Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Epizoda 3 – Já, Iulia

Epizoda 3 – Já, Iulia

4. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody AKTA I – Pravda o Barbie

AKTA I – Pravda o Barbie

4. 8. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody GS Talks #13 - Petr Lukeš:  V Česku neodpouštíme dobře oblečeného chlapa. Špatné oblečení je pro nás norma.

GS Talks #13 - Petr Lukeš: V Česku neodpouštíme dobře oblečeného chlapa. Špatné oblečení je pro nás norma.

4. 8. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

4. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

4. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

4. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Vyšehrad je památkou, parkem, vesnicí a symbolem v jednom, říká jeho ředitel Petr Kučera

Vyšehrad je památkou, parkem, vesnicí a symbolem v jednom, říká jeho ředitel Petr Kučera

4. 8. 2023

17 min

Obrázek epizody Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem

Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem

4. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem

4. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rahimi: V řadách íránské mravnostní policie jsou často i ženy. Za nenošení hidžábu hrozí roky vězení

Interview Plus: Rahimi: V řadách íránské mravnostní policie jsou často i ženy. Za nenošení hidžábu hrozí roky vězení

4. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Březník

30 let NP Šumava - Březník

4. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pohoršování se nad Vaňkovou je pokrytecké, říká Hollan. Normální je drogy nebrat, míní Bartošek

Pro a proti: Pohoršování se nad Vaňkovou je pokrytecké, říká Hollan. Normální je drogy nebrat, míní Bartošek

4. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: „Jsem tady a můžeš se mi svěřit.“ Těmito slovy podle odbornice můžeme pomoci obětem domácího násilí

Osobnost Plus: „Jsem tady a můžeš se mi svěřit.“ Těmito slovy podle odbornice můžeme pomoci obětem domácího násilí

4. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: „Jsem tady a můžeš se mi svěřit.“ Těmito slovy podle odbornice můžeme pomoci obětem domácího násilí

Osobnost Plus: „Jsem tady a můžeš se mi svěřit.“ Těmito slovy podle odbornice můžeme pomoci obětem domácího násilí

4. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Bookcheck #107 - Syn lidstva

Bookcheck #107 - Syn lidstva

4. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Pražané v pondělí holdují kokainu a kláštěr zachránil pejska. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Pražané v pondělí holdují kokainu a kláštěr zachránil pejska. To jsou nej zprávy minulého týdne

4. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Ženy mají v tenisu větší nasazení, musí se s nimi ale jednat citlivěji, tvrdí tenisový trenér Kunst

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Ženy mají v tenisu větší nasazení, musí se s nimi ale jednat citlivěji, tvrdí tenisový trenér Kunst

4. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Boje o lidské životy. Setkání s lékařem záchranářem Davidem Koudelkou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Boje o lidské životy. Setkání s lékařem záchranářem Davidem Koudelkou

4. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Vizuální sociolog Jiří Siostrzonek: Fotografie je berla paměti a zárodek filmu, probudí i vůně

Vizuální sociolog Jiří Siostrzonek: Fotografie je berla paměti a zárodek filmu, probudí i vůně

4. 8. 2023

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Vizuální sociolog Jiří Siostrzonek: Fotografie je berla paměti a zárodek filmu, probudí i vůně

Vizitka: Vizuální sociolog Jiří Siostrzonek: Fotografie je berla paměti a zárodek filmu, probudí i vůně

4. 8. 2023

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Vizuální sociolog Jiří Siostrzonek: Fotografie je berla paměti a zárodek filmu, probudí i vůně

Vizitka: Vizuální sociolog Jiří Siostrzonek: Fotografie je berla paměti a zárodek filmu, probudí i vůně

4. 8. 2023

51 min

Obrázek epizody Šťastný konec u domácího násilí může vypadat různě, někdy si jen stačí přijít pro pomoc

Šťastný konec u domácího násilí může vypadat různě, někdy si jen stačí přijít pro pomoc

4. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Alojzom Hlinom: Malé strany by sa mali vzdať, inak pomáhajú Robertovi Ficovi

NA ROVINU s Alojzom Hlinom: Malé strany by sa mali vzdať, inak pomáhajú Robertovi Ficovi

4. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Hasiči z Náměště pomáhají s hašením, dohašováním, výškovými pracemi, všude, kde jsou třeba

Hasiči z Náměště pomáhají s hašením, dohašováním, výškovými pracemi, všude, kde jsou třeba

4. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Pro paní Věru Stříbrskou jsou bylinky velkou inspirací i zdrojem dobrého zdraví

Dopolední Region: Pro paní Věru Stříbrskou jsou bylinky velkou inspirací i zdrojem dobrého zdraví

4. 8. 2023

3 min