Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barvy v podzimním a zimním šatníku

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barvy v podzimním a zimním šatníku

19. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody S projektem Terapie mezi stromy o tom, jak příroda pomáhá i o výhodách a nevýhodách života ve městě

S projektem Terapie mezi stromy o tom, jak příroda pomáhá i o výhodách a nevýhodách života ve městě

19. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody iglokmeť #69 SHORT

iglokmeť #69 SHORT

19. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Alex a host: Konečně jsem dostala normální roli. Už ze mě nebudou trčet chlupy, těší se Yvetta Blanarovičová

Alex a host: Konečně jsem dostala normální roli. Už ze mě nebudou trčet chlupy, těší se Yvetta Blanarovičová

19. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Balanc: Až polovina trans lidí se pokusí o sebevraždu. Podporu ale potřebují i jejich blízcí

Balanc: Až polovina trans lidí se pokusí o sebevraždu. Podporu ale potřebují i jejich blízcí

19. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Balanc: Až polovina trans lidí se pokusí o sebevraždu. Podporu ale potřebují i jejich blízcí

Balanc: Až polovina trans lidí se pokusí o sebevraždu. Podporu ale potřebují i jejich blízcí

19. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Současný důchodový systém je postavený tak, že je víc pracujících než důchodců. To se ale brzy změní

Radioporadna: Současný důchodový systém je postavený tak, že je víc pracujících než důchodců. To se ale brzy změní

19. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody 190: Omm Sety, Guardian of Abydos

190: Omm Sety, Guardian of Abydos

19. 9. 2023

1 hod 36 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 882

Savage Lovecast Episode 882

19. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody Proč skoro nikdo nevěří Fialově vládě

Proč skoro nikdo nevěří Fialově vládě

19. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Host ve studiu: První virtuální pitevní stůl u nás si nadělila SOŠ veterinární v Hradci Králové ke 100. narozeninám!

Host ve studiu: První virtuální pitevní stůl u nás si nadělila SOŠ veterinární v Hradci Králové ke 100. narozeninám!

19. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

19. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

Blízká setkání: Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

19. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

Blízká setkání: Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

19. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Dobrý nápad je k nezaplacení. Celá Evropa si chce dát finské NATO pivo

Zápisník zahraničních zpravodajů: Dobrý nápad je k nezaplacení. Celá Evropa si chce dát finské NATO pivo

19. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Dobrý nápad je k nezaplacení. Celá Evropa si chce dát finské NATO pivo

Dobrý nápad je k nezaplacení. Celá Evropa si chce dát finské NATO pivo

19. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Každý může být umělcem. Dita Štěpánková & Gabriela Žežulková

Každý může být umělcem. Dita Štěpánková & Gabriela Žežulková

19. 9. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut

Host Lucie Výborné: Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut

19. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut

Host Lucie Výborné: Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut

19. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Nejsme nic exotického. Snažím se vysvětlovat, že židovství je úplně normální, říká česká rabínka

Interview Plus: Nejsme nic exotického. Snažím se vysvětlovat, že židovství je úplně normální, říká česká rabínka

19. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete se trvale zbavit chloupků? Nečekejte. Na šediny je totiž i laser krátký

Radioporadna: Chcete se trvale zbavit chloupků? Nečekejte. Na šediny je totiž i laser krátký

19. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody 10ish Worst Business Decisions Ever

10ish Worst Business Decisions Ever

19. 9. 2023

51 min

Obrázek epizody Mozaika: V čelistech žraloka. Losangelskou vilu připomínající mayský chrám obestírají mnohá tajemství

Mozaika: V čelistech žraloka. Losangelskou vilu připomínající mayský chrám obestírají mnohá tajemství

19. 9. 2023

7 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Fico už je nakloněný směrem na Východ. Konec podpory Ukrajiny je reálný, soudí generálporučík Macko

Ranní Plus: Fico už je nakloněný směrem na Východ. Konec podpory Ukrajiny je reálný, soudí generálporučík Macko

19. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof by neměl být hlavní mravokárce a společnost vychovávat, míní filozofka Matějčková

Osobnost Plus: Filozof by neměl být hlavní mravokárce a společnost vychovávat, míní filozofka Matějčková

19. 9. 2023

26 min