat knížku o holocaustu pro děti? Ohleduplně a s přesahem? Jo!

4. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody #36 Velká žranice s Úžasnými místy a Amazing Places

Velká Žranice

#36 Velká žranice s Úžasnými místy a Amazing Places

4. 6. 2025

4 hod 58 min

Obrázek epizody Po Survivoru to zamířila k terapeutovi! Herečka Natálie Halouzková si v Survivoru sáhla na emoční dno

SuperCHAT

Po Survivoru to zamířila k terapeutovi! Herečka Natálie Halouzková si v Survivoru sáhla na emoční dno

4. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody POPRASK #65: „V Praze se dějí krásné věci.“ Proč Dua Lipa, Billie Eilish a FKA Twigs milují Česko? - podcast

Poprask

POPRASK #65: „V Praze se dějí krásné věci.“ Proč Dua Lipa, Billie Eilish a FKA Twigs milují Česko? - podcast

4. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody POPRASK #65: „V Praze se dějí krásné věci.“ Proč Dua Lipa, Billie Eilish a FKA Twigs milují Česko? - podcast

Poprask

POPRASK #65: „V Praze se dějí krásné věci.“ Proč Dua Lipa, Billie Eilish a FKA Twigs milují Česko? - podcast

4. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Ondrovy pecky všecky - 2025-6-4-A

Podcasty Rádia Kašpar

Ondrovy pecky všecky - 2025-6-4-A

4. 6. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody 2025-6-3-A

Podcasty Rádia Kašpar

2025-6-3-A

4. 6. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody s5e41:Tester erotických hračiek: Análne hračky jsou i pro muže!

Vyhonit ďábla

s5e41:Tester erotických hračiek: Análne hračky jsou i pro muže!

4. 6. 2025

40 min

Obrázek epizody Herečka Jitka Sedláčková o životních kotrmelcích: Překonala rakovinu, rozvod i vyhazov z divadla

Na kafeečko

Herečka Jitka Sedláčková o životních kotrmelcích: Překonala rakovinu, rozvod i vyhazov z divadla

4. 6. 2025

57 min

Obrázek epizody Homfray: Kdo chce, ten může? Toto přesvědčení bychom měli nechat v devadesátkách

Studio N

Homfray: Kdo chce, ten může? Toto přesvědčení bychom měli nechat v devadesátkách

4. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Štepán Rak: Geologie, Člověk, Rodičovství, Cestování, ČR, Trilobiti #63

Pavel Mirovský Podcast

Štepán Rak: Geologie, Člověk, Rodičovství, Cestování, ČR, Trilobiti #63

4. 6. 2025

57 min

Obrázek epizody Nástupce Bartošky Vary nepotřebují, vybudoval kvalitní tým, říká filmový kritik Jirsa, který byl i porotcem v Cannes

Téma.21

Nástupce Bartošky Vary nepotřebují, vybudoval kvalitní tým, říká filmový kritik Jirsa, který byl i porotcem v Cannes

4. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Ben Tre, vietnamské pohádkové místo. #2 VIETNAM

Životuju

Ben Tre, vietnamské pohádkové místo. #2 VIETNAM

4. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody VIDEO: Koně Převalského z Česka a Maďarska jsou v novém domově v Kazachstánu

Vybrali jsme pro vás

VIDEO: Koně Převalského z Česka a Maďarska jsou v novém domově v Kazachstánu

4. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Marcel Zmožek: Myslím, že láska a něha lidem moc chybí. Proto mají rádi písničky s těmito slovy

Alex a host

Marcel Zmožek: Myslím, že láska a něha lidem moc chybí. Proto mají rádi písničky s těmito slovy

4. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Romana Ljubasová | Jednatelka firmy Inca Collagen

Hádej, kdo přijde na snídani

Romana Ljubasová | Jednatelka firmy Inca Collagen

4. 6. 2025

21 min

Obrázek epizody Martin Čaban: Fiala jako Fico. Bezpečnostní rada nemá žehlit politické průšvihy

Autoři osobně

Martin Čaban: Fiala jako Fico. Bezpečnostní rada nemá žehlit politické průšvihy

4. 6. 2025

7 min

Obrázek epizody Padni komu padni SPECIÁL: Izrael zneužívá hlad, to podporovat nejde. Jsme jako marťani, říká Fischer - podcast

Padni komu padni

Padni komu padni SPECIÁL: Izrael zneužívá hlad, to podporovat nejde. Jsme jako marťani, říká Fischer - podcast

4. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Pracovník pohřební služby Petr Čagánek: Nebojte se posledních věcí

Český rozhlas - Osobnosti

Na pohovce Jožky Kubáníka: Pracovník pohřební služby Petr Čagánek: Nebojte se posledních věcí

4. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dítě se někdy potřebuje zašít. V Mateřské škole v Řestokách proto rozhýbali nábytek

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Dítě se někdy potřebuje zašít. V Mateřské škole v Řestokách proto rozhýbali nábytek

4. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Herec Luboš Veselý: Že hraju s filmovými bardy, jsem si neuvědomoval. Svázalo by mě to trémou

Blízká setkání

Herec Luboš Veselý: Že hraju s filmovými bardy, jsem si neuvědomoval. Svázalo by mě to trémou

4. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Luboš Veselý: Že hraju s filmovými bardy, jsem si neuvědomoval. Svázalo by mě to trémou

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Herec Luboš Veselý: Že hraju s filmovými bardy, jsem si neuvědomoval. Svázalo by mě to trémou

4. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Nejhůř jsou na tom chudší rodiny s dětmi a lidé žijící v nájmu. Pomohlo by navýšení nejnižších mezd

Český rozhlas - Životní styl

Život k nezaplacení: Nejhůř jsou na tom chudší rodiny s dětmi a lidé žijící v nájmu. Pomohlo by navýšení nejnižších mezd

4. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Short Stuff: Can You Not Have A Name?

Stuff You Should Know

Short Stuff: Can You Not Have A Name?

4. 6. 2025

11 min