Obrázek epizody Ferdinand Leffler | Atelier Flera

Ferdinand Leffler | Atelier Flera

14. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: 950 utkání během dvou dnů odehrají mladí fotbalisté při největším českém turnaji Třebíč Open 2023

Dobré dopoledne: 950 utkání během dvou dnů odehrají mladí fotbalisté při největším českém turnaji Třebíč Open 2023

14. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody #66 Rozhovor s Katarínou Mannino: “Zjištění, že “švýcarština” není němčina, bylo kruté.”

#66 Rozhovor s Katarínou Mannino: “Zjištění, že “švýcarština” není němčina, bylo kruté.”

14. 6. 2023

45 min

Obrázek epizody Alex a host: David Kraus: Jsem z rodiny, kde všichni máme tu svoji hrdost. Pro někoho to může být arogance

Alex a host: David Kraus: Jsem z rodiny, kde všichni máme tu svoji hrdost. Pro někoho to může být arogance

14. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

Blízká setkání: Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Radioporadna: Je dobré se v nespokojenosti vyznat a vyhodnotit si ji. Říká zkušená psycholožka Jana Kastnerová

Radioporadna: Je dobré se v nespokojenosti vyznat a vyhodnotit si ji. Říká zkušená psycholožka Jana Kastnerová

14. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Jak na doprovodný program na svatbě?

Jak na doprovodný program na svatbě?

14. 6. 2023

48 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Moje babička šila pro Českou besedu. Absolventku textilní fakulty TUL inspirovaly lidové kroje

Vybrali jsme pro vás: Moje babička šila pro Českou besedu. Absolventku textilní fakulty TUL inspirovaly lidové kroje

14. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Třetí penzijní pilíř nefunguje, stát by měl motivovat mladé lidi a omezit poplatky, tvrdí sociolog

Život k nezaplacení: Třetí penzijní pilíř nefunguje, stát by měl motivovat mladé lidi a omezit poplatky, tvrdí sociolog

14. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody 62: Kdo se bojí, chce se posouvat

62: Kdo se bojí, chce se posouvat

14. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Typická švédská svačina? Knäckebrot! Leksandská továrna je peče přes 200 let

Typická švédská svačina? Knäckebrot! Leksandská továrna je peče přes 200 let

14. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Typická švédská svačina? Knäckebrot! Leksandská továrna je peče přes 200 let

Zápisník zahraničních zpravodajů: Typická švédská svačina? Knäckebrot! Leksandská továrna je peče přes 200 let

14. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Útok gorilího samce? Musíte zůstat stát a nehýbat se, vypráví parazitoložka zážitky z džungle

Host Lucie Výborné: Útok gorilího samce? Musíte zůstat stát a nehýbat se, vypráví parazitoložka zážitky z džungle

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Táta mi v dětství vyprávěl pohádky o Zlatunce, prozrazuje herečka Zlata Adamovská

Na pohovce Jožky Kubáníka: Táta mi v dětství vyprávěl pohádky o Zlatunce, prozrazuje herečka Zlata Adamovská

14. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Ředitel Tanečního centra Praha - Konzervatoře zve na závěrečná představení svých absolventů v tomto školním roce

Ředitel Tanečního centra Praha - Konzervatoře zve na závěrečná představení svých absolventů v tomto školním roce

14. 6. 2023

6 min

Obrázek epizody Interview Plus: Už žádné povinné kvóty. Česko teď bude bezpečnější, hájí Rakušan dohodu o migraci

Interview Plus: Už žádné povinné kvóty. Česko teď bude bezpečnější, hájí Rakušan dohodu o migraci

14. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Živý plot nejsou jen túje. Dejte šanci pustorylu, radí zahradník

Radioporadna: Živý plot nejsou jen túje. Dejte šanci pustorylu, radí zahradník

14. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Na Tchaj-wanu je slavnější než doma. Tomáš Řízek ilustruje knihy, na ostrově vydal Erbenovu Kytici

Host ve studiu: Na Tchaj-wanu je slavnější než doma. Tomáš Řízek ilustruje knihy, na ostrově vydal Erbenovu Kytici

14. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Short Stuff: Suicide Forest

Short Stuff: Suicide Forest

14. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody Šatníky: Greenfluencerka Natália Pažická: Vyházet půl šatníku není udržitelné

Šatníky: Greenfluencerka Natália Pažická: Vyházet půl šatníku není udržitelné

14. 6. 2023

32 min

Obrázek epizody Small Talk #140 - Namáčet či nenamáčet

Small Talk #140 - Namáčet či nenamáčet

14. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Ukrajinec ze Zakarpatí zachraňuje tradici pasteveckých píšťal. Má jich už skoro dvě stovky

Ukrajinec ze Zakarpatí zachraňuje tradici pasteveckých píšťal. Má jich už skoro dvě stovky

14. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Knihovna má být místem setkávání, říká Iveta Ťulpíková, ředitelka Vědecké knihovny v Olomouci

Větrník - Host ve studiu: Knihovna má být místem setkávání, říká Iveta Ťulpíková, ředitelka Vědecké knihovny v Olomouci

14. 6. 2023

25 min