Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hergot!: Léčebný rituál stojí na propojení těla, psychiky a společnosti, říká religionista

Český rozhlas - Životní styl

Hergot!: Léčebný rituál stojí na propojení těla, psychiky a společnosti, říká religionista

15. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody První náčelník plzeňského Sokola

Můj kraj

První náčelník plzeňského Sokola

15. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Vystavovat v muzeu ostatky dívky z Afriky? Dokument poodhaluje české koloniální stopy

Dokument

Vystavovat v muzeu ostatky dívky z Afriky? Dokument poodhaluje české koloniální stopy

15. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody #22: P. Diddy u soudu - co se tam děje?

Holky říkaly

#22: P. Diddy u soudu - co se tam děje?

15. 6. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Zprávy z lesa #116 ☀️

Zprávy z lesa

Zprávy z lesa #116 ☀️

15. 6. 2025

9 min

Obrázek epizody Autorka Domov je stav mysli: Trauma si nesu stále s sebou. Nakonec v sobě dokážeme najít sílu

Host Radiožurnálu

Autorka Domov je stav mysli: Trauma si nesu stále s sebou. Nakonec v sobě dokážeme najít sílu

15. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Už jako malá jsem s čínskými hůlkami zkoušela Aidu, směje se dirigentka Národního divadla

Až na dřeň

Už jako malá jsem s čínskými hůlkami zkoušela Aidu, směje se dirigentka Národního divadla

15. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Už jako malá jsem s čínskými hůlkami zkoušela Aidu, směje se dirigentka Národního divadla

Český rozhlas - Osobnosti

Až na dřeň: Už jako malá jsem s čínskými hůlkami zkoušela Aidu, směje se dirigentka Národního divadla

15. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Na Královku vyrazilo s Českým rozhlasem Liberec přes 100 turistů, výšlap se konal už popáté

Vybrali jsme pro vás

Na Královku vyrazilo s Českým rozhlasem Liberec přes 100 turistů, výšlap se konal už popáté

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Org. Story #19: Aleš Seifert (je fyzicky náročnější box nebo provoz galerie?)

Tohle je pro organizátory

Org. Story #19: Aleš Seifert (je fyzicky náročnější box nebo provoz galerie?)

15. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Markéta Šetinová o tom, že sebeláska je náš nejdelší vztah, že ne každé zamilování musí být osudové – a proč je to naprosto v pořádku.

Na periferii

Markéta Šetinová o tom, že sebeláska je náš nejdelší vztah, že ne každé zamilování musí být osudové – a proč je to naprosto v pořádku.

15. 6. 2025

1 hod 4 min

Obrázek epizody OBRAZEM: Pařížský Grand Palais se po čtyřleté rekonstrukci znovu otevírá veřejnosti

Zápisník zahraničních zpravodajů

OBRAZEM: Pařížský Grand Palais se po čtyřleté rekonstrukci znovu otevírá veřejnosti

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: OBRAZEM: Pařížský Grand Palais se po čtyřleté rekonstrukci znovu otevírá veřejnosti

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: OBRAZEM: Pařížský Grand Palais se po čtyřleté rekonstrukci znovu otevírá veřejnosti

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Trojský kůň svobody

Historie.cs

Trojský kůň svobody

15. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody Hodní lidé

Fouskův svět

Hodní lidé

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Když bude nejhůř, tak si prostě pomůžeme, věří praporčice Horáková Krištofová

Zálety Aleny Zárybnické

Když bude nejhůř, tak si prostě pomůžeme, věří praporčice Horáková Krištofová

15. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Když bude nejhůř, tak si prostě pomůžeme, věří praporčice Horáková Krištofová

Český rozhlas - Cestování

Zálety Aleny Zárybnické: Když bude nejhůř, tak si prostě pomůžeme, věří praporčice Horáková Krištofová

15. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody Lucie Žáčková: Jako křesťana mě musí zajímat i člověk, který to pos*al

Kulturák

Lucie Žáčková: Jako křesťana mě musí zajímat i člověk, který to pos*al

15. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody NADĚJE | Pohled, který může změnit váš život #61

Šťastné Česko naslouchá od rána

NADĚJE | Pohled, který může změnit váš život #61

15. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Všechno nejlepší, paní Bejbino z koruny!

Neděle Marie Tomsové

Marie Tomsová: Všechno nejlepší, paní Bejbino z koruny!

15. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Všichni svatí syrakuští

Spirituála

Všichni svatí syrakuští

15. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Hradní harašení - hostem Jan Papež z Asociace cestovních kanceláří

Hradní harašení

Hradní harašení - hostem Jan Papež z Asociace cestovních kanceláří

15. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Rushmore

Minuta s encyklopedií

Rushmore

15. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O svobodě a cestování s Vítkem z Cestopissu

Kanál Svobodného přístavu

Studio Svobodného přístavu: O svobodě a cestování s Vítkem z Cestopissu

15. 6. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody Největší věžní hodiny v Praze jsou prosklené a ručičky kvůli k velikosti pomáhá otáčet elektromotor

Českem bleskem

Největší věžní hodiny v Praze jsou prosklené a ručičky kvůli k velikosti pomáhá otáčet elektromotor

15. 6. 2025

1 min