Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

5. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

Host Radiožurnálu: Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

5. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nezabezpečený pes na sedadle v autě vás může i zabít

Hobby magazín: Nezabezpečený pes na sedadle v autě vás může i zabít

5. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Místo party zedníků staví zeď z betonu 3D tiskárna. Kdy postaví celý dům?

Magazín Experiment: Místo party zedníků staví zeď z betonu 3D tiskárna. Kdy postaví celý dům?

5. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody 88 - Pracovní dopoledne, ČSM o rybách, kotník, večerní lekce, Monster (4. srpna 2023)

88 - Pracovní dopoledne, ČSM o rybách, kotník, večerní lekce, Monster (4. srpna 2023)

5. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody A Guide To The Fundamental Mystery Of The Mind - Erik Hoel - #663

A Guide To The Fundamental Mystery Of The Mind - Erik Hoel - #663

5. 8. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody DEBATA s queer ANARCHISTKOU (ona/ony)

DEBATA s queer ANARCHISTKOU (ona/ony)

5. 8. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody #16 Sausage Party

#16 Sausage Party

4. 8. 2023

3 hod 59 min

Obrázek epizody Hovory: Na sítích každý týden testoval své básně. „Pravidelnost je bič, ale taky hezká věc,“ přiznává Kučera

Hovory: Na sítích každý týden testoval své básně. „Pravidelnost je bič, ale taky hezká věc,“ přiznává Kučera

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Z dlažby kostela v Klení si lidé udělali chodníčky, zmizely i kameny. Teď nadšenci památku obnovují

Dopolední host: Z dlažby kostela v Klení si lidé udělali chodníčky, zmizely i kameny. Teď nadšenci památku obnovují

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Z dlažby kostela v Klení si lidé udělali chodníčky, zmizely i kameny. Teď nadšenci památku obnovují

Z dlažby kostela v Klení si lidé udělali chodníčky, zmizely i kameny. Teď nadšenci památku obnovují

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Andrea Mlynárová: Na Slovensku si len málo uvedomujeme, čo všetko nám prináša naše právo na vzdelanie

V ženskom rode: Andrea Mlynárová: Na Slovensku si len málo uvedomujeme, čo všetko nám prináša naše právo na vzdelanie

4. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková

Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková

Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková

4. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody The magic of a creative career | Michael Sheen

The magic of a creative career | Michael Sheen

4. 8. 2023

17 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka

Ve vlastní šťávě: Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka

4. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Right to be Forgotten

Right to be Forgotten

4. 8. 2023

55 min

Obrázek epizody Čelisti: Kam zmizel ten starý song? Minulé životy jsou plochý melodramatický šlágr

Čelisti: Kam zmizel ten starý song? Minulé životy jsou plochý melodramatický šlágr

4. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Sbormistr Petr Fiala přibližuje program závěrečného koncertu Festivalu Krumlov

Sbormistr Petr Fiala přibližuje program závěrečného koncertu Festivalu Krumlov

4. 8. 2023

8 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Alkohol v dětských rukou

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Alkohol v dětských rukou

4. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Sluneční paprsky pronikají i pod vodu, před spálením nás neochrání, varuje lékařka

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Sluneční paprsky pronikají i pod vodu, před spálením nás neochrání, varuje lékařka

4. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Nerůst. Utopie, nebo záchrana před katastrofou?

Nerůst. Utopie, nebo záchrana před katastrofou?

4. 8. 2023

57 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Máme novou chloubu Hradce Králové, aréna nechce být jen fotbalovým stadionem, říká šéf klubu

Host ve studiu: Máme novou chloubu Hradce Králové, aréna nechce být jen fotbalovým stadionem, říká šéf klubu

4. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Epizoda 3 – Já, Iulia

Epizoda 3 – Já, Iulia

4. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody AKTA I – Pravda o Barbie

AKTA I – Pravda o Barbie

4. 8. 2023

1 hod 30 min