Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

11. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Před turnajem trénuju až osm hodin denně, prozrazuje pětinásobný mistr České republiky v yoyování

Před turnajem trénuju až osm hodin denně, prozrazuje pětinásobný mistr České republiky v yoyování

11. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody On Air: Před turnajem trénuju až osm hodin denně, prozrazuje pětinásobný mistr České republiky v yoyování

On Air: Před turnajem trénuju až osm hodin denně, prozrazuje pětinásobný mistr České republiky v yoyování

11. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody Redneck #73: Univerzity, dluhy a dorty

Redneck #73: Univerzity, dluhy a dorty

11. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Dostal rozkaz dělat v Charkově to, co umí nejlépe. Jeho street art dodává místním sílu a naději

Dostal rozkaz dělat v Charkově to, co umí nejlépe. Jeho street art dodává místním sílu a naději

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dostal rozkaz dělat v Charkově to, co umí nejlépe. Jeho street art dodává místním sílu a naději

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dostal rozkaz dělat v Charkově to, co umí nejlépe. Jeho street art dodává místním sílu a naději

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Stříteská

Radioporadna: Záludnosti instantních jídel. Není to problém toho, co jíme, ale toho co nejíme, říká Hana Stříteská

11. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rozpočtujeme, jako když pejsek a kočička vařili dort. Na Novém Zélandu mají vizi, říká ekonom

Interview Plus: Rozpočtujeme, jako když pejsek a kočička vařili dort. Na Novém Zélandu mají vizi, říká ekonom

11. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Snažím se, aby soupeř nikdy nevěděl, co na něj vytáhnu, směje se šampion oktagonu Patrik Kincl

Host ve studiu: Snažím se, aby soupeř nikdy nevěděl, co na něj vytáhnu, směje se šampion oktagonu Patrik Kincl

11. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Ověřte si, kam investujete peníze. Nenechte se zlákat řečmi, že vnoučata budou mít radost

Radioporadna: Ověřte si, kam investujete peníze. Nenechte se zlákat řečmi, že vnoučata budou mít radost

11. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Alfou a omegou dobrého piva je čistota

Dobré dopoledne: Alfou a omegou dobrého piva je čistota

11. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Baar: Rusové protrhávají přehrady, ale kazetová munice Ukrajině je už moc? Tomu se Moskva musí smát

Ranní Plus: Baar: Rusové protrhávají přehrady, ale kazetová munice Ukrajině je už moc? Tomu se Moskva musí smát

11. 7. 2023

6 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jižní Morava je šestý koaliční partner této naší vlády, myslí si publicista Michopulos

Osobnost Plus: Jižní Morava je šestý koaliční partner této naší vlády, myslí si publicista Michopulos

11. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jižní Morava je šestý koaliční partner této naší vlády, myslí si publicista Michopulos

Osobnost Plus: Jižní Morava je šestý koaliční partner této naší vlády, myslí si publicista Michopulos

11. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Na tábořišti pod Fajtovým kopcem se lidé mohou setkávat s přáteli nebo prostě jen vyčistit hlavu

Na tábořišti pod Fajtovým kopcem se lidé mohou setkávat s přáteli nebo prostě jen vyčistit hlavu

11. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Letní grilování

Letní grilování

11. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kvalitu medu určuje procento vody v něm obsažené

Hobby magazín: Kvalitu medu určuje procento vody v něm obsažené

11. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody #68 Jak zloději ukradli tělo Charlieho Chaplina a proč už není muzeum Audrey Hepburn

#68 Jak zloději ukradli tělo Charlieho Chaplina a proč už není muzeum Audrey Hepburn

11. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Soudce všeho světa, Bože

Soudce všeho světa, Bože

11. 7. 2023

7 min

Obrázek epizody Pro a proti: Analytik Tureček: Západ se dodáním kazetové munice Ukrajině staví na roveň autoritářských režimů

Pro a proti: Analytik Tureček: Západ se dodáním kazetové munice Ukrajině staví na roveň autoritářských režimů

11. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody #23 Nadace Stadler-Trier podporuje mladé talenty v oblasti klasické hudby

#23 Nadace Stadler-Trier podporuje mladé talenty v oblasti klasické hudby

11. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Na pivo #5 - Daniel Brýdl - „Jsem srdcem kotelňák.“

Na pivo #5 - Daniel Brýdl - „Jsem srdcem kotelňák.“

11. 7. 2023

54 min

Obrázek epizody EP271 Communing With Your Vulva: How to Create a Connection with Your Vulva and Listen to Her Guidance

EP271 Communing With Your Vulva: How to Create a Connection with Your Vulva and Listen to Her Guidance

11. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Vyšší a tlustší. Brněnští vědci vyvinuli software na měření proporcí Čechů. Zájem má oděvní průmysl

Magazín Experiment: Vyšší a tlustší. Brněnští vědci vyvinuli software na měření proporcí Čechů. Zájem má oděvní průmysl

11. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Druhý ročník Pobřežního festivalu je tu. V Přelouči nabídne hudbu, divadlo i nový cirkus

Máme hosty: Druhý ročník Pobřežního festivalu je tu. V Přelouči nabídne hudbu, divadlo i nový cirkus

11. 7. 2023

13 min