Obrázek epizody Setkání představených seminářů Česka a Slovenska

Setkání představených seminářů Česka a Slovenska

18. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Režisér Michal Šesták chodil do školy, kterou vede Zlatoslav Lockhart z Harryho Pottera

Klub Rádia Junior: Režisér Michal Šesták chodil do školy, kterou vede Zlatoslav Lockhart z Harryho Pottera

18. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Redneck #74: Hollywoodská stávka je jen špička ledovce

Redneck #74: Hollywoodská stávka je jen špička ledovce

18. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody K věci: Patrik Macho: Vodáckým začátečníkům doporučuji ve středních Čechách sjíždět Sázavu

K věci: Patrik Macho: Vodáckým začátečníkům doporučuji ve středních Čechách sjíždět Sázavu

18. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody S čím za mnou děti přicházejí, je někdy velká síla. Cítím i bezmoc. Zrcadlo kaplanky Marty Židkové

S čím za mnou děti přicházejí, je někdy velká síla. Cítím i bezmoc. Zrcadlo kaplanky Marty Židkové

18. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Danuše Nerudová: Důchodci trpí neschopností předchozích vlád. Na systémovou reformu už je pozdě

Dvacet minut Radiožurnálu: Danuše Nerudová: Důchodci trpí neschopností předchozích vlád. Na systémovou reformu už je pozdě

18. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Danuše Nerudová: Důchodci trpí neschopností předchozích vlád. Na systémovou reformu už je pozdě

Dvacet minut Radiožurnálu: Danuše Nerudová: Důchodci trpí neschopností předchozích vlád. Na systémovou reformu už je pozdě

18. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Mileniálové vs. generace Z: Úspěch začíná na pískovišti (92)

Mileniálové vs. generace Z: Úspěch začíná na pískovišti (92)

18. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody Is remote work better than being in the office? It's complicated | Mark Mortensen

Is remote work better than being in the office? It's complicated | Mark Mortensen

18. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody 24: V objetí přírody v Entrance Gallery

24: V objetí přírody v Entrance Gallery

18. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pečení s ovocem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Pečení s ovocem

18. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Ypsilonka se ptá: Tentokrát Romana Janála

Ypsilonka se ptá: Tentokrát Romana Janála

18. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nemůžete v noci usnout? Zkuste osvědčenou metodu 4 - 7 - 8, zní rada magistry Ivany Lánové

Radioporadna: Nemůžete v noci usnout? Zkuste osvědčenou metodu 4 - 7 - 8, zní rada magistry Ivany Lánové

18. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: K práci zdravotníka jsou kromě odborných znalostí potřebné i cit a empatie, říká Petr Pazour

Dobré dopoledne: K práci zdravotníka jsou kromě odborných znalostí potřebné i cit a empatie, říká Petr Pazour

18. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Alex a host: Libor Adam: Při přípravě filmu o týrané baletce mě šokovalo, jak časté je domácí násilí žen k mužům

Alex a host: Libor Adam: Při přípravě filmu o týrané baletce mě šokovalo, jak časté je domácí násilí žen k mužům

18. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: S alkoholem v hlavě přeceňujete své síly a špatně odhadujete situace, varuje mluvčí vodní záchranky

Rozhovory Radiožurnálu: S alkoholem v hlavě přeceňujete své síly a špatně odhadujete situace, varuje mluvčí vodní záchranky

18. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody No show this week.

No show this week.

18. 7. 2023

38 sec

Obrázek epizody Balanc: Tělo se léčí samo, umí to i duše. Proč a jak funguje psychoterapie?

Balanc: Tělo se léčí samo, umí to i duše. Proč a jak funguje psychoterapie?

18. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Balanc: Tělo se léčí samo, umí to i duše. Proč a jak funguje psychoterapie?

Balanc: Tělo se léčí samo, umí to i duše. Proč a jak funguje psychoterapie?

18. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Jak Erdogan ponížil Putina

Jak Erdogan ponížil Putina

18. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

Blízká setkání: Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

Blízká setkání: Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

18. 7. 2023

31 min