Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 89 - Autoservis, krátká dovolená, vlasy, televizní pořad (5. srpna 2023)

89 - Autoservis, krátká dovolená, vlasy, televizní pořad (5. srpna 2023)

6. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Duchovní Evropa: Slunce pohanské, Slunce křesťanské

Duchovní Evropa: Slunce pohanské, Slunce křesťanské

6. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 23 - Tomáš Kočko

PO DOBRÉM 23 - Tomáš Kočko

6. 8. 2023

56 min

Obrázek epizody Urza na UTXO.23

Urza na UTXO.23

6. 8. 2023

59 min

Obrázek epizody 648 - Mnohojazyčnost  (část 2.)

648 - Mnohojazyčnost (část 2.)

6. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Pot: Je dnes ještě potřeba? O festivalu Prague Pride s jeho hudebním dramaturgem Šimonem Holým

Pot: Je dnes ještě potřeba? O festivalu Prague Pride s jeho hudebním dramaturgem Šimonem Holým

5. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Nejkrásnější výhledy v Česku. Vyzkoušejte tipy Klubu přátel rozhleden

Klub Rádia Junior: Nejkrásnější výhledy v Česku. Vyzkoušejte tipy Klubu přátel rozhleden

5. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

5. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

5. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Hiking podcast: Free sólo lezenie prináša transformáciu. Horolezec Fedorko sa z každého výstupu vracia ako zmenený človek

Hiking podcast: Free sólo lezenie prináša transformáciu. Horolezec Fedorko sa z každého výstupu vracia ako zmenený človek

5. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Starparáda: Tiktokerka Elizabeth Kiss chce produkovat songy a show dalším hvězdám. Koho poslouchá?

Starparáda: Tiktokerka Elizabeth Kiss chce produkovat songy a show dalším hvězdám. Koho poslouchá?

5. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Jídlo vs. Emoce, PPP, nezdravý vztah k jídlu, narušené signály těla ft. Markéta Gajdošová

Jídlo vs. Emoce, PPP, nezdravý vztah k jídlu, narušené signály těla ft. Markéta Gajdošová

5. 8. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Běloruska Ina Vasilevská v rozhovoru s Alenou Kovářovou o pozitivním výsledku svého dlouholetého zápasu pro spravedlivější zdravotní systém pro děti cizinců

Magazín o národnostních menšinách v Česku Běloruska Ina Vasilevská v rozhovoru s Alenou Kovářovou o pozitivním výsledku svého dlouholetého zápasu pro spravedlivější zdravotní systém pro děti cizinců

5. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Vinaři jsou všichni stejní

Vinaři jsou všichni stejní

5. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Místa v srdci Romana Šmuclera

Místa v srdci Romana Šmuclera

5. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Pôrodníčka Denisa Marcišová: "Pôrod je prirodzený dej, ale aj skonať pri pôrode je prirodzené"

Pôrodníčka Denisa Marcišová: "Pôrod je prirodzený dej, ale aj skonať pri pôrode je prirodzené"

5. 8. 2023

1 hod 43 min

Obrázek epizody Zvonkohra v Brodku u Přerova je tamní chloubou a vyhledávaným turistickým cílem

Zvonkohra v Brodku u Přerova je tamní chloubou a vyhledávaným turistickým cílem

5. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Selects: Rainbows: Delighting humanity since forever

Selects: Rainbows: Delighting humanity since forever

5. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody 61. díl - Nejstrašidelnější místa v ČR

61. díl - Nejstrašidelnější místa v ČR

5. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

5. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

Host Radiožurnálu: Lucie Suchá: Toužila jsem po obrazu Srncové. Byl ale tak drahý, že jsem raději začala sama malovat

5. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nezabezpečený pes na sedadle v autě vás může i zabít

Hobby magazín: Nezabezpečený pes na sedadle v autě vás může i zabít

5. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Místo party zedníků staví zeď z betonu 3D tiskárna. Kdy postaví celý dům?

Magazín Experiment: Místo party zedníků staví zeď z betonu 3D tiskárna. Kdy postaví celý dům?

5. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody 88 - Pracovní dopoledne, ČSM o rybách, kotník, večerní lekce, Monster (4. srpna 2023)

88 - Pracovní dopoledne, ČSM o rybách, kotník, večerní lekce, Monster (4. srpna 2023)

5. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody A Guide To The Fundamental Mystery Of The Mind - Erik Hoel - #663

A Guide To The Fundamental Mystery Of The Mind - Erik Hoel - #663

5. 8. 2023

1 hod 2 min