Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kateřina Zimplová: Kniha Neodcházet bez křídel otevírá téma, o kterém se nemluví

Dobré dopoledne: Kateřina Zimplová: Kniha Neodcházet bez křídel otevírá téma, o kterém se nemluví

2. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody The Brutal History of Prison Labor

The Brutal History of Prison Labor

2. 12. 2025

52 min

Obrázek epizody Zuzana Klingrová: Jóga a ajurvéda jsou jako sestry. Ke zdraví se můžeme projíst

Zuzana Klingrová: Jóga a ajurvéda jsou jako sestry. Ke zdraví se můžeme projíst

2. 12. 2025

35 min

Obrázek epizody Mnohem víc než točit podvody nás baví ukazovat hezká místa v Praze, říká youtuber Janek Rubeš

Mnohem víc než točit podvody nás baví ukazovat hezká místa v Praze, říká youtuber Janek Rubeš

2. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Skvělý led, krásné ochozy a magické místo. Ještě bych se chtěl do haly Globen vrátit, říká Procházka

Čistá hra Martina Procházky: Skvělý led, krásné ochozy a magické místo. Ještě bych se chtěl do haly Globen vrátit, říká Procházka

2. 12. 2025

49 min

Obrázek epizody Pomocí hry, dobových předmětů a filmu si žáci základní školy v Dobroníně připomněli život v totalitě

Pomocí hry, dobových předmětů a filmu si žáci základní školy v Dobroníně připomněli život v totalitě

2. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

Vizitka: Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

2. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

Vizitka: Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

2. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

Denisa Václavová: Odložila jsem si věci do sbírky, kterou jsem věnovala ženám svého rodu

2. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Daněk: Financování Ukrajiny ze zmrazených ruských aktiv? EU se může připravit o eso ve vyjednávání

Jak to vidí...: Daněk: Financování Ukrajiny ze zmrazených ruských aktiv? EU se může připravit o eso ve vyjednávání

2. 12. 2025

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

Host Lucie Výborné: Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

2. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

Host Lucie Výborné: Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

2. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

Předat péči robotům je nereálné. Lidskost a laskavost nejde naprogramovat, říká Simona Bagarová

2. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Náš host: Hasiči z Břas uspěli v celostátní anketě. Druhé místo získali za mimořádný zásah v obci Březina

Náš host: Hasiči z Břas uspěli v celostátní anketě. Druhé místo získali za mimořádný zásah v obci Březina

2. 12. 2025

17 min

Obrázek epizody podcast - 2.12.2025

podcast - 2.12.2025

2. 12. 2025

9 min

Obrázek epizody Rudolf Kadeřábek sbíral historky z Berounska. V jedné odhalil původ rolnice ze stokoruny

Rudolf Kadeřábek sbíral historky z Berounska. V jedné odhalil původ rolnice ze stokoruny

2. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Lukáš Engler o kyberbezpečnosti. Lidský faktor jako hlavní hrozba?

Lukáš Engler o kyberbezpečnosti. Lidský faktor jako hlavní hrozba?

2. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Kde bylo pardubické Nové Město a kam se mělo přesunout centrum?

Východočeské výlety: Kde bylo pardubické Nové Město a kam se mělo přesunout centrum?

2. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Kde bylo pardubické Nové Město a kam se mělo přesunout centrum?

Kde bylo pardubické Nové Město a kam se mělo přesunout centrum?

2. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nová tradice pro adventní neděle? Ve Varšavě je nadšení otužilci už devět slaví v plavkách a kulichu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nová tradice pro adventní neděle? Ve Varšavě je nadšení otužilci už devět slaví v plavkách a kulichu

2. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Nová tradice pro adventní neděle? Ve Varšavě je nadšení otužilci už devět slaví v plavkách a kulichu

Nová tradice pro adventní neděle? Ve Varšavě je nadšení otužilci už devět slaví v plavkách a kulichu

2. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Jiří Březina starší: Počítačová gramotnost

Jiří Březina starší: Počítačová gramotnost

2. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Anna Beata Háblová: Myšlenky na Litomyšl

Anna Beata Háblová: Myšlenky na Litomyšl

2. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody 895 - Za pochodu

895 - Za pochodu