Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 2026-03-06-Páteční relax

2026-03-06-Páteční relax

6. 3. 2026

1 hod 30 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Pořádání závodů mě naučilo, že se dá vyřešit vše. Charita a běh jdou dohromady, ví organizátor Pavel

Kilometry Jiřího Ježka: Pořádání závodů mě naučilo, že se dá vyřešit vše. Charita a běh jdou dohromady, ví organizátor Pavel

6. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Malí dobrovolní hasiči z Otína a okolí soutěžili v uzlování. Zvládnou i speciální uzly

Malí dobrovolní hasiči z Otína a okolí soutěžili v uzlování. Zvládnou i speciální uzly

6. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Karolínou Štoselovou

Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Karolínou Štoselovou

6. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Je apolitičnost sportu jen iluzí?

Je apolitičnost sportu jen iluzí?

6. 3. 2026

1 hod 28 min

Obrázek epizody Vizitka: Scenárista Marek Epstein: Věřím, že film má dávat naději. S Kafkou máme společný pocit konečnosti

Vizitka: Scenárista Marek Epstein: Věřím, že film má dávat naději. S Kafkou máme společný pocit konečnosti

6. 3. 2026

1 hod

Obrázek epizody Scenárista Marek Epstein: Věřím, že film má dávat naději. S Kafkou máme společný pocit konečnosti

Scenárista Marek Epstein: Věřím, že film má dávat naději. S Kafkou máme společný pocit konečnosti

6. 3. 2026

1 hod

Obrázek epizody Vizitka: Scenárista Marek Epstein: Věřím, že film má dávat naději. S Kafkou máme společný pocit konečnosti

Vizitka: Scenárista Marek Epstein: Věřím, že film má dávat naději. S Kafkou máme společný pocit konečnosti

6. 3. 2026

1 hod

Obrázek epizody Křížem krajem: Budova obecního úřadu v Tiché má zajímavou historii. Kdysi to bylo honosné továrnické sídlo

Křížem krajem: Budova obecního úřadu v Tiché má zajímavou historii. Kdysi to bylo honosné továrnické sídlo

6. 3. 2026

7 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Prediabetes a jak ho řešit. Je nutné úplně omezit sacharidy? Jak vařit?

Jezte, ať vám to sluší: Prediabetes a jak ho řešit. Je nutné úplně omezit sacharidy? Jak vařit?

6. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody podcast - 6.3.2026

podcast - 6.3.2026

6. 3. 2026

7 min

Obrázek epizody Dendrologové zachraňují Masarykovu oblíbenou lípu

Dendrologové zachraňují Masarykovu oblíbenou lípu

6. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

Máme hosty: To máme mládež! Hledá se další Středoškolák roku

6. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Host Radiožurnálu: Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

Z paralympiády mám respekt, ale chci si ji hlavně užít, těší se nevidomá lyžařka Simona Bubeníčková

6. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Z pádu Husáka a Jakeše bych měl radost. Do náruče bombardérům bych se ale nehnal

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Z pádu Husáka a Jakeše bych měl radost. Do náruče bombardérům bych se ale nehnal

6. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Královéhradeckém kraji: Je ptačí chřipka hrozbou pro lidi? O rizicích i bezpečných vajíčkách mluví šéf veteriny Aleš Hantsch

O čem se mluví v Královéhradeckém kraji: Je ptačí chřipka hrozbou pro lidi? O rizicích i bezpečných vajíčkách mluví šéf veteriny Aleš Hantsch

6. 3. 2026

12 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Liptákom: Donald Trump je vojnový zločinec, právne spáchal to isté, čo Vladimir Putin (15/26)

NA ROVINU s Michalom Liptákom: Donald Trump je vojnový zločinec, právne spáchal to isté, čo Vladimir Putin (15/26)

6. 3. 2026

41 min

Obrázek epizody Náš host: Do Krušných hor zamíří turisté z celé Evropy na EURORANDO 2026

Náš host: Do Krušných hor zamíří turisté z celé Evropy na EURORANDO 2026

6. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody #106 TikTok lži, únos pro srandu a vztah s detektivem

#106 TikTok lži, únos pro srandu a vztah s detektivem

6. 3. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Martina Adlerová: Nejkrásnější místa světa

Martina Adlerová: Nejkrásnější místa světa

6. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Jak D-FENS (ne)mluví s policajty?

Studio Svobodného přístavu: Jak D-FENS (ne)mluví s policajty?

6. 3. 2026

1 hod 47 min

Obrázek epizody Darkry rozebírá s Urzou (knihu) Anarchoagorismus

Darkry rozebírá s Urzou (knihu) Anarchoagorismus

6. 3. 2026

1 hod 5 min