Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Odkaz 11. září se posunul. Rezonuje to, co následovalo v Iráku a v Afghánistánu

Jak to vidí...: Jiří Pondělíček: Odkaz 11. září se posunul. Rezonuje to, co následovalo v Iráku a v Afghánistánu

12. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Ve Fričově smrti je kus heroismu. Risk mu nevyšel, říká filmový historik Pavel Jiras

Mozaika: Ve Fričově smrti je kus heroismu. Risk mu nevyšel, říká filmový historik Pavel Jiras

12. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Čech najezdil stopem přes 150 tisíc kilometrů. Vezli ho kněží, nelegální imigranti i pašeráci vodky

Čech najezdil stopem přes 150 tisíc kilometrů. Vezli ho kněží, nelegální imigranti i pašeráci vodky

12. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody 65: Podcast #67 Lukáš Neumann & Jaroslav Ždímal - Umělá inteligence vs. účetnictví

65: Podcast #67 Lukáš Neumann & Jaroslav Ždímal - Umělá inteligence vs. účetnictví

12. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody Nový svět #27 – Katalánsko

Nový svět #27 – Katalánsko

12. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 3. díl

Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 3. díl

12. 9. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Radek Petr: V práci mě to baví, protože to tam baví ostatní.

Radek Petr: V práci mě to baví, protože to tam baví ostatní.

12. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody 55. Repre konstruktivně a bez hejtu. Proč nechodí fandit aktivní fanoušci z klubů?

55. Repre konstruktivně a bez hejtu. Proč nechodí fandit aktivní fanoušci z klubů?

12. 9. 2023

1 hod 37 min

Obrázek epizody MINIMALIST(K)A S02E02: Grau

MINIMALIST(K)A S02E02: Grau

12. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Uzavřeli jsme se a stojíme. Beze změny prohrajeme, říká podnikatel Wichterle

Peníze a vliv: Uzavřeli jsme se a stojíme. Beze změny prohrajeme, říká podnikatel Wichterle

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Apokalypsa v Maroku

Vinohradská 12: Apokalypsa v Maroku

12. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Hovory: Ozzy Osbourne byl můj pacient. Má koktejl léků, který dostával před koncertem, říká anesteziolog

Hovory: Ozzy Osbourne byl můj pacient. Má koktejl léků, který dostával před koncertem, říká anesteziolog

11. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Dokument Škola v onlajnu

Dokument Škola v onlajnu

11. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody 21. Udržitelné vztahy s dětmi - Jana Hudecová

21. Udržitelné vztahy s dětmi - Jana Hudecová

11. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak vyboulit crescendo a smýkat smyčcem. Známá skladba se stále dá zahrát nově, říká dirigentka

Jak vyboulit crescendo a smýkat smyčcem. Známá skladba se stále dá zahrát nově, říká dirigentka

11. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Dopolední host: Jak vyboulit crescendo a smýkat smyčcem. Známá skladba se stále dá zahrát nově, říká dirigentka

Dopolední host: Jak vyboulit crescendo a smýkat smyčcem. Známá skladba se stále dá zahrát nově, říká dirigentka

11. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody 51. Mariánské a Františkovy lázně

51. Mariánské a Františkovy lázně

11. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Šéf brněnských tepláren: Kotel na štěpku ceny znovu sníží, už za dva roky

Host Dne na Moravě: Šéf brněnských tepláren: Kotel na štěpku ceny znovu sníží, už za dva roky

11. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody „Trému mám i před uklízečkou opřenou o smeták.“ Připomeňte si Yvonne Přenosilovou

„Trému mám i před uklízečkou opřenou o smeták.“ Připomeňte si Yvonne Přenosilovou

11. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: „Trému mám i před uklízečkou opřenou o smeták.“ Připomeňte si Yvonne Přenosilovou

Host Radiožurnálu: „Trému mám i před uklízečkou opřenou o smeták.“ Připomeňte si Yvonne Přenosilovou

11. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Výše letošního schodku je jen symbolická. Záleží, kam Česko míří, tvrdí ekonom Hampl

Dvacet minut Radiožurnálu: Výše letošního schodku je jen symbolická. Záleží, kam Česko míří, tvrdí ekonom Hampl

11. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Výše letošního schodku je jen symbolická. Záleží, kam Česko míří, tvrdí ekonom Hampl

Dvacet minut Radiožurnálu: Výše letošního schodku je jen symbolická. Záleží, kam Česko míří, tvrdí ekonom Hampl

11. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody AIDS a COVID-19: Upgradované viry, bakterie a biologická válka. Smrtící laboratoře, kulky a bomby! ?

AIDS a COVID-19: Upgradované viry, bakterie a biologická válka. Smrtící laboratoře, kulky a bomby! ?

11. 9. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Does more freedom at work mean more fulfillment? | Sarah Aviram

Does more freedom at work mean more fulfillment? | Sarah Aviram

11. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Evgenii Kalenov [EN] From study experience in the Czech Republic to own business with desserts & cakes @havethatcake

Evgenii Kalenov [EN] From study experience in the Czech Republic to own business with desserts & cakes @havethatcake

11. 9. 2023

1 hod 4 min