Obrázek epizody 24: BORDEAUX (zničily jsme gauč za 120k?) ft. Gabi

24: BORDEAUX (zničily jsme gauč za 120k?) ft. Gabi

10. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody War, AI and the new global arms race | Alexandr Wang

War, AI and the new global arms race | Alexandr Wang

10. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Mezi cizími národy - XXII - Víla Morgana

Mezi cizími národy - XXII - Víla Morgana

10. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody Nečekaný host. Proč Zelenskyj navštívil Prahu

Nečekaný host. Proč Zelenskyj navštívil Prahu

10. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Venkovský lékař

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Venkovský lékař

10. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody Mozaika: Náměstí plná pohody a úžasná hudba z celého světa. Začíná Bohemia JazzFest kytaristy Rudyho Linky

Mozaika: Náměstí plná pohody a úžasná hudba z celého světa. Začíná Bohemia JazzFest kytaristy Rudyho Linky

10. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Lucie Stuchlíková: Církve si stále nepřiznaly, že jsou v menšině

Lucie Stuchlíková: Církve si stále nepřiznaly, že jsou v menšině

10. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: 11. ročník festivalu KoresponDance míří do Žďáru nad Sázavou, letos je program inspirovaný Santinim

Dobré dopoledne: 11. ročník festivalu KoresponDance míří do Žďáru nad Sázavou, letos je program inspirovaný Santinim

10. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: S oparem se setkalo 9 lidí z 10. Virus v organismu přetrvává a při oslabení se může znovu aktivovat

Radioporadna: S oparem se setkalo 9 lidí z 10. Virus v organismu přetrvává a při oslabení se může znovu aktivovat

10. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Není to jízda na mrtvém koni! Geisslers Hofcomoedianten hrají současné divadlo inspirované barokem

Host ve studiu: Není to jízda na mrtvém koni! Geisslers Hofcomoedianten hrají současné divadlo inspirované barokem

10. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Andělé, démoni a stvoření světa | Diablo Lore

Andělé, démoni a stvoření světa | Diablo Lore

10. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Když se zapojí jeden, tak už přijdou i ostatní. Animátor musí umět bavit děti i dospělé

Dobré dopoledne: Když se zapojí jeden, tak už přijdou i ostatní. Animátor musí umět bavit děti i dospělé

10. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Bookcheck #105 - Pekař příběhů

Bookcheck #105 - Pekař příběhů

10. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Zpívám si, i když mám volno. Rodina mě za to nesnáší, směje se sopranistka Lenka Graf

Alex a host: Zpívám si, i když mám volno. Rodina mě za to nesnáší, směje se sopranistka Lenka Graf

10. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Překážky mě motivují! Režisér David Balda točí svůj druhý celovečerní film, který bude o manipulaci

Host ve studiu: Překážky mě motivují! Režisér David Balda točí svůj druhý celovečerní film, který bude o manipulaci

10. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: Rady zkušeného zahradníka Františka Hlubockého ohledně přípravy zahrady před odjezdem na dovolenou

Radioporadna: Rady zkušeného zahradníka Františka Hlubockého ohledně přípravy zahrady před odjezdem na dovolenou

10. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Cukrářka  Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

Cukrářka Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

10. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cukrářka  Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

Blízká setkání: Cukrářka Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

10. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cukrářka  Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

Blízká setkání: Cukrářka Iveta Fabešová: Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert

10. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Německé město Essen patřilo mezi průmyslové velmoci, už navždy za to ale bude platit daň

Německé město Essen patřilo mezi průmyslové velmoci, už navždy za to ale bude platit daň

10. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Německé město Essen patřilo mezi průmyslové velmoci, už navždy za to ale bude platit daň

Zápisník zahraničních zpravodajů: Německé město Essen patřilo mezi průmyslové velmoci, už navždy za to ale bude platit daň

10. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Pohybem ku zdraví

Pohybem ku zdraví

10. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Kus těžké techniky a 10 tisíc nábojů denně. Ukrajině dokážeme dodávat i dalších 500 dní, věří Pojar

Interview Plus: Kus těžké techniky a 10 tisíc nábojů denně. Ukrajině dokážeme dodávat i dalších 500 dní, věří Pojar

10. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Okamžik se stává cenným, jen pokud si ho všimneme, usmívá se fotografka Dana Ludvíčková

Host ve studiu: Okamžik se stává cenným, jen pokud si ho všimneme, usmívá se fotografka Dana Ludvíčková

10. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ragdollka se vám v náručí promění v hadrovou panenku. Chcete vědět proč?

Radioporadna: Ragdollka se vám v náručí promění v hadrovou panenku. Chcete vědět proč?

10. 7. 2023

15 min