Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

19. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

19. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody A Hostage Negotiator’s Hacks To Master Communication - Scott Walker - #669

A Hostage Negotiator’s Hacks To Master Communication - Scott Walker - #669

19. 8. 2023

57 min

Obrázek epizody System vzdelavani v Rakousku

System vzdelavani v Rakousku

18. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Off Season 2023/24: Španělská delegace a začátek sezóny

Off Season 2023/24: Španělská delegace a začátek sezóny

18. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Pojím věci, které nedávají smysl, a stejně spolu fungují, popisuje výtvarník Maxim Muchow

Klub Rádia Junior: Pojím věci, které nedávají smysl, a stejně spolu fungují, popisuje výtvarník Maxim Muchow

18. 8. 2023

35 min

Obrázek epizody Quest: Baldur's Gate III je nejpropracovanější RPG za dlouhá léta a hodlá měnit encyklopedie her na hrdiny

Quest: Baldur's Gate III je nejpropracovanější RPG za dlouhá léta a hodlá měnit encyklopedie her na hrdiny

18. 8. 2023

58 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zájemců o program Oprav dům po babičce nebudou hned tisíce. Bude fungovat dlouhodobě, tvrdí Valdman

Dvacet minut Radiožurnálu: Zájemců o program Oprav dům po babičce nebudou hned tisíce. Bude fungovat dlouhodobě, tvrdí Valdman

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zájemců o program Oprav dům po babičce nebudou hned tisíce. Bude fungovat dlouhodobě, tvrdí Valdman

Dvacet minut Radiožurnálu: Zájemců o program Oprav dům po babičce nebudou hned tisíce. Bude fungovat dlouhodobě, tvrdí Valdman

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Bonusová epizoda v angličtině s Mandy IN ENGLISH

Bonusová epizoda v angličtině s Mandy IN ENGLISH

18. 8. 2023

41 min

Obrázek epizody Jak od partnera získat pozornost, porozumění a blízkost?

Jak od partnera získat pozornost, porozumění a blízkost?

18. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Srpnová péče o jahodníky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Srpnová péče o jahodníky

18. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Čelisti: Too Hot to Händel: Přitáhne sexy reality show spíš milovníky barokní hudby, nebo salátu coleslaw?

Čelisti: Too Hot to Händel: Přitáhne sexy reality show spíš milovníky barokní hudby, nebo salátu coleslaw?

18. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Desítky metrů pod vlnami oceánu vyčkává hřbitov… | Bookcheck  #109

Desítky metrů pod vlnami oceánu vyčkává hřbitov… | Bookcheck #109

18. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Proč policie sledovala Gazdíkův telefon

Proč policie sledovala Gazdíkův telefon

18. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

18. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

18. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

18. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Martin Souček: Zkuste s námi změnit svět

Martin Souček: Zkuste s námi změnit svět

18. 8. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Když pijeme, až když máme žízeň, je to pozdě. Udělejte si rychlý test, jak jste na tom s dehydratací

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Když pijeme, až když máme žízeň, je to pozdě. Udělejte si rychlý test, jak jste na tom s dehydratací

18. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Lze zachránit a znovu oživit vztah, kde už je odcizení?

Lze zachránit a znovu oživit vztah, kde už je odcizení?

18. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Radioporadna: Cviky na posílení břicha a středu těla dělejte pomalu. Je to sice náročnější, ale také efektivnější

Radioporadna: Cviky na posílení břicha a středu těla dělejte pomalu. Je to sice náročnější, ale také efektivnější

18. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

18. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

Blízká setkání: New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

18. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

Blízká setkání: New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

18. 8. 2023

26 min