Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #128 Menstruace, aneb když je všechno špatně!

#128 Menstruace, aneb když je všechno špatně!

30. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Halina Šimková: Nejčastěji na místě činu najdeme krev a ejakulát. Identita Rozparovače není jistá

Halina Šimková: Nejčastěji na místě činu najdeme krev a ejakulát. Identita Rozparovače není jistá

30. 8. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Proč tomu nedáš šanci? | {jak jsem začala dělat to, o čem jsem řekla, že to nikdy dělat nebudu}

Proč tomu nedáš šanci? | {jak jsem začala dělat to, o čem jsem řekla, že to nikdy dělat nebudu}

30. 8. 2023

54 min

Obrázek epizody Raper Kato o kalhotech u kolen i jeho umění, co sbírají i slavní!

Raper Kato o kalhotech u kolen i jeho umění, co sbírají i slavní!

30. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Záložka: Žena v období přechodu je jako kukla, z níž se něco nového vylíhne, říká autorka knihy Padesátka

Záložka: Žena v období přechodu je jako kukla, z níž se něco nového vylíhne, říká autorka knihy Padesátka

30. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody 72: Jak na strach být sám/a sebou

72: Jak na strach být sám/a sebou

30. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf zdravotního výboru: Zásah policie v IKEM by tamní péči neměl ovlivnit. Válek situaci nepodcenil

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf zdravotního výboru: Zásah policie v IKEM by tamní péči neměl ovlivnit. Válek situaci nepodcenil

30. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf zdravotního výboru: Zásah policie v IKEM by tamní péči neměl ovlivnit. Válek situaci nepodcenil

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf zdravotního výboru: Zásah policie v IKEM by tamní péči neměl ovlivnit. Válek situaci nepodcenil

30. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dobrý rozhovor s Václavem Láskou

Dobrý rozhovor s Václavem Láskou

30. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Seznamování se na pískovištích je pro většinu matek noční můra, říkají autorky aplikace Mamio

Houpačky: Seznamování se na pískovištích je pro většinu matek noční můra, říkají autorky aplikace Mamio

30. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Houpačky: Seznamování se na pískovištích je pro většinu matek noční můra, říkají autorky aplikace Mamio

Houpačky: Seznamování se na pískovištích je pro většinu matek noční můra, říkají autorky aplikace Mamio

30. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody 2/3 Planeta jako zbraň: Nikola Tesla, plazmové zbraně, skalární vlny a ohřívače ionosféry typu HAARP

2/3 Planeta jako zbraň: Nikola Tesla, plazmové zbraně, skalární vlny a ohřívače ionosféry typu HAARP

30. 8. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ceny energií

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ceny energií

30. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody Slavíme! Drábová, Vojtko a Bartošová v 1000. epizodě

Slavíme! Drábová, Vojtko a Bartošová v 1000. epizodě

30. 8. 2023

1 hod 26 min

Obrázek epizody Luboš Kastner: O výzvách českého gastro byznysu 2/2

Luboš Kastner: O výzvách českého gastro byznysu 2/2

30. 8. 2023

52 min

Obrázek epizody Radioporadna: Alergie a intolerance na potravu u našich zvířecích kamarádů. Jaké jsou příznaky a řešení problému?

Radioporadna: Alergie a intolerance na potravu u našich zvířecích kamarádů. Jaké jsou příznaky a řešení problému?

30. 8. 2023

17 min

Obrázek epizody Často nerespektujeme to, na co už přišli naši předkové, říká historik a archeolog Jiří Klsák

Často nerespektujeme to, na co už přišli naši předkové, říká historik a archeolog Jiří Klsák

30. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Eva Čerešňáková: Kariéru jsem viděla spíš ve sportu než v modelingu. Ale molo už pro mě není

Alex a host: Eva Čerešňáková: Kariéru jsem viděla spíš ve sportu než v modelingu. Ale molo už pro mě není

30. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Lesní školky mají denní program podle meteorologů, říká Petr Pokorný ze spolku Doma v lese (moderuje Marek Kerles) #40 JAK TO VIDÍM ...

Lesní školky mají denní program podle meteorologů, říká Petr Pokorný ze spolku Doma v lese (moderuje Marek Kerles) #40 JAK TO VIDÍM ...

30. 8. 2023

57 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Malířku Zuzanu Vodákovou očarovala Jihoafrická republika. Exotické barvy vkládá do svých obrazů

Host ve studiu: Malířku Zuzanu Vodákovou očarovala Jihoafrická republika. Exotické barvy vkládá do svých obrazů

30. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody Velhartický hřbitov

Velhartický hřbitov

30. 8. 2023

18 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Vybíráte kroužky? „Důležité je, aby rodiče nenutili děti dělat to, co je nebaví,“ radí odborník

Seriál Radiožurnálu: Vybíráte kroužky? „Důležité je, aby rodiče nenutili děti dělat to, co je nebaví,“ radí odborník

30. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zpěvák Dan Bárta: Fotky vážek si pamatuju podobně jako svoje písničky

Zpěvák Dan Bárta: Fotky vážek si pamatuju podobně jako svoje písničky

30. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Dan Bárta: Fotky vážek si pamatuju podobně jako svoje písničky

Blízká setkání: Zpěvák Dan Bárta: Fotky vážek si pamatuju podobně jako svoje písničky

30. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Dan Bárta: Fotky vážek si pamatuju podobně jako svoje písničky

Blízká setkání: Zpěvák Dan Bárta: Fotky vážek si pamatuju podobně jako svoje písničky

30. 8. 2023

31 min