Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jihlava je městem krátkých vzdáleností, lidé by se po ní měli přepravovat jinak než auty

Dobré dopoledne: Jihlava je městem krátkých vzdáleností, lidé by se po ní měli přepravovat jinak než auty

12. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Axolotls: The Smiling Salamander from Mexico

Axolotls: The Smiling Salamander from Mexico

12. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Válka nemá vítězů. Jan Klata zahajuje Mezinárodní festival Divadlo

Mozaika: Válka nemá vítězů. Jan Klata zahajuje Mezinárodní festival Divadlo

12. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Dabing je umění a vyžaduje obrovskou vnímavost. Někteří herci ten cit nemají, říká Miriam Chytilová

Dabing je umění a vyžaduje obrovskou vnímavost. Někteří herci ten cit nemají, říká Miriam Chytilová

12. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Dabing je umění a vyžaduje obrovskou vnímavost. Někteří herci ten cit nemají, říká Miriam Chytilová

Až na dřeň: Dabing je umění a vyžaduje obrovskou vnímavost. Někteří herci ten cit nemají, říká Miriam Chytilová

12. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Vojta Nedvěd: Být synem slavného otce není lehké, táta s bráchou nastavili laťku hodně vysoko

Alex a host: Vojta Nedvěd: Být synem slavného otce není lehké, táta s bráchou nastavili laťku hodně vysoko

12. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Performerka Bradka: Oblíbená definice zní, že slam poetry nemá definici. Člověk se sám stává textem

Host ve studiu: Performerka Bradka: Oblíbená definice zní, že slam poetry nemá definici. Člověk se sám stává textem

12. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Zpověď bývalé trans ženy Daniela Blacka: Operace lituji, psychické nemoci se tranzicí nevyřeší

Zpověď bývalé trans ženy Daniela Blacka: Operace lituji, psychické nemoci se tranzicí nevyřeší

12. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Balanc: Fyzické tresty a děti. Je rozdíl, když mámě rupnou nervy, nebo když je facka na denním pořádku

Balanc: Fyzické tresty a děti. Je rozdíl, když mámě rupnou nervy, nebo když je facka na denním pořádku

12. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Balanc: Fyzické tresty a děti. Je rozdíl, když mámě rupnou nervy, nebo když je facka na denním pořádku

Balanc: Fyzické tresty a děti. Je rozdíl, když mámě rupnou nervy, nebo když je facka na denním pořádku

12. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody 189: Sety I, Honouring the Ancestors

189: Sety I, Honouring the Ancestors

12. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Normalizujeme se, hlásí do jubilejní 20. sezony pražské Divadlo D21

Mozaika: Normalizujeme se, hlásí do jubilejní 20. sezony pražské Divadlo D21

12. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 881

Savage Lovecast Episode 881

12. 9. 2023

52 min

Obrázek epizody Radioporadna: Lidé netuší, že mají nemocné ledviny. Přitom stačí občas zajít k lékaři na preventivní prohlídku

Radioporadna: Lidé netuší, že mají nemocné ledviny. Přitom stačí občas zajít k lékaři na preventivní prohlídku

12. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dezinformace je moderní šmejdství. Dřív se prodávaly hrnce, teď se prodává strach, říká novinářka

Host Lucie Výborné: Dezinformace je moderní šmejdství. Dřív se prodávaly hrnce, teď se prodává strach, říká novinářka

12. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dezinformace je moderní šmejdství. Dřív se prodávaly hrnce, teď se prodává strach, říká novinářka

Host Lucie Výborné: Dezinformace je moderní šmejdství. Dřív se prodávaly hrnce, teď se prodává strach, říká novinářka

12. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

Blízká setkání: Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

Blízká setkání: Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Pravda o ADHD

Pravda o ADHD

12. 9. 2023

43 sec

Obrázek epizody Magazín Experiment: Robotičtí delfíni v akváriích nejsou řešení, říká německá bioetička. Jak může AI škodit zvířatům?

Magazín Experiment: Robotičtí delfíni v akváriích nejsou řešení, říká německá bioetička. Jak může AI škodit zvířatům?

12. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Partner má milenku – mám ho nechat jít, nebo je šance vztah zachránit?

Partner má milenku – mám ho nechat jít, nebo je šance vztah zachránit?

12. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jóga člověka otvírá a uvolňuje. Zlepšuje fyzické i duševní zdraví a prohlubuje také prožitek sexu

Radioporadna: Jóga člověka otvírá a uvolňuje. Zlepšuje fyzické i duševní zdraví a prohlubuje také prožitek sexu

12. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Publicista Sladký: Hollandová obviňuje celou Evropu. Polští politici ji kritizují, ale film neviděli

Interview Plus: Publicista Sladký: Hollandová obviňuje celou Evropu. Polští politici ji kritizují, ale film neviděli

12. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody IV. Epizoda - Kuba Hroneš, talent českého snowboardingu

IV. Epizoda - Kuba Hroneš, talent českého snowboardingu

12. 9. 2023

1 hod 10 min