Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pravda o ADHD

Pravda o ADHD

12. 9. 2023

43 sec

Obrázek epizody Magazín Experiment: Robotičtí delfíni v akváriích nejsou řešení, říká německá bioetička. Jak může AI škodit zvířatům?

Magazín Experiment: Robotičtí delfíni v akváriích nejsou řešení, říká německá bioetička. Jak může AI škodit zvířatům?

12. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Partner má milenku – mám ho nechat jít, nebo je šance vztah zachránit?

Partner má milenku – mám ho nechat jít, nebo je šance vztah zachránit?

12. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jóga člověka otvírá a uvolňuje. Zlepšuje fyzické i duševní zdraví a prohlubuje také prožitek sexu

Radioporadna: Jóga člověka otvírá a uvolňuje. Zlepšuje fyzické i duševní zdraví a prohlubuje také prožitek sexu

12. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Publicista Sladký: Hollandová obviňuje celou Evropu. Polští politici ji kritizují, ale film neviděli

Interview Plus: Publicista Sladký: Hollandová obviňuje celou Evropu. Polští politici ji kritizují, ale film neviděli

12. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody IV. Epizoda - Kuba Hroneš, talent českého snowboardingu

IV. Epizoda - Kuba Hroneš, talent českého snowboardingu

12. 9. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud by byl Fico znovu u moci, Slovensko si vezme a už ho nikdy nevydá, uvažuje novinář Bárdy

Osobnost Plus: Pokud by byl Fico znovu u moci, Slovensko si vezme a už ho nikdy nevydá, uvažuje novinář Bárdy

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud by byl Fico znovu u moci, Slovensko si vezme a už ho nikdy nevydá, uvažuje novinář Bárdy

Osobnost Plus: Pokud by byl Fico znovu u moci, Slovensko si vezme a už ho nikdy nevydá, uvažuje novinář Bárdy

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Jít do muzea nebo na výstavu bez mobilu je chyba, nové technologie návštěvu obohatí

Jít do muzea nebo na výstavu bez mobilu je chyba, nové technologie návštěvu obohatí

12. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Úspory energií. Zkušenosti, tipy a řešení, kterými můžeme ušetřit nemalé peníze

Úspory energií. Zkušenosti, tipy a řešení, kterými můžeme ušetřit nemalé peníze

12. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Olga Richterová osobně #21

Olga Richterová osobně #21

12. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Díl 1: Vztah Švédů k alkoholu

Díl 1: Vztah Švédů k alkoholu

12. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Na šikanu si nejde zvyknout, ale dá se zvládnout. Úspěšná tiktokerka Drdošová to dokázala

Klub Rádia Junior: Na šikanu si nejde zvyknout, ale dá se zvládnout. Úspěšná tiktokerka Drdošová to dokázala

12. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody Krajina Mladých: Idú mladí voliť?

Krajina Mladých: Idú mladí voliť?

12. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Nový pořad pro nadšené sportovce do cyklistiky a běhu. Užijte si Kilometry Jiřího Ježka

Kilometry Jiřího Ježka: Nový pořad pro nadšené sportovce do cyklistiky a běhu. Užijte si Kilometry Jiřího Ježka

12. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody Pro a proti: Porevoluční očista soudcovského stavu byla dostatečná, říká soudkyně Brožová. Marvanová nesouhlasí

Pro a proti: Porevoluční očista soudcovského stavu byla dostatečná, říká soudkyně Brožová. Marvanová nesouhlasí

12. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody 112 - Nabité pondělní, další nová grafika, polévka (11. září 2023)

112 - Nabité pondělní, další nová grafika, polévka (11. září 2023)

12. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Já mám ráda slouhu

Já mám ráda slouhu

12. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody EP280 Pelvic Floor Health: Supercharge Orgasms, Outsmart Common Pelvic Floor Issues & Amplify Pleasure with Courtney Virden

EP280 Pelvic Floor Health: Supercharge Orgasms, Outsmart Common Pelvic Floor Issues & Amplify Pleasure with Courtney Virden

12. 9. 2023

55 min

Obrázek epizody Mámou navzdory zrakovému handicapu

Mámou navzdory zrakovému handicapu

12. 9. 2023

53 min

Obrázek epizody Máme hosty: Někde mají pouť, jinde dabing. Přelouč hostí další ročník Cen Františka Filipovského

Máme hosty: Někde mají pouť, jinde dabing. Přelouč hostí další ročník Cen Františka Filipovského

12. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Odkaz 11. září se posunul. Rezonuje to, co následovalo v Iráku a v Afghánistánu

Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Odkaz 11. září se posunul. Rezonuje to, co následovalo v Iráku a v Afghánistánu

12. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Ve Fričově smrti je kus heroismu. Risk mu nevyšel, říká filmový historik Pavel Jiras

Mozaika: Ve Fričově smrti je kus heroismu. Risk mu nevyšel, říká filmový historik Pavel Jiras

12. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Čech najezdil stopem přes 150 tisíc kilometrů. Vezli ho kněží, nelegální imigranti i pašeráci vodky

Čech najezdil stopem přes 150 tisíc kilometrů. Vezli ho kněží, nelegální imigranti i pašeráci vodky

12. 9. 2023

49 min