Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

Můj sen je propojit psaní s divadlem, vypráví Marta Dancingerová. Proč byla StarDance škola života?

7. 12. 2025

28 min

Obrázek epizody Vánoční vlak letos plní přání dětí z Dětského domova v Dolních Počernicích

Vánoční vlak letos plní přání dětí z Dětského domova v Dolních Počernicích

7. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Hudební kavárna Pavla Vítka: Marian Vojtko má novou vánoční písničku. Nazpíval ji proto, aby měla maminka u čeho péct cukroví

Hudební kavárna Pavla Vítka: Marian Vojtko má novou vánoční písničku. Nazpíval ji proto, aby měla maminka u čeho péct cukroví

7. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Casablanca: Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

Samota je směs euforie a strachu. Nakonec mě zlomila. Sandro Nanić jel na kole Severní Amerikou

7. 12. 2025

42 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Úklid je potřeba začít od srdce, říká Jiřinka. Alenka si na pomoc pozve i dceru

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Úklid je potřeba začít od srdce, říká Jiřinka. Alenka si na pomoc pozve i dceru

7. 12. 2025

6 min

Obrázek epizody O přátelství

O přátelství

7. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Leonardo Plus: Vojtko: Průšvih dnešního světa? Extrémně nabízí alternativy

Leonardo Plus: Vojtko: Průšvih dnešního světa? Extrémně nabízí alternativy

7. 12. 2025

49 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Koření hřebíček působí protizánětlivě, hlavně v trávicím ústrojí

Pochoutkový rok: Koření hřebíček působí protizánětlivě, hlavně v trávicím ústrojí

7. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nikdy by mě nenapadlo, že budu sedět u high table jako v Harrym Potterovi, říká český neurochirurg

Host Radiožurnálu: Nikdy by mě nenapadlo, že budu sedět u high table jako v Harrym Potterovi, říká český neurochirurg

7. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Nikdy by mě nenapadlo, že budu sedět u high table jako v Harrym Potterovi, říká český neurochirurg

Nikdy by mě nenapadlo, že budu sedět u high table jako v Harrym Potterovi, říká český neurochirurg

7. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Martin Mojžíš Ondruš, zakladatel organizace Břečťan. Jak pomoci lidem, kteří hromadí věci?

Jak to vidí...: Martin Mojžíš Ondruš, zakladatel organizace Břečťan. Jak pomoci lidem, kteří hromadí věci?

7. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Davidovi v den jeho dvanáctých narozenin oteklo koleno. Na správnou diagnózu nemoci čekal dlouho

Cesta k uzdravení: Davidovi v den jeho dvanáctých narozenin oteklo koleno. Na správnou diagnózu nemoci čekal dlouho

7. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Papež navštívil libanonské Lurdy. Klášter v Annayi je poutním místem díky hrobu svatého Šarbela

Zápisník zahraničních zpravodajů: Papež navštívil libanonské Lurdy. Klášter v Annayi je poutním místem díky hrobu svatého Šarbela

7. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Papež navštívil libanonské Lurdy. Klášter v Annayi je poutním místem díky hrobu svatého Šarbela

Papež navštívil libanonské Lurdy. Klášter v Annayi je poutním místem díky hrobu svatého Šarbela

7. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Co skrývala tajemná obálka

Co skrývala tajemná obálka

7. 12. 2025

52 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Šéf českého alpského lyžování Forejtek: Sport mladé lidi vychová

Zálety Aleny Zárybnické: Šéf českého alpského lyžování Forejtek: Sport mladé lidi vychová

7. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Šéf českého alpského lyžování Forejtek: Sport mladé lidi vychová

Zálety Aleny Zárybnické: Šéf českého alpského lyžování Forejtek: Sport mladé lidi vychová

7. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Šéf českého alpského lyžování Forejtek: Sport mladé lidi vychová

Šéf českého alpského lyžování Forejtek: Sport mladé lidi vychová

7. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Vltavín: Když se proti sobě postavili pašerák a financ, nevěstilo to nic dobrého, vypráví Pašerácká kronika

Vltavín: Když se proti sobě postavili pašerák a financ, nevěstilo to nic dobrého, vypráví Pašerácká kronika

7. 12. 2025

31 min

Obrázek epizody Marcell o Zrádcích: Prohrát je krásné. Donutí tě to na sobě pracovat

Marcell o Zrádcích: Prohrát je krásné. Donutí tě to na sobě pracovat

7. 12. 2025

54 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Rváčka, nebo pračka?

Marie Tomsová: Rváčka, nebo pračka?

7. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Vertikála: Novinky s Naděždou Hávovou

Vertikála: Novinky s Naděždou Hávovou

7. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Vertikála: Advent očima Barbory Trojak a Matěje Jirsy

Vertikála: Advent očima Barbory Trojak a Matěje Jirsy

7. 12. 2025

25 min