Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šárka Kabátová: Babišova malá velká „omluva“

Šárka Kabátová: Babišova malá velká „omluva“

23. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Bourání: Jak pracoval nejvýkonnější poválečný architekt? Sto let od narození Karla Pragera

Bourání: Jak pracoval nejvýkonnější poválečný architekt? Sto let od narození Karla Pragera

23. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Co mám dělat, abych vztah s manželem zachránila?

Co mám dělat, abych vztah s manželem zachránila?

23. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Chenjiagou 2023 - Umění Tchaj-ťi čchüan

Chenjiagou 2023 - Umění Tchaj-ťi čchüan

23. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Silvie Dymáková: Pomáhat druhým je fajn, ale musíte se umět ohraničit. U Šmejdů jsem to nedokázala

Alex a host: Silvie Dymáková: Pomáhat druhým je fajn, ale musíte se umět ohraničit. U Šmejdů jsem to nedokázala

23. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody GS Talks #14 - Petr Fejk: Moje začátky v Zoo Praha byly tři roky pekla

GS Talks #14 - Petr Fejk: Moje začátky v Zoo Praha byly tři roky pekla

23. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Oči dokorán pre Vertikálny labyrint

Oči dokorán pre Vertikálny labyrint

23. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pokud hyperaktivní dítě zaměstnáme a přihlásíme ho třeba na sport, může to být i jeho silná stránka

Radioporadna: Pokud hyperaktivní dítě zaměstnáme a přihlásíme ho třeba na sport, může to být i jeho silná stránka

23. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Zpěvačka Marie Rottrová: Dlouho jsem neměla ráda svůj hlas. Když mě hráli v rádiu, vypínala jsem ho

Zpěvačka Marie Rottrová: Dlouho jsem neměla ráda svůj hlas. Když mě hráli v rádiu, vypínala jsem ho

23. 8. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Marie Rottrová: Dlouho jsem neměla ráda svůj hlas. Když mě hráli v rádiu, vypínala jsem ho

Blízká setkání: Zpěvačka Marie Rottrová: Dlouho jsem neměla ráda svůj hlas. Když mě hráli v rádiu, vypínala jsem ho

23. 8. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Marie Rottrová: Dlouho jsem neměla ráda svůj hlas. Když mě hráli v rádiu, vypínala jsem ho

Blízká setkání: Zpěvačka Marie Rottrová: Dlouho jsem neměla ráda svůj hlas. Když mě hráli v rádiu, vypínala jsem ho

23. 8. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Plusy a minusy online nákupů. Zeptali jsme se na ně odborníka z Evropského spotřebitelského centra

Host Dopoledne pod Ještědem: Plusy a minusy online nákupů. Zeptali jsme se na ně odborníka z Evropského spotřebitelského centra

23. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Eva Rezková už 17 let starostuje obci Kocbeře: Nejtěžší je spojení soukromého a profesního života

Host ve studiu: Eva Rezková už 17 let starostuje obci Kocbeře: Nejtěžší je spojení soukromého a profesního života

23. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Někdy maluji i 24 hodin. Když skončil Zelený Raoul, celý den zvonil telefon, vzpomíná kreslíř Mareš

Host Lucie Výborné: Někdy maluji i 24 hodin. Když skončil Zelený Raoul, celý den zvonil telefon, vzpomíná kreslíř Mareš

23. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Někdy maluji i 24 hodin. Když skončil Zelený Raoul, celý den zvonil telefon, vzpomíná kreslíř Mareš

Host Lucie Výborné: Někdy maluji i 24 hodin. Když skončil Zelený Raoul, celý den zvonil telefon, vzpomíná kreslíř Mareš

23. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Jediná, kterou Napoleonova armáda nedobyla. Vojáky polské tvrze nakonec zdecimoval epidemie tyfu

Jediná, kterou Napoleonova armáda nedobyla. Vojáky polské tvrze nakonec zdecimoval epidemie tyfu

23. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jediná, kterou Napoleonova armáda nedobyla. Vojáky polské tvrze nakonec zdecimoval epidemie tyfu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jediná, kterou Napoleonova armáda nedobyla. Vojáky polské tvrze nakonec zdecimoval epidemie tyfu

23. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Každý pokoj je naprosto odlišný svět, říká zdravotní klaun Michal Chovanec

Na pohovce Jožky Kubáníka: Každý pokoj je naprosto odlišný svět, říká zdravotní klaun Michal Chovanec

23. 8. 2023

39 min

Obrázek epizody Mění se něco po vstupu do manželství? A co?

Mění se něco po vstupu do manželství? A co?

23. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Ešus 21/8/2023: Ivona, Michal a Kypr

Ešus 21/8/2023: Ivona, Michal a Kypr

23. 8. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Interview Plus: Migranti se v Británii rozprostřou, Syřanů je tu zhruba tolik co Čechů, popisuje český manažer

Interview Plus: Migranti se v Británii rozprostřou, Syřanů je tu zhruba tolik co Čechů, popisuje český manažer

23. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Osudy Rudolfa Krautschneidera #3

Osudy Rudolfa Krautschneidera #3

23. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Osudy: Osudy Rudolfa Krautschneidera #3

Osudy: Osudy Rudolfa Krautschneidera #3

23. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Okruh návrhů je konečný. Teď budeme řešit, na čem se shodneme, říká k vyjednávání o balíčku Michálek

Ranní Plus: Okruh návrhů je konečný. Teď budeme řešit, na čem se shodneme, říká k vyjednávání o balíčku Michálek

23. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Short Stuff: Saturn's Rings

Short Stuff: Saturn's Rings

23. 8. 2023

11 min