Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Kytka: Pobřeží Anglie nabízí túry jako v Alpách. Z letovisek se ale vytratila vlídnost

Jak to vidí...: Novinář Kytka: Pobřeží Anglie nabízí túry jako v Alpách. Z letovisek se ale vytratila vlídnost

31. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Moje italské prázdniny🇮🇹

Moje italské prázdniny🇮🇹

31. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Episode #187 ... How much freedom would you trade for security? (Foucault, Hobbes, Mill, Agamben)

Episode #187 ... How much freedom would you trade for security? (Foucault, Hobbes, Mill, Agamben)

31. 8. 2023

39 min

Obrázek epizody #114 Michal A Ondra - NEJLEPŠÍ AUTA NA TRHU - 2. DÍL: Plus nejšílenější Mustang historie!

#114 Michal A Ondra - NEJLEPŠÍ AUTA NA TRHU - 2. DÍL: Plus nejšílenější Mustang historie!

31. 8. 2023

54 min

Obrázek epizody The Body Language Expert: 4 Body Language Tricks That Will Make Them Love You And Respect You! - Doctor Amy Cuddy

The Body Language Expert: 4 Body Language Tricks That Will Make Them Love You And Respect You! - Doctor Amy Cuddy

31. 8. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody Ředitel a dramaturg SHF Igor Františák přibližuje program jubilejního 20. ročníku

Ředitel a dramaturg SHF Igor Františák přibližuje program jubilejního 20. ročníku

31. 8. 2023

13 min

Obrázek epizody Markéta Pilátová: S prašivkami v lese

Markéta Pilátová: S prašivkami v lese

31. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody 17 Ugly Psychology Truths No One Wants To Admit - Adam Lane Smith - #674

17 Ugly Psychology Truths No One Wants To Admit - Adam Lane Smith - #674

31. 8. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Učitelkou ve Vietnamu: Do školy tu chodí i v sobotu. Na krysy v bytě jsem si zvykla. | SVĚTOVÍ

Učitelkou ve Vietnamu: Do školy tu chodí i v sobotu. Na krysy v bytě jsem si zvykla. | SVĚTOVÍ

31. 8. 2023

59 min

Obrázek epizody „Oslavy triumfu Vondroušové po Wimbledonu? Nejlepší dárek ke 130. výročí klubu“ – Jan Vacek

„Oslavy triumfu Vondroušové po Wimbledonu? Nejlepší dárek ke 130. výročí klubu“ – Jan Vacek

31. 8. 2023

51 min

Obrázek epizody Vlevo dole: Média s Babišem válčila, kolegům nadává za zády. Ženy se bojí, muži všemu rozumí

Vlevo dole: Média s Babišem válčila, kolegům nadává za zády. Ženy se bojí, muži všemu rozumí

31. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody VI/32. Jak opravit Prahu

VI/32. Jak opravit Prahu

31. 8. 2023

35 min

Obrázek epizody Zdeněk Pohlreich | Kuchař je poloviční lékař. Musí dbát o zdraví národa

Zdeněk Pohlreich | Kuchař je poloviční lékař. Musí dbát o zdraví národa

31. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Co by kdyby: otázky na tělo!

Co by kdyby: otázky na tělo!

31. 8. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Knihařka: Lidé se bojí psát do zápisníků. Svázat knihu si zvládnete i doma

Knihařka: Lidé se bojí psát do zápisníků. Svázat knihu si zvládnete i doma

31. 8. 2023

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Nonstop v práci. Lékařům došla trpělivost

Vinohradská 12: Nonstop v práci. Lékařům došla trpělivost

31. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody 269 - Getting Unstuck

269 - Getting Unstuck

30. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Hovory: Povědomí o osudech Romů tady bylo, ale nikdy nezazníval ten skutečný hlas, říká romistka Berkyová

Hovory: Povědomí o osudech Romů tady bylo, ale nikdy nezazníval ten skutečný hlas, říká romistka Berkyová

30. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody PÁTÁ EPIZODA - S FARMÁŘEM JIRKOU

PÁTÁ EPIZODA - S FARMÁŘEM JIRKOU

30. 8. 2023

49 min

Obrázek epizody Lilie

Lilie

30. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Petr Holub: Exodus za levným jídlem. Co čeká na druhé straně hranice?

Petr Holub: Exodus za levným jídlem. Co čeká na druhé straně hranice?

30. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Kolaps #106: Želinský - Slovensko je frustrované. Je to výsledek Matovičova emo-kratického vládnutí

Kolaps #106: Želinský - Slovensko je frustrované. Je to výsledek Matovičova emo-kratického vládnutí

30. 8. 2023

1 hod 47 min

Obrázek epizody #128 Menstruace, aneb když je všechno špatně!

#128 Menstruace, aneb když je všechno špatně!

30. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Halina Šimková: Nejčastěji na místě činu najdeme krev a ejakulát. Identita Rozparovače není jistá

Halina Šimková: Nejčastěji na místě činu najdeme krev a ejakulát. Identita Rozparovače není jistá

30. 8. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Proč tomu nedáš šanci? | {jak jsem začala dělat to, o čem jsem řekla, že to nikdy dělat nebudu}

Proč tomu nedáš šanci? | {jak jsem začala dělat to, o čem jsem řekla, že to nikdy dělat nebudu}

30. 8. 2023

54 min