Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co milují lesby aneb tipy pro Ježíška

Co milují lesby aneb tipy pro Ježíška

7. 12. 2025

46 min

Obrázek epizody Hergot!: Je ezo komunita toxická? S cestovatelkou a influencerkou Kayou Čmielovou

Hergot!: Je ezo komunita toxická? S cestovatelkou a influencerkou Kayou Čmielovou

7. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody Hergot!: Je ezo komunita toxická? S cestovatelkou a influencerkou Kayou Čmielovou

Hergot!: Je ezo komunita toxická? S cestovatelkou a influencerkou Kayou Čmielovou

7. 12. 2025

47 min

Obrázek epizody 274. díl - Tomáš Blumenstein - Konec biflování? Logika, Hejného metoda a speciální třídy pro nadprůměrné děti.

274. díl - Tomáš Blumenstein - Konec biflování? Logika, Hejného metoda a speciální třídy pro nadprůměrné děti.

7. 12. 2025

24 min

Obrázek epizody PPP16: Stromy

PPP16: Stromy

7. 12. 2025

5 min

Obrázek epizody NEMÔŽETE SA DOTKNÚŤ FĽAŠKY!

NEMÔŽETE SA DOTKNÚŤ FĽAŠKY!

7. 12. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Episode 4 - Lego Robutek's podcast

Episode 4 - Lego Robutek's podcast

7. 12. 2025

1 min

7. 12. 2025

1 min

7. 12. 2025

59 sec

Obrázek epizody Podmanivý hlas Rudolfa Cortése

Podmanivý hlas Rudolfa Cortése

7. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody Samsonova kašna v Českých Budějovicích měla sloužit k rozvodu vody do postranních ulic města

Samsonova kašna v Českých Budějovicích měla sloužit k rozvodu vody do postranních ulic města

7. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody # 5 Když si ve vztahu ublížíte a přesto je to láska

# 5 Když si ve vztahu ublížíte a přesto je to láska

7. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Stověžatá vypráví: Jak vznikl chlebíček

Stověžatá vypráví: Jak vznikl chlebíček

7. 12. 2025

13 min

Obrázek epizody Episode 3 - Lego Robutek's podcast

Episode 3 - Lego Robutek's podcast

7. 12. 2025

17 sec

Obrázek epizody Episode 2 - Lego Robutek's podcast

Episode 2 - Lego Robutek's podcast

7. 12. 2025

4 min

Obrázek epizody My very first episode with Spreaker Studio

My very first episode with Spreaker Studio

7. 12. 2025

9 sec

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sestavování vlády. Parlamentní volby v Hongkongu. Protest Hollywoodu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sestavování vlády. Parlamentní volby v Hongkongu. Protest Hollywoodu

7. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Až na dřeň: Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Vánoční vlak letos plní přání dětí z Dětského domova v Dolních Počernicích

Vánoční vlak letos plní přání dětí z Dětského domova v Dolních Počernicích

7. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Marian Vojtko má novou vánoční písničku. Nazpíval ji proto, aby měla maminka u čeho péct cukroví

Hudební kavárna Pavla Vítka: Marian Vojtko má novou vánoční písničku. Nazpíval ji proto, aby měla maminka u čeho péct cukroví

7. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min