Obrázek epizody koľko seba v sebe mám?

koľko seba v sebe mám?

8. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Usilovala o emancipaci žen a odmítala intimní lásku. Osudové ženy: Růžena Svobodová

Osudové ženy: Usilovala o emancipaci žen a odmítala intimní lásku. Osudové ženy: Růžena Svobodová

8. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Starparáda: Ellie si zahrála na DJku Starparády. Prozradila, jakou muziku má ve svém playlistu

Starparáda: Ellie si zahrála na DJku Starparády. Prozradila, jakou muziku má ve svém playlistu

8. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody # 39 PETR - POVINNÁ VOJENSKÁ SLUŽBA, MOBILIZACE 1938 vs. 2023

# 39 PETR - POVINNÁ VOJENSKÁ SLUŽBA, MOBILIZACE 1938 vs. 2023

8. 7. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody 47. Zkoušely jsme vakuové pumpy na vulvy, hot or not?

47. Zkoušely jsme vakuové pumpy na vulvy, hot or not?

8. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody #38 SLAVO - AMERICKÁ DROGOVÁ PANDEMIE, ŘÍZENÁ OTRAVA POPULACE?

#38 SLAVO - AMERICKÁ DROGOVÁ PANDEMIE, ŘÍZENÁ OTRAVA POPULACE?

8. 7. 2023

1 hod 37 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Šmykňa. Je to asi jediný folklorní soubor u nás, který se jmenuje podle budovy

Odpolední interview: Šmykňa. Je to asi jediný folklorní soubor u nás, který se jmenuje podle budovy

8. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Tatiana Čabáková si povídala s dvěma mladými Vietnamkami o jejich roli ve vietnamské rodině

Magazín o národnostních menšinách v Česku Tatiana Čabáková si povídala s dvěma mladými Vietnamkami o jejich roli ve vietnamské rodině

8. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Olmo Omerzu: Spiritualita, dokument i inteligentní mainstream. Různorodost filmů mě překvapila

Olmo Omerzu: Spiritualita, dokument i inteligentní mainstream. Různorodost filmů mě překvapila

8. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Olmo Omerzu: Spiritualita, dokument i inteligentní mainstream. Různorodost filmů mě překvapila

Host Radiožurnálu: Olmo Omerzu: Spiritualita, dokument i inteligentní mainstream. Různorodost filmů mě překvapila

8. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Nerdopolis interview: #21 Michaela Merglová – Námět na Prázdnotu se zrodil během covidu

Nerdopolis interview: #21 Michaela Merglová – Námět na Prázdnotu se zrodil během covidu

8. 7. 2023

1 hod

Obrázek epizody Místa v srdci herce Viktora Preisse

Místa v srdci herce Viktora Preisse

8. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Hraběnčinou stezkou k „italské“ protipovodňové zdi

Hraběnčinou stezkou k „italské“ protipovodňové zdi

8. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Selects: How Bats Work

Selects: How Bats Work

8. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Momo: "Bol som na okraji spoločnosti a z prvých zarobených peňazí mi preplo" | Na Gauči s Nasklee

Momo: "Bol som na okraji spoločnosti a z prvých zarobených peňazí mi preplo" | Na Gauči s Nasklee

8. 7. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody Nedivím se, že mě diváci někdy neměli rádi. Naivky jsem ale hrát nechtěla, přiznává Daniela Kolářová

Nedivím se, že mě diváci někdy neměli rádi. Naivky jsem ale hrát nechtěla, přiznává Daniela Kolářová

8. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nedivím se, že mě diváci někdy neměli rádi. Naivky jsem ale hrát nechtěla, přiznává Daniela Kolářová

Host Radiožurnálu: Nedivím se, že mě diváci někdy neměli rádi. Naivky jsem ale hrát nechtěla, přiznává Daniela Kolářová

8. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nová zelená úsporám Light: Můžete získat dotaci až 150 000 korun na zateplení domu nebo výměnu oken

Hobby magazín: Nová zelená úsporám Light: Můžete získat dotaci až 150 000 korun na zateplení domu nebo výměnu oken

8. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Lenka Hatašová fotografovala válku v Jugoslávii i tenisové Grand Slamy

Lenka Hatašová fotografovala válku v Jugoslávii i tenisové Grand Slamy

8. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Lenka Hatašová fotografovala válku v Jugoslávii i tenisové Grand Slamy

Stříbrný vítr: Lenka Hatašová fotografovala válku v Jugoslávii i tenisové Grand Slamy

8. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Lenka Hatašová fotografovala válku v Jugoslávii i tenisové Grand Slamy

Stříbrný vítr: Lenka Hatašová fotografovala válku v Jugoslávii i tenisové Grand Slamy

8. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody Lanovka v Pittsburghu vás přenese do Ameriky 19. století. V provozu je od roku 1877

Lanovka v Pittsburghu vás přenese do Ameriky 19. století. V provozu je od roku 1877

8. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Lanovka v Pittsburghu vás přenese do Ameriky 19. století. V provozu je od roku 1877

Zápisník zahraničních zpravodajů: Lanovka v Pittsburghu vás přenese do Ameriky 19. století. V provozu je od roku 1877

8. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody armin meiwes

armin meiwes

8. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody 65 - Psaný deník, hubení škůdců, kámoš Gus (7. července 2023)

65 - Psaný deník, hubení škůdců, kámoš Gus (7. července 2023)

8. 7. 2023

8 min