Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitelé českého a slovenského rozhlasu: Během války pomáháme ukrajinským veřejnoprávním médiím

Dvacet minut Radiožurnálu: Ředitelé českého a slovenského rozhlasu: Během války pomáháme ukrajinským veřejnoprávním médiím

22. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Why are we so bad at reporting good news? | Angus Hervey

Why are we so bad at reporting good news? | Angus Hervey

22. 6. 2023

17 min

Obrázek epizody V Česku mají univerzity vysokou míru autonomie, říká Michal Zima

V Česku mají univerzity vysokou míru autonomie, říká Michal Zima

22. 6. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: V hlavní roli zelenina

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: V hlavní roli zelenina

22. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody Katolické pasti 5: Pocit slasti jsem si zakazovala

Katolické pasti 5: Pocit slasti jsem si zakazovala

22. 6. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody Co se dělo za zdmi České televize

Co se dělo za zdmi České televize

22. 6. 2023

43 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Roman Göttlicher se stal vítězem české části učitelské ceny Global Teacher Prize

Odpolední interview: Roman Göttlicher se stal vítězem české části učitelské ceny Global Teacher Prize

22. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody How Afrofuturism Works

How Afrofuturism Works

22. 6. 2023

53 min

Obrázek epizody Veronika Lehovcová: Pozor na fintu politiků. Tváří se, že vědí víc

Veronika Lehovcová: Pozor na fintu politiků. Tváří se, že vědí víc

22. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Thea Krečová skončila v jedenácti po autonehodě na vozíku: Špatně zapnutý pás přetrhl všechno v těle

Thea Krečová skončila v jedenácti po autonehodě na vozíku: Špatně zapnutý pás přetrhl všechno v těle

22. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody V/27. Václavák rok poté

V/27. Václavák rok poté

22. 6. 2023

52 min

Obrázek epizody Marný JoJo #21 - Výkon vs. odpočinek

Marný JoJo #21 - Výkon vs. odpočinek

22. 6. 2023

56 min

Obrázek epizody Superchat: Vlasta Horváth a trojnásobný otec? Dítě už mít ani nemůžeme přiznal zpěvák ze SuperStar

Superchat: Vlasta Horváth a trojnásobný otec? Dítě už mít ani nemůžeme přiznal zpěvák ze SuperStar

22. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vitalij Kličko: Média jsou někdy důležitější než zbraně. A Putin to dobře ví

Interview Plus: Vitalij Kličko: Média jsou někdy důležitější než zbraně. A Putin to dobře ví

22. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Herečka Markéta Plánková: Chtěla jsem být herečkou, stát na jevišti a předávat energii

Herečka Markéta Plánková: Chtěla jsem být herečkou, stát na jevišti a předávat energii

22. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Markéta Plánková: Chtěla jsem být herečkou, stát na jevišti a předávat energii

Blízká setkání: Herečka Markéta Plánková: Chtěla jsem být herečkou, stát na jevišti a předávat energii

22. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Markéta Plánková: Chtěla jsem být herečkou, stát na jevišti a předávat energii

Blízká setkání: Herečka Markéta Plánková: Chtěla jsem být herečkou, stát na jevišti a předávat energii

22. 6. 2023

31 min

Obrázek epizody Metodou plstění je možné i malovat obrazy. Je ale třeba notná dávka trpělivosti

Metodou plstění je možné i malovat obrazy. Je ale třeba notná dávka trpělivosti

22. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Pokud má vaše dítě opravdu talent, nemusíte ho nikam tlačit. Stačí mu to nepodělat, tvrdí Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Pokud má vaše dítě opravdu talent, nemusíte ho nikam tlačit. Stačí mu to nepodělat, tvrdí Folprecht

22. 6. 2023

43 min

Obrázek epizody #19 Co nabídne festival ZNOJMO ŽIJE DIVADLEM?

#19 Co nabídne festival ZNOJMO ŽIJE DIVADLEM?

22. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody K. Táborský: „Nic jako bezpečná motorka neexistuje.“

K. Táborský: „Nic jako bezpečná motorka neexistuje.“

22. 6. 2023

41 min

Obrázek epizody Pro a proti: Transgender sportovkyně? Ženské a přeoperované mužské tělo jsou odlišné věci, říká triatlonistka

Pro a proti: Transgender sportovkyně? Ženské a přeoperované mužské tělo jsou odlišné věci, říká triatlonistka

22. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Pay gap #13: LGBT+ v práci

Pay gap #13: LGBT+ v práci

22. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody LGBT+ v práci

LGBT+ v práci

22. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: České supermarkety definují ceny potravin. Lidé v nich nakupují nejčastěji

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: České supermarkety definují ceny potravin. Lidé v nich nakupují nejčastěji

22. 6. 2023

25 min