Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zemětřesení v Maroku turisty neodradilo. Restaurace v Marrakéši byly plné už krátce po katastrofě

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zemětřesení v Maroku turisty neodradilo. Restaurace v Marrakéši byly plné už krátce po katastrofě

20. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Naordinujte si elixír mládí z bršlice. Je to nedoceněná bylina nabitá vitamíny

Radioporadna: Naordinujte si elixír mládí z bršlice. Je to nedoceněná bylina nabitá vitamíny

20. 9. 2023

16 min

Obrázek epizody Violistka Kristina Nouzovská Fialová představuje letošní ročník Mezinárodní violové soutěže Oskara Nedbala

Violistka Kristina Nouzovská Fialová představuje letošní ročník Mezinárodní violové soutěže Oskara Nedbala

20. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Small Talk #154 - Jak aktivovat řeč těla ve vlastní prospěch

Small Talk #154 - Jak aktivovat řeč těla ve vlastní prospěch

20. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Short Stuff: Origin of Math Signs

Short Stuff: Origin of Math Signs

20. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Robota jim vymyslel Karel Čapek

S Arenbergerem nejen o medicíně: Robota jim vymyslel Karel Čapek

20. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Českým Krumlovem Karlovarského kraje je krásné město Loket

Českým Krumlovem Karlovarského kraje je krásné město Loket

20. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jsem systematik a puntičkář. Kdo bude moderovat Události, zatím neřeším, říká ředitel ČT Souček

Osobnost Plus: Jsem systematik a puntičkář. Kdo bude moderovat Události, zatím neřeším, říká ředitel ČT Souček

20. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jsem systematik a puntičkář. Kdo bude moderovat Události, zatím neřeším, říká ředitel ČT Souček

Osobnost Plus: Jsem systematik a puntičkář. Kdo bude moderovat Události, zatím neřeším, říká ředitel ČT Souček

20. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Noc literatury: Každoroční čtení ze zajímavých knih zajímavými lidmi na zajímavých místech

Vybrali jsme pro vás: Noc literatury: Každoroční čtení ze zajímavých knih zajímavými lidmi na zajímavých místech

20. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Jsou to sochy pro každého, říká o kovaných znameních zvěrokruhu náměšťský kovář Pavel Tasovský

Jsou to sochy pro každého, říká o kovaných znameních zvěrokruhu náměšťský kovář Pavel Tasovský

20. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Probudit v člověku kreativitu a začít u dětí. To je cíl základních uměleckých škol, ví Eva Pešáková

Větrník - Host ve studiu: Probudit v člověku kreativitu a začít u dětí. To je cíl základních uměleckých škol, ví Eva Pešáková

20. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Daniel Pešta: Malba je proces na dlouhou trať. Potřebujete mít čistou hlavu, což dnes nejde

Daniel Pešta: Malba je proces na dlouhou trať. Potřebujete mít čistou hlavu, což dnes nejde

20. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Daniel Pešta: Malba je proces na dlouhou trať. Potřebujete mít čistou hlavu, což dnes nejde

Vizitka: Daniel Pešta: Malba je proces na dlouhou trať. Potřebujete mít čistou hlavu, což dnes nejde

20. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Daniel Pešta: Malba je proces na dlouhou trať. Potřebujete mít čistou hlavu, což dnes nejde

Vizitka: Daniel Pešta: Malba je proces na dlouhou trať. Potřebujete mít čistou hlavu, což dnes nejde

20. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody 95. díl - Šikana

95. díl - Šikana

20. 9. 2023

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Volební favorit Smer. Mířilo by Slovensko s Ficem stále na Západ?

Pro a proti: Volební favorit Smer. Mířilo by Slovensko s Ficem stále na Západ?

20. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Pokáč

Pokáč

20. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody The Dominici Affair Pt. 2

The Dominici Affair Pt. 2

20. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody #20 ZŠ Jesenice: 20 let s vámi

#20 ZŠ Jesenice: 20 let s vámi

20. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Máme hosty: Ze zámku v Litomyšli je staveniště. Turisté ale proudí dál

Máme hosty: Ze zámku v Litomyšli je staveniště. Turisté ale proudí dál

20. 9. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kristína Roháčková, filmová publicistka

Jak to vidí...: Kristína Roháčková, filmová publicistka

20. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kristína Roháčková, filmová publicistka

Jak to vidí...: Kristína Roháčková, filmová publicistka

20. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody #57 Vím, co pro mě znamenala příroda, když jsem byla nemocná. Věra Zukalová o projektu Otevřeme zahradu

#57 Vím, co pro mě znamenala příroda, když jsem byla nemocná. Věra Zukalová o projektu Otevřeme zahradu

20. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Petr Tej | Štvanická lávka

Petr Tej | Štvanická lávka

20. 9. 2023

15 min