Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Petr Tej | Štvanická lávka

Petr Tej | Štvanická lávka

20. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Jan Punčochář: Meníčko za stovku s polévkou a limonádou nedává smysl

Jan Punčochář: Meníčko za stovku s polévkou a limonádou nedává smysl

20. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody 2: Jaký kartáč použít na partnera, když vás naštve?

2: Jaký kartáč použít na partnera, když vás naštve?

20. 9. 2023

38 min

Obrázek epizody Chlast a politika

Chlast a politika

20. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Norbert Schmidt: Vila u jezera

Norbert Schmidt: Vila u jezera

20. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody štěstí je krásná věc | monoLOG

štěstí je krásná věc | monoLOG

20. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Debata na demonstraci "CHCI MÍR"

Debata na demonstraci "CHCI MÍR"

20. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Handrkování o miliardy do škol

Vinohradská 12: Handrkování o miliardy do škol

20. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody 663 - Obavy u českého doktora

663 - Obavy u českého doktora

20. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody Ze života hmyzu

Ze života hmyzu

19. 9. 2023

1 hod 53 min

Obrázek epizody Hovory: Označení „soudobá vážná hudba“ zní strašně. Pro sebe tomu říkám písničky, popisuje skladatelka

Hovory: Označení „soudobá vážná hudba“ zní strašně. Pro sebe tomu říkám písničky, popisuje skladatelka

19. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody 66. díl - Vaše příběhy XIII.

66. díl - Vaše příběhy XIII.

19. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Mozaika: I divadelní kostýmy se recyklují. Peněz není nazbyt a šetří se, říká kostýmní výtvarník

Mozaika: I divadelní kostýmy se recyklují. Peněz není nazbyt a šetří se, říká kostýmní výtvarník

19. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody vs. Vážná hudba (ft. Lukáš Janata)

vs. Vážná hudba (ft. Lukáš Janata)

19. 9. 2023

50 min

Obrázek epizody Může se insolvenční správce domáhat pojistného plnění z titulu pojištění odpovědnosti ve prospěch majetkové podstaty? #3

Může se insolvenční správce domáhat pojistného plnění z titulu pojištění odpovědnosti ve prospěch majetkové podstaty? #3

19. 9. 2023

8 min

Obrázek epizody Redneck #83: Inflace impeachmentu a shutdown. Kongres je ve vleku divadýlka republikánských radikálů

Redneck #83: Inflace impeachmentu a shutdown. Kongres je ve vleku divadýlka republikánských radikálů

19. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody 30: Výstava v nemocnici?! Říše divů od Alžběty Jungrové ve VFN

30: Výstava v nemocnici?! Říše divů od Alžběty Jungrové ve VFN

19. 9. 2023

39 min

Obrázek epizody 77: Psychika žen po porodu

77: Psychika žen po porodu

19. 9. 2023

52 min

Obrázek epizody Obdivuji každou ženu, která ohlásí znásilnění. Já jsem to nedokázala. Zrcadlo Marie Konvalinkové

Obdivuji každou ženu, která ohlásí znásilnění. Já jsem to nedokázala. Zrcadlo Marie Konvalinkové

19. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody #6 - Mám dokonalého partnera? "Polyamorie jako řešení nedokonalého vztahu?"

#6 - Mám dokonalého partnera? "Polyamorie jako řešení nedokonalého vztahu?"

19. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Nokturnální rap a ozvuky PC Music. Vyvolávám v lidech fanatismus, říká britský rapper Denzel Himself

Nokturnální rap a ozvuky PC Music. Vyvolávám v lidech fanatismus, říká britský rapper Denzel Himself

19. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Kompot: TV seznamka Take Me Out mohla být nástupkyní Rande. Proč to nedopadlo?

Kompot: TV seznamka Take Me Out mohla být nástupkyní Rande. Proč to nedopadlo?

19. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Multifunkční hala v Brně: Chceme hostit mistrovství. Je to celostátní investice, tvrdí radní

Dvacet minut Radiožurnálu: Multifunkční hala v Brně: Chceme hostit mistrovství. Je to celostátní investice, tvrdí radní

19. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Multifunkční hala v Brně: Chceme hostit mistrovství. Je to celostátní investice, tvrdí radní

Dvacet minut Radiožurnálu: Multifunkční hala v Brně: Chceme hostit mistrovství. Je to celostátní investice, tvrdí radní

19. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody How to supercharge renewables and energize the world | Rebecca Collyer

How to supercharge renewables and energize the world | Rebecca Collyer

19. 9. 2023

7 min