Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

6. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Lucie Baránková Vilamová | Náměstkyně primátora statutárního města Ostravy

Hádej, kdo přijde na snídani

Lucie Baránková Vilamová | Náměstkyně primátora statutárního města Ostravy

6. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody 65. NESPOUTANÁ POLITIKA: Letem světem, Karibikem: Kuba, Mexiko, Panama a Trump 2.0

Nespoutaná Politika

65. NESPOUTANÁ POLITIKA: Letem světem, Karibikem: Kuba, Mexiko, Panama a Trump 2.0

6. 6. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody “Manžela mi zabil Islámský stát. V Iráku jsem neměla budoucnost.” Svědectví o životě uprchlice s (téměř) šťastným koncem

Téma.21

“Manžela mi zabil Islámský stát. V Iráku jsem neměla budoucnost.” Svědectví o životě uprchlice s (téměř) šťastným koncem

6. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Týden v redakci: Kritika nakládání s eurofondy, zostření polské politiky a uprchlíci s iPhonem

Téma.21

Týden v redakci: Kritika nakládání s eurofondy, zostření polské politiky a uprchlíci s iPhonem

6. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Houbovou zahrádku můžete mít i v obýváku. Zkuste korálovec, hlívu nebo shiitake

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Houbovou zahrádku můžete mít i v obýváku. Zkuste korálovec, hlívu nebo shiitake

6. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Zachraňuje životy, řídí sanitku a trénuje záchranářské psy. Iva Drbohlavová o 30 letech u záchranky

Setkání u mikrofonu

Zachraňuje životy, řídí sanitku a trénuje záchranářské psy. Iva Drbohlavová o 30 letech u záchranky

6. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody 2025-5-30 - A

Podcasty Rádia Kašpar

2025-5-30 - A

6. 6. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Zpět v éTeru 30. 05. 2025 - A

Podcasty Rádia Kašpar

Zpět v éTeru 30. 05. 2025 - A

6. 6. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody EP40: Falešná romantika foodtrucků, podivné chování kurýrů a nekalé praktiky operátorů

Drajv

EP40: Falešná romantika foodtrucků, podivné chování kurýrů a nekalé praktiky operátorů

6. 6. 2025

1 hod 23 min

Obrázek epizody Skupina historického šermu Vivamus předvádí i scénku z dob obléhání Jihlavy švédskými vojsky

Příběhy z Vysočiny

Skupina historického šermu Vivamus předvádí i scénku z dob obléhání Jihlavy švédskými vojsky

6. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Jaké saláty a proč můžeme na přelomu jara a léta sít a sázet?

Zahrádkářské tipy: Jaké saláty a proč můžeme na přelomu jara a léta sít a sázet?

6. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Proč se cítím prázdná, přestože mám v životě všechno?

S Denisou nejen o vztazích

Proč se cítím prázdná, přestože mám v životě všechno?

6. 6. 2025

15 min

Obrázek epizody Pilot: Gripen je na akrobatické kousky nejlepší. Samotu v kokpitu člověk vůbec nevnímá

Host Lucie Výborné

Pilot: Gripen je na akrobatické kousky nejlepší. Samotu v kokpitu člověk vůbec nevnímá

6. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pilot: Gripen je na akrobatické kousky nejlepší. Samotu v kokpitu člověk vůbec nevnímá

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Pilot: Gripen je na akrobatické kousky nejlepší. Samotu v kokpitu člověk vůbec nevnímá

6. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

Zálety Aleny Zárybnické

Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

6. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

Český rozhlas - Cestování

Zálety Aleny Zárybnické: Dnes už si nedovolím říct to, co jsem mohl v 90. letech

6. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Jak řešit nevolnost v předmenstruačním období? Jakou volit stravu?

Jezte, ať vám to sluší: Jak řešit nevolnost v předmenstruačním období? Jakou volit stravu?

6. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody středo/věk/46

středo/věk

středo/věk/46

6. 6. 2025

2 hod 48 min

Obrázek epizody TL;DR: Ivana Gibová a Pavel Novotný: Babičky a československá rodinná traumata

Alarm

TL;DR: Ivana Gibová a Pavel Novotný: Babičky a československá rodinná traumata

6. 6. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Roman Lisý: Návštěva kostela

Rozhlasový sloupek

Roman Lisý: Návštěva kostela

6. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Ivana Gibová a Pavel Novotný: Babičky a československá rodinná traumata

TL;DR

Ivana Gibová a Pavel Novotný: Babičky a československá rodinná traumata

6. 6. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Karel Hvížďala: Co to je láska

Ranní úvaha

Karel Hvížďala: Co to je láska

6. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody Prezident mal referendum poslať na posúdenie Ústavnému súdu, hovorí Roman Mikulec (Epizóda 40/25)

NA ROVINU|aktuality.sk

Prezident mal referendum poslať na posúdenie Ústavnému súdu, hovorí Roman Mikulec (Epizóda 40/25)

6. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Obřad smrti

Minuta s encyklopedií

Obřad smrti

6. 6. 2025

1 min