Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ep. #3 - Co je správné? Základy etiky

Ep. #3 - Co je správné? Základy etiky

18. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody V Centru řemesel v Ostré si sami vyzkoušíte stará řemesla a odpočinete si v půvabných zahradách

V Centru řemesel v Ostré si sami vyzkoušíte stará řemesla a odpočinete si v půvabných zahradách

18. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Komunistický manifest napsal Marx v Londýně. Ve čtvrti Soho se dodnes můžete vydat v jeho stopách

Komunistický manifest napsal Marx v Londýně. Ve čtvrti Soho se dodnes můžete vydat v jeho stopách

18. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Komunistický manifest napsal Marx v Londýně. Ve čtvrti Soho se dodnes můžete vydat v jeho stopách

Zápisník zahraničních zpravodajů: Komunistický manifest napsal Marx v Londýně. Ve čtvrti Soho se dodnes můžete vydat v jeho stopách

18. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Tady to znám: V Centru řemesel v Ostré si sami vyzkoušíte stará řemesla a odpočinete si v půvabných zahradách

Tady to znám: V Centru řemesel v Ostré si sami vyzkoušíte stará řemesla a odpočinete si v půvabných zahradách

18. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vrecionová: Billboardem neříkáme, že ODS jde do eurovoleb zvlášť. Upozorňuje jen na naši práci

Interview Plus: Vrecionová: Billboardem neříkáme, že ODS jde do eurovoleb zvlášť. Upozorňuje jen na naši práci

18. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Když se jóga přizpůsobí české nátuře, funguje skvěle. V přírodě je cvičení nejlepší

Radioporadna: Když se jóga přizpůsobí české nátuře, funguje skvěle. V přírodě je cvičení nejlepší

18. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Dvě sondy, ruská a indická, budou u jižního pólu Měsíce hledat vodu a zkoumat povrch souputníka Země

Host ve studiu: Dvě sondy, ruská a indická, budou u jižního pólu Měsíce hledat vodu a zkoumat povrch souputníka Země

18. 8. 2023

12 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Prameny Vltavy

30 let NP Šumava - Prameny Vltavy

18. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Jsou slova vždycky potřeba?

Jsou slova vždycky potřeba?

18. 8. 2023

16 sec

Obrázek epizody Pro a proti: Nepodepsat moskevský protokol byla povinnost, nikoli statečnost, říká ke Kriegelovi John Bok

Pro a proti: Nepodepsat moskevský protokol byla povinnost, nikoli statečnost, říká ke Kriegelovi John Bok

18. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: „Larry“ Čermák: V bitcoinizaci světa nevěřím. Kryptoměna vždy bude jen doplněk pro větší svobodu

Osobnost Plus: „Larry“ Čermák: V bitcoinizaci světa nevěřím. Kryptoměna vždy bude jen doplněk pro větší svobodu

18. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: „Larry“ Čermák: V bitcoinizaci světa nevěřím. Kryptoměna vždy bude jen doplněk pro větší svobodu

Osobnost Plus: „Larry“ Čermák: V bitcoinizaci světa nevěřím. Kryptoměna vždy bude jen doplněk pro větší svobodu

18. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když na raftu někdo něco říká, znamená to, že se fláká, směje se raftař. Začíná mistrovství Evropy

Host Lucie Výborné: Když na raftu někdo něco říká, znamená to, že se fláká, směje se raftař. Začíná mistrovství Evropy

18. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když na raftu někdo něco říká, znamená to, že se fláká, směje se raftař. Začíná mistrovství Evropy

Host Lucie Výborné: Když na raftu někdo něco říká, znamená to, že se fláká, směje se raftař. Začíná mistrovství Evropy

18. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Starostka vylovila třicet kilo kokainu a muž zemřel pod lavinou sýru. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Starostka vylovila třicet kilo kokainu a muž zemřel pod lavinou sýru. To jsou nej zprávy týdne

18. 8. 2023

8 min

Obrázek epizody V třebíčském útulku čeká na nového pána kříženec Maxík. Miluje dovádění s míčkem

V třebíčském útulku čeká na nového pána kříženec Maxík. Miluje dovádění s míčkem

18. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody #4 Když vám vlastní dítě umírá, to adoptované vás drží nad vodou. O těch nejsmutnějších chvílích vypovídá Kateřina Štolová.

#4 Když vám vlastní dítě umírá, to adoptované vás drží nad vodou. O těch nejsmutnějších chvílích vypovídá Kateřina Štolová.

18. 8. 2023

41 min

Obrázek epizody Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

18. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

18. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

Vizitka: Malíř Jiří Petrbok: Jsem sochař, ale tahat pytle sádry není pro mě. Proto sochy dostávám na plátna

18. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody No118 - LASEROVÉ HOLENIE VADŽAJKY

No118 - LASEROVÉ HOLENIE VADŽAJKY

18. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Bitva u Černé brány - poslední velká bitva proti Sauronovi ve válce o Prsten

Bitva u Černé brány - poslední velká bitva proti Sauronovi ve válce o Prsten

18. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Poslední vlak domů a jeho virtuální stvořitelé

Poslední vlak domů a jeho virtuální stvořitelé

18. 8. 2023

59 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Faust i Nepomuckého jazyk. Prozkoumejte nejzáhadnější pražské pověsti s historikem Šebkem

Klub Rádia Junior: Faust i Nepomuckého jazyk. Prozkoumejte nejzáhadnější pražské pověsti s historikem Šebkem

18. 8. 2023

39 min