Obrázek epizody Blízká setkání: Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

Blízká setkání: Bývalý policista Zdeněk Macháček: „Potřeboval jsem se z toho vypovídat,“ říká o své knize

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Šárka Kabátová: Obchodníci s chudobou mají nový „zdroj“

Šárka Kabátová: Obchodníci s chudobou mají nový „zdroj“

18. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Odstoupení Ruska od obilné dohody? Dobrá zpráva. Ukrajina může vyvážet bez vydírání, říká podnikatel

Ranní Plus: Odstoupení Ruska od obilné dohody? Dobrá zpráva. Ukrajina může vyvážet bez vydírání, říká podnikatel

18. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Novinář Wollner: Cítím obrovskou satisfakci, protože policie potvrdila mou nevinu

Interview Plus: Novinář Wollner: Cítím obrovskou satisfakci, protože policie potvrdila mou nevinu

18. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Pěna aneb country, které má říz! Trutnovská kapela hraje muziku pro všechny generace a příležitosti

Host ve studiu: Pěna aneb country, které má říz! Trutnovská kapela hraje muziku pro všechny generace a příležitosti

18. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kdy sklidit cibuli a česnek? Když nať vadne a krček měkne

Radioporadna: Kdy sklidit cibuli a česnek? Když nať vadne a krček měkne

18. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Insomnia: Why you can't sleep

Insomnia: Why you can't sleep

18. 7. 2023

50 min

Obrázek epizody Dobrý rozhovor s Janou Bernáškovou

Dobrý rozhovor s Janou Bernáškovou

18. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Tábor Jestřebí letos oslavil padesátku. Od roku 1974 stojí stany pořád na stejném místě

Tábor Jestřebí letos oslavil padesátku. Od roku 1974 stojí stany pořád na stejném místě

18. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Co s nevítaným hmyzem, který se nám chce doma zabydlet

Co s nevítaným hmyzem, který se nám chce doma zabydlet

18. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

18. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

Vizitka: Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

18. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

Vizitka: Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

18. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Labradorští retrívři jsou skvělí plavci, ohaři umí běhat. K lovu se musí poctivě připravovat

Hobby magazín: Labradorští retrívři jsou skvělí plavci, ohaři umí běhat. K lovu se musí poctivě připravovat

18. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nová pravidla pro asistenty pedagoga školákům spíš ublíží, varuje předsedkyně Society for All

Pro a proti: Nová pravidla pro asistenty pedagoga školákům spíš ublíží, varuje předsedkyně Society for All

18. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Za zlínskými ševci

Za zlínskými ševci

18. 7. 2023

7 min

Obrázek epizody EP272 Exploring the Power of the Mind in Sexuality with the CCO of Dipsea Gina Gutierrez

EP272 Exploring the Power of the Mind in Sexuality with the CCO of Dipsea Gina Gutierrez

18. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Hudební skvosty evropských skladatelů v krásných sálech Prahy. Začínají Letní slavnosti staré hudby

Mozaika: Hudební skvosty evropských skladatelů v krásných sálech Prahy. Začínají Letní slavnosti staré hudby

18. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Máme hosty: Přiložte na ohně! Nové dokudrama oživuje emoce vojáků z Boudy

Máme hosty: Přiložte na ohně! Nové dokudrama oživuje emoce vojáků z Boudy

18. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lenka Víchová: Západními voliči zbožňovaný, doma pod palbou kritiky. Co Zelenského tlačí ke dnu?

Jak to vidí...: Lenka Víchová: Západními voliči zbožňovaný, doma pod palbou kritiky. Co Zelenského tlačí ke dnu?

18. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lenka Víchová: Západními voliči zbožňovaný, doma pod palbou kritiky. Co Zelenského tlačí ke dnu?

Jak to vidí...: Lenka Víchová: Západními voliči zbožňovaný, doma pod palbou kritiky. Co Zelenského tlačí ke dnu?

18. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody 63: Podcast #63 Dana Dvořáková - S láskou k účetnictví a zemědělství

63: Podcast #63 Dana Dvořáková - S láskou k účetnictví a zemědělství

18. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #17

Olga Richterová osobně #17

18. 7. 2023

3 min