Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kompot: Sophie Turner a Joe Jonas se rozvádějí, mají dvě děti a oba pracují. Hádejte, kdo je špatný rodič?

Kompot: Sophie Turner a Joe Jonas se rozvádějí, mají dvě děti a oba pracují. Hádejte, kdo je špatný rodič?

13. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Koncesionářské výpalné, soudci jako bozi a kde vzít plyn na sezónu

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: Koncesionářské výpalné, soudci jako bozi a kde vzít plyn na sezónu

13. 9. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hezká místa pro hezký život

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hezká místa pro hezký život

13. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Tomáš Toman: Neprávem odsouzený za vraždu, kterou nespáchal. Vězení u nás je horší než v Indonésii

Tomáš Toman: Neprávem odsouzený za vraždu, kterou nespáchal. Vězení u nás je horší než v Indonésii

13. 9. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Reportér krimi zpráv Matěj Rychlý o pikantních detailech natáčení děsivých kauz i o Bábě pod kořenem!

Reportér krimi zpráv Matěj Rychlý o pikantních detailech natáčení děsivých kauz i o Bábě pod kořenem!

13. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Na Krym se Ukrajinci letos už nedostanou, Rusům navíc pomůže KLDR, odhaduje reportér Novák

Interview Plus: Na Krym se Ukrajinci letos už nedostanou, Rusům navíc pomůže KLDR, odhaduje reportér Novák

13. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Dítě není malý dospělý

S Arenbergerem nejen o medicíně: Dítě není malý dospělý

13. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody The single most important parenting strategy | Becky Kennedy

The single most important parenting strategy | Becky Kennedy

13. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Tři a více exekucí má 450 tisíc lidí. Stát ztrácí miliardy na nezaplacených odvodech, říká sociolog

Život k nezaplacení: Tři a více exekucí má 450 tisíc lidí. Stát ztrácí miliardy na nezaplacených odvodech, říká sociolog

13. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody #60 ¡Hombre, na slovíčko! Aneb plačkání caballera nad zbytečnými obaly

#60 ¡Hombre, na slovíčko! Aneb plačkání caballera nad zbytečnými obaly

13. 9. 2023

8 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Smrt vztahy neruší. Pacienty si nesu s sebou, přiznává lékařka. Jak probíhá rozhovor s paliatrem?

Host Lucie Výborné: Smrt vztahy neruší. Pacienty si nesu s sebou, přiznává lékařka. Jak probíhá rozhovor s paliatrem?

13. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Smrt vztahy neruší. Pacienty si nesu s sebou, přiznává lékařka. Jak probíhá rozhovor s paliatrem?

Host Lucie Výborné: Smrt vztahy neruší. Pacienty si nesu s sebou, přiznává lékařka. Jak probíhá rozhovor s paliatrem?

13. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody 29: Vyřazená oblast nebo kulturní centrum? Rozhovor o Broumově a dětské galerii Lapidárium s Radkem Wohlmuthem

29: Vyřazená oblast nebo kulturní centrum? Rozhovor o Broumově a dětské galerii Lapidárium s Radkem Wohlmuthem

13. 9. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

13. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

Blízká setkání: Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

13. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

Blízká setkání: Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

13. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Chen Zhenglei: O výrazném pokroku - Umění Tchaj-ťi čchüan

Chen Zhenglei: O výrazném pokroku - Umění Tchaj-ťi čchüan

13. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Japonština s puncem nejtěžšího jazyka. Tomáš Stránský prožil rok v úžasné Zemi vycházejícího slunce

Host ve studiu: Japonština s puncem nejtěžšího jazyka. Tomáš Stránský prožil rok v úžasné Zemi vycházejícího slunce

13. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Jsem výbušná, trpělivosti mě naučili až partner a děti, přiznává herečka a koučka Nela Boudová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Jsem výbušná, trpělivosti mě naučili až partner a děti, přiznává herečka a koučka Nela Boudová

13. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Nové Město na Moravě láká kolaře, lyžaře, ale i milovníky historie a nadpřirozených bytostí

Nové Město na Moravě láká kolaře, lyžaře, ale i milovníky historie a nadpřirozených bytostí

13. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Teď jsem Robin 1. díl: První kluk

Teď jsem Robin 1. díl: První kluk

13. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Normy: Teď jsem Robin 1. díl: První kluk

Normy: Teď jsem Robin 1. díl: První kluk

13. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Teď jsem Robin 2. díl: Ségra

Teď jsem Robin 2. díl: Ségra