Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jan Štifter: Dobře už bylo?

Jan Štifter: Dobře už bylo?

8. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Deska Šťastnej je bez hranic, každý z hostů mě něčím odrovnal, prozrazuje Vojtaano

Pražákům je hej: Deska Šťastnej je bez hranic, každý z hostů mě něčím odrovnal, prozrazuje Vojtaano

8. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Deska Šťastnej je bez hranic, každý z hostů mě něčím odrovnal, prozrazuje Vojtaano

Deska Šťastnej je bez hranic, každý z hostů mě něčím odrovnal, prozrazuje Vojtaano

8. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody 940 - Co s pozvánkou

940 - Co s pozvánkou

8. 5. 2026

16 min

Obrázek epizody Michal Stehlík | Neměli šanci. Gottwald o smrti kněží rozhodl ještě před soudem

Michal Stehlík | Neměli šanci. Gottwald o smrti kněží rozhodl ještě před soudem

8. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody 20 let zkušeností v servisu karavanů: Mění se kvalita obytných vozidel?

20 let zkušeností v servisu karavanů: Mění se kvalita obytných vozidel?

8. 5. 2026

55 min

Obrázek epizody 184| „Dámy kalhotky dlouho nenosily.“ Historička o vývoji spodního prádla

184| „Dámy kalhotky dlouho nenosily.“ Historička o vývoji spodního prádla

8. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Základy kryptoměn pro komunitní školu DobroDruzi

Základy kryptoměn pro komunitní školu DobroDruzi

8. 5. 2026

1 hod 37 min

Obrázek epizody Hovory: Papír má budoucnost a zažívá renesanci, říká papírník, který kombinuje tradiční řemeslo s příběhy

Hovory: Papír má budoucnost a zažívá renesanci, říká papírník, který kombinuje tradiční řemeslo s příběhy

7. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Železná Ruda - Alžbětín. Nádraží, kterým prochází státní hranice

Železná Ruda - Alžbětín. Nádraží, kterým prochází státní hranice

7. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Terezie Kovalová otevřeně: "Každý den žiju s bolestí. Mám za sebou léčbu, která mi vrátila naději."

Terezie Kovalová otevřeně: "Každý den žiju s bolestí. Mám za sebou léčbu, která mi vrátila naději."

7. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody #474 — More From Sam: Hasan Piker, Islamism, Making Sense Community, and More

#474 — More From Sam: Hasan Piker, Islamism, Making Sense Community, and More

7. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Špína: Ptáci opouštějící na zimu svá hnízda. Angst o své nahrávce Peace of Hollows

Špína: Ptáci opouštějící na zimu svá hnízda. Angst o své nahrávce Peace of Hollows

7. 5. 2026

31 min

Obrázek epizody Portréty: Ženy na frontě: Marie Kvapilová a její ruce plné krve

Portréty: Ženy na frontě: Marie Kvapilová a její ruce plné krve

7. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Ženy na frontě: Marie Kvapilová a její ruce plné krve

Ženy na frontě: Marie Kvapilová a její ruce plné krve

7. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Další týden na Ukrajině s humanitární pomocí z Vřesovic

Další týden na Ukrajině s humanitární pomocí z Vřesovic

7. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody #36: „Rusové udělali válku levnou.“ Reportérky popisují děsivou realitu fronty

#36: „Rusové udělali válku levnou.“ Reportérky popisují děsivou realitu fronty

7. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Dějiny bez konce: Trumpova Amerika oživuje staré imperiální vzorce

Dějiny bez konce: Trumpova Amerika oživuje staré imperiální vzorce

7. 5. 2026

1 hod 44 min

Obrázek epizody Amélie z Montmartru - 40 faktů, které vás překvapí

Amélie z Montmartru - 40 faktů, které vás překvapí

7. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Za nejhoršími zločiny v dějinách mnohdy stáli obyčejní lidé, upozorňuje publicista Petr Nutil

Za nejhoršími zločiny v dějinách mnohdy stáli obyčejní lidé, upozorňuje publicista Petr Nutil

7. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Dopolední host: Za nejhoršími zločiny v dějinách mnohdy stáli obyčejní lidé, upozorňuje publicista Petr Nutil

Dopolední host: Za nejhoršími zločiny v dějinách mnohdy stáli obyčejní lidé, upozorňuje publicista Petr Nutil

7. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Za nejhoršími zločiny v dějinách mnohdy stáli obyčejní lidé, upozorňuje publicista Petr Nutil

Za nejhoršími zločiny v dějinách mnohdy stáli obyčejní lidé, upozorňuje publicista Petr Nutil

7. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Spisovatelka, autorka rozhlasových her a moderátorka Denisa Kimlová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Spisovatelka, autorka rozhlasových her a moderátorka Denisa Kimlová v Klubu Rádia Junior

7. 5. 2026

37 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Hrozí epidemie hantaviru? Screening onkologických onemocnění. Postoj Bulharska k Rusku a Ukrajině

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Hrozí epidemie hantaviru? Screening onkologických onemocnění. Postoj Bulharska k Rusku a Ukrajině

7. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: David Attenborough 100, Česká knihovna, ukrajinští umělci na české scéně

Akcent: Výběr týdne: David Attenborough 100, Česká knihovna, ukrajinští umělci na české scéně

7. 5. 2026

25 min