Obrázek epizody The Rising Danger Of Mass Surveillance - Andy Stumpf - #641

The Rising Danger Of Mass Surveillance - Andy Stumpf - #641

15. 6. 2023

1 hod 56 min

Obrázek epizody Daniel Raus: Mýdlo

Daniel Raus: Mýdlo

15. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody 22 - DEN BLBEC: Jak překonáváme špatné dny

22 - DEN BLBEC: Jak překonáváme špatné dny

15. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Stroukal: Děti do školy nedám, to jim neudělám. Krásní lidé jsou bohatší, každá vláda je levicová

Stroukal: Děti do školy nedám, to jim neudělám. Krásní lidé jsou bohatší, každá vláda je levicová

15. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody „Když nekouříš, můžeš občas běhat maraton. I v 75 letech mám duši závodníka“ – Jan Pirk

„Když nekouříš, můžeš občas běhat maraton. I v 75 letech mám duši závodníka“ – Jan Pirk

15. 6. 2023

49 min

Obrázek epizody Jaroslav Otcovský: V případě útoků častěji selhává lidský faktor než technika

Jaroslav Otcovský: V případě útoků častěji selhává lidský faktor než technika

15. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Sebepřijetí

Sebepřijetí

15. 6. 2023

47 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Děti džungle“. Boj o přežití se šťastným koncem

Vinohradská 12: „Děti džungle“. Boj o přežití se šťastným koncem

15. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody #69 Poutě, lunaparky, aquaparky i jiné zábavní parky

#69 Poutě, lunaparky, aquaparky i jiné zábavní parky

15. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Hovory: Zažité stereotypy o Česku typu pivo a Švejk se nám už podařilo zrušit, říká šéf Českých center

Hovory: Zažité stereotypy o Česku typu pivo a Švejk se nám už podařilo zrušit, říká šéf Českých center

14. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Ostravský hospic Ondrášek

Ostravský hospic Ondrášek

14. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody #117 Hlavně žádný jména, aneb zvuky při sexu

#117 Hlavně žádný jména, aneb zvuky při sexu

14. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Buchty: Mít psychické trable není ostuda. Důležité je říct si o pomoc

Buchty: Mít psychické trable není ostuda. Důležité je říct si o pomoc

14. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdechovský: Migrační reforma neřeší příčinu, ale pouze důsledek. Jednotný přístup Unie však oceňuji

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdechovský: Migrační reforma neřeší příčinu, ale pouze důsledek. Jednotný přístup Unie však oceňuji

14. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdechovský: Migrační reforma neřeší příčinu, ale pouze důsledek. Jednotný přístup Unie však oceňuji

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdechovský: Migrační reforma neřeší příčinu, ale pouze důsledek. Jednotný přístup Unie však oceňuji

14. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Houpačky: „A vážně mě neopustíš, vážně mě máš ráda?“ Co je to bezpečná vazba, jak se buduje a jak ji opravit

Houpačky: „A vážně mě neopustíš, vážně mě máš ráda?“ Co je to bezpečná vazba, jak se buduje a jak ji opravit

14. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Houpačky: „A vážně mě neopustíš, vážně mě máš ráda?“ Co je to bezpečná vazba, jak se buduje a jak ji opravit

Houpačky: „A vážně mě neopustíš, vážně mě máš ráda?“ Co je to bezpečná vazba, jak se buduje a jak ji opravit

14. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody The next global superpower isn't who you think | Ian Bremmer

The next global superpower isn't who you think | Ian Bremmer

14. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Kupte si solární panely na střechu a solte daně ze sdílené energie

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Kupte si solární panely na střechu a solte daně ze sdílené energie

14. 6. 2023

1 hod 34 min

Obrázek epizody Michal Šnobr: Každý z nás vychází z jiné startovací čáry, je těžké říct, jaká bude cena elektřiny na podzim

Michal Šnobr: Každý z nás vychází z jiné startovací čáry, je těžké říct, jaká bude cena elektřiny na podzim

14. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Posilování pánevního dna aneb Léčba pohybem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Posilování pánevního dna aneb Léčba pohybem

14. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Karel Vejmelka: Rusové by neměli být na olympiádě. Coming out je v hokeji pořád tabu

Karel Vejmelka: Rusové by neměli být na olympiádě. Coming out je v hokeji pořád tabu

14. 6. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Proč Trumpovi hrozí 400 let za mřížemi

Proč Trumpovi hrozí 400 let za mřížemi

14. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Petr Forman přibližuje program letošního ročníku festivalu ARENA Divadla bratří Formanů

Petr Forman přibližuje program letošního ročníku festivalu ARENA Divadla bratří Formanů

14. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Kamil Fila: Vím, co je rohlík

Brambora s vejcem: Kamil Fila: Vím, co je rohlík

14. 6. 2023

18 min