Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vážná hudba s sebou nese stereotyp „vážnosti“. Mně otvírá srdce, vypráví klavírista Jan Schulmeister

Host Radiožurnálu: Vážná hudba s sebou nese stereotyp „vážnosti“. Mně otvírá srdce, vypráví klavírista Jan Schulmeister

15. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vážná hudba s sebou nese stereotyp „vážnosti“. Mně otvírá srdce, vypráví klavírista Jan Schulmeister

Host Radiožurnálu: Vážná hudba s sebou nese stereotyp „vážnosti“. Mně otvírá srdce, vypráví klavírista Jan Schulmeister

15. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Zklamalo mě to. Země nebyla do cyklistiky vůbec zblázněná, říká Ježek o startu Gira v Bulharsku

Kilometry Jiřího Ježka: Zklamalo mě to. Země nebyla do cyklistiky vůbec zblázněná, říká Ježek o startu Gira v Bulharsku

15. 5. 2026

54 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Máme radost, že to lidi i po těch 30 letech baví, říkají Lunetici. V říjnu zaplní O2 universum

Pražákům je hej: Máme radost, že to lidi i po těch 30 letech baví, říkají Lunetici. V říjnu zaplní O2 universum

15. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Máme radost, že to lidi i po těch 30 letech baví, říkají Lunetici. V říjnu zaplní O2 universum

Máme radost, že to lidi i po těch 30 letech baví, říkají Lunetici. V říjnu zaplní O2 universum

15. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody V jezuitském mlýně v Jihlavě bydleli lidé ještě před padesáti lety. Dnes z něj zbyla jen ruina sýpky

V jezuitském mlýně v Jihlavě bydleli lidé ještě před padesáti lety. Dnes z něj zbyla jen ruina sýpky

15. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Zvěřinec: Zvěřinec s veterinářem Františkem Špručkem

Zvěřinec: Zvěřinec s veterinářem Františkem Špručkem

15. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Vizitka: Dora Kaprálová: Moucha je často přehlížený tvor, Mariborskou hypnózou jsem jí chtěla vzdát hold

Vizitka: Dora Kaprálová: Moucha je často přehlížený tvor, Mariborskou hypnózou jsem jí chtěla vzdát hold

15. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Vizitka: Dora Kaprálová: Moucha je často přehlížený tvor, Mariborskou hypnózou jsem jí chtěla vzdát hold

Vizitka: Dora Kaprálová: Moucha je často přehlížený tvor, Mariborskou hypnózou jsem jí chtěla vzdát hold

15. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Dora Kaprálová: Moucha je často přehlížený tvor, Mariborskou hypnózou jsem jí chtěla vzdát hold

Dora Kaprálová: Moucha je často přehlížený tvor, Mariborskou hypnózou jsem jí chtěla vzdát hold

15. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody O čem se mluví ve Zlínském kraji: Tradice Bílých Karpat: Značka, která podporuje lokální výrobce a řemeslníky

O čem se mluví ve Zlínském kraji: Tradice Bílých Karpat: Značka, která podporuje lokální výrobce a řemeslníky

15. 5. 2026

14 min

Obrázek epizody Org. Story #29: Festival KUKOKLI (proč byla nutná roční pauza a jak pořádat akci s přáteli bez ponorky)

Org. Story #29: Festival KUKOKLI (proč byla nutná roční pauza a jak pořádat akci s přáteli bez ponorky)

15. 5. 2026

43 min

Obrázek epizody Proč spustilo pražské derby hysterickou reakci? Analýza incidentu na pražském Edenu

Proč spustilo pražské derby hysterickou reakci? Analýza incidentu na pražském Edenu

15. 5. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Proč spustilo pražské derby hysterickou reakci? Analýza incidentu na pražském Edenu

Proč spustilo pražské derby hysterickou reakci? Analýza incidentu na pražském Edenu

15. 5. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Emoční přejídání v klidné fázi života: Když nejíme z hladu, ale ze samoty, únavy nebo zvyku

Jezte, ať vám to sluší: Emoční přejídání v klidné fázi života: Když nejíme z hladu, ale ze samoty, únavy nebo zvyku

15. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody podcast - 15.5.2026

podcast - 15.5.2026

15. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody Máme hosty: V kuchyni a na place se nejlíp otáčí pardubický gastrotým. Za odměnu dostal Pohlreicha

Máme hosty: V kuchyni a na place se nejlíp otáčí pardubický gastrotým. Za odměnu dostal Pohlreicha

15. 5. 2026

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Bioinformatik Jan Pačes: Riziko pandemie hantaviru je nízké. Přesto prověřuje naši připravenost

Jak to vidí...: Bioinformatik Jan Pačes: Riziko pandemie hantaviru je nízké. Přesto prověřuje naši připravenost

15. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Školy zdarma, nulové daně a hlavně ropa. Brunejský sultanát bohatne díky krizi v Hormuzském průlivu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Školy zdarma, nulové daně a hlavně ropa. Brunejský sultanát bohatne díky krizi v Hormuzském průlivu

15. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Školy zdarma, nulové daně a hlavně ropa. Brunejský sultanát bohatne díky krizi v Hormuzském průlivu

Školy zdarma, nulové daně a hlavně ropa. Brunejský sultanát bohatne díky krizi v Hormuzském průlivu

15. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Richardovi Sulíkovi uniká realita a nedrží sa faktov, hovorí Mária Kolíková z SaS (34/26)

Richardovi Sulíkovi uniká realita a nedrží sa faktov, hovorí Mária Kolíková z SaS (34/26)

15. 5. 2026

57 min

Obrázek epizody Věra Hlaváčková: Dobré chutě

Věra Hlaváčková: Dobré chutě

15. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Zbyněk Černík: O jazycích trochu jinak

Zbyněk Černík: O jazycích trochu jinak

15. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody 942 - O škole po škole

942 - O škole po škole

15. 5. 2026

11 min

Obrázek epizody Hostem dílu zakladatel ČKI JUDr. Zdeněk Prázdný.

Hostem dílu zakladatel ČKI JUDr. Zdeněk Prázdný.

15. 5. 2026

33 min